- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
2.kadinlarin klasik taktikleri bunlar...genellikle telefon ederler iliskilerini duyururlar...kesinlikle ayrilman icin yapiyor...barisma ihtimalinin onune gecmek icin
sanırım, herşey ortaya çıkınca ayrılmışlar, ki kadın bana biz evlenecektik diyip ağlamaya başladı.
he iyi dedim, nikah şahidiniz olurum çağırırsınız artık dedim :)
sen cok guclu bie kadinsin biliyorum seni yorumlarından öfken cok fazla kolay sindirilecek bir durum degil cok haklısın ama şunu soyleyebilirim ikisi de pisliginde bogulsun evet simdi görünürde onlara birsey olmadi hayatlarina devam esiyorlar ama gun gelir devran doner demisler sen sadece hayatina bak ve uzaktan seyret naparlarsa yapsınlar insallah cok mutlu olursun cok sever sevilirsin
Kadınla konuşmasaydın da farklı hissetmeyecektin.
Aldatılma ağır bir travma.Bir haksızlık.Sırtından bıcaklanma.
Hazmı da ağır ve uzun bir süreç.
Onlar da bana yaşattıklarını yaşasınlar faln diye de beklentiye girme .Çoğu yaptığıyla
kalıyor.Onlar için bir, ayrı hayat devam ediyor.Düzeni, evlatları olan sensin.Dağılan
senin hayatın
Evlensinler. Boşanıyorsunuz. Kocanız arar yakında onu.sanırım, herşey ortaya çıkınca ayrılmışlar, ki kadın bana biz evlenecektik diyip ağlamaya başladı.
he iyi dedim, nikah şahidiniz olurum çağırırsınız artık dedim :)
Bir kadın olarak düşün; düşün ki neden seni aradı ve bunu anlatma ihtiyacı hissetti?
Onu ne yıkmış olabilir de gelip sana böyle saldırdı?
O telefon konuşmasında, sen kadar sevilmemiş bir kadının kıskançlığı var. Görüyorsun değil mi?
Seni anneliğin, ev hanımlığın, her şeyinle vurmaya çalışmış. Çünkü seni aldatan kişinin aldattığı haliyle bile kendinin sen kadar sevilmeyeceğini biliyor.
Ha bu dediğim "Ah vah görüyor musun eşin seni çok sevdi, deli gibi severken aldattı affet" manasına gelmiyor belirteyim. İkinci şans, ancak sen verirsen olur, o adamın tek başına bir şansı, hiçbir şeyi yok çünkü şrfnden geçti. Yalvaracak da.. Kaybetti anladı. Çirkinleşecek de, içinde ne varsa dışına da kusacak çünkü acı çekmek böyle bir şey... Onun acı sonradan gelecek, erkek kafası değil mi işte.
Neyse... Bu 2. kadın "ikinciliğin" altında ex olmak üzere olan-eşini gördükçe, sen kadar "Saygı" duyulmadığı için delirecek.
Sonra gelip böyle kendi yozluğunu kapamak için en kibar-bil diye söylüyorum maskesini takıp analığına, her şeyine bi şeyler söyleyecek.
Sen sadece "He tamam" deyip surata kapamalıydın. Bu kadar. Sende uyandıracağı o öfkenin lezzetini almasın. Ama bu teoride böyle, pratikte duygularımızdan arı değiliz; kırılırsın... Dökülürsün... Ama "Takılmamalısın" çünkü onlar ayaklarının altına indiler, onlardan yana bir beklentin-intikam hissin bile kalmamalı. Güçlü bir kadın, bu tecrübeden de geçer. İnşallah geçeceksin.
Ara anlat babasına bence eşin zaten şerefsiz ama kadının da yanına kalmasın bile bile yapmış...
Evlensinler. Boşanıyorsunuz. Kocanız arar yakında onu.
o kadar güzel anlatmışsınki,teşekkür ederim.
affetmek, bu konu ile ilgili, lugatımdan kalktı.
kadın kısaca, benimle olmadı, seninlede olmasın demek istedi ama zaten olması imkazsız.
anneliğimi sorgulayacak en son kişi bile değil.
ben ağlarken bile, beni gören evlatlarıma esnedim annecim ondan gözümden yaş geldi demiş bir kadınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?