En tez zamanda ayrılın.
Sonrasında da çocuklarınızla birlikte güzel bir hayat kurun kendinize.
O kadına da tazminat Davası açabilirdiniz. Maddi manevi sonuçta sizin nikahlı kocanızla nikâhsız ilişki yasamış.
Ahlaksız.
elimde delil olarak sadece watsap yazışmaları vardı, aynen şöyleydi ;
aralarında ayrılık başlar, kız eski hayatına geri döner ( kız dediği de 40 yaşında :) )
neden yazmıyorsun gururmu yapıyorsun ? gibi yalın sayılabilecek yazışmalarmış.
delil kabul edilmedi, tekrar dava açmayı düşünüyorum ama nolur bilmiyorum.
ahlaksızın önde gidenleri her ikiside.
Söyledikleri, duydukların elbette çok acı verici. Bundan sonra ardına bakmayacaksın. Onurlu duruşuna devam edeceksin. Her zamankinden daha iyi olacaksın her zamankinden daha çok bakacaksın kendine. O eşin ömür boyu pişmanlıktan kıvranacak kafasını taşlara vuracak ama senin umurunda bile olmayacak. Kendini pislik gibi hissedecek her günü öyle geçirecek. İleride çocukların evlendiğinde vs görmek zorunda olduğunda o adamı her seferinde ben ne büyük aptallık ettim diye pişmanlık hissedecek. Zaten kendisi seni erkeklerden öyle bir soğutmuş durumda ki hayatın boyu bir başkasına güvenme ihtimalini sıfırlamış diyebiliriz. Pislik herif..
2 yılı aşkın bir süre geçti, pişmanlıktan geberiyor, daha beter olur umarım.
bana dediği, ben nasıl böyle bir gaflete düştüm, nasıl hatalar yaptım, ki hala daha kabul etmiyor aldattığını, sadece konuştum cart curt..
aynen öyle tekrar birine güvenmek benm için çok ama çok zor, ki böyle bir düşüncem dahi yok zaman neyi gösterir bilemiyorum tabi ama kızım 8 yaşında, yalnış anlaşılmak istemem ama, üvey baba ile büyütme fikri bana çok uzak bir kavram. günümüzde insan babasına dahi güvenemiyor, neler duyup neler görüyoruz. öz babadan daha iyi, sevgili, üvey babalar vardır onları tenzih ediyorum. 3 kişilik çekirdekçiklerimle mutluyum :) tşk ederim.
Konu içimi burktu gerçekten çok üzüldüm.. Allah güç ve sabır versin size ve evlatlarınıza.. Geçmiş konularınızı da okudum hepsi birbirinden üzücü gerçekten nasıl dayandınız hayret ettim

Merak ettiğim şey ilk konuyu açtığınızdan bu yana 2,5 yıl olmuş, boşanma süreci neden bu kadar uzun sürdü hem de aldatma sözkonusuyken? Mahkeme çekişmeli de olsa bu kadar uzayabileceğini tahmin etmiyodum açıkçası ona biraz şaşırdım.. Bitse de artık siz de bu uzun sürüncemeden bi an önce kurtulsanız.. Çünkü belirsizlik bazen en kötü sondan bile zordur

allah yardımcınız olsun
çok tşk ederim. sağolun.
evet 2 yılı aştı, ilk öğrendiğinizde böyle bir şeyi, kadın olarak ( tam anlamıyla boşanma kararı verseniz dahi ) aa tmm bitti gidiyimde bir boşayıp geleyim diyemiyor insan, en azından benim için öyleydi.
durum şokunu atlatmam aylar sürdü, şuan bu kadar güçlüyüm, ilk etapta yıkılmış ve sürekli ağlayan, depresyona giren bir kadındım.
boşanma davasını onun açmasını istedim, sebebini şuan dahibilmiyorum. bunu neden istedim...
1 yıl sonra açtım davayı, asla barışmak gibi bir fikrim yoktu ama, inanın zor bir süreçti, 14 yıl verilmiş bir evlilik..
sonrası çekişmeliye döndü, o kadar tezattıki, asla boşanmak istemiyor, ama çocukların velayetini isteyerek beni caydırmaya çalışıyordu.ölürüm yinede evlatlarımı vermem.
şuan en çok istediğim şey soyadından kurtulmak.
2. Kadına; eşim harika ama ben yine de onu aldatacak kadar karaktersizim diyen erkek gördünüz mü ? Yok böylesi ... O yüzden sizin hakkında söylediklerini kafaniza takmayacaksiniz.. Keza bunların size gelmesinin nedeni siz bosanin kocan bana kalsın demenin alt metni.. Kendinizi gereksiz yere bunları düşünerek uzuyorsunuz...
haklısınız, bunları düşünüp kendimi telkin etttiğim zamanlarım çok oldu.
bilemiyorum, boşansanız dahi aklınızı kurcalıyor işte bazı şeyler.
beni gerçekten bu kadar kötü bir insan olarakmı görüyordu eş kişisi ..
heleki evlatlarım söz konusu iken, onların bakımlarıyla ilgili, kahvaltı hazırlamıyordu çocuğa !!!!!!!!!!
yedirip, servisten defalarca kusarak geldiğini bildiği halde, beni nasıl bunlarla suçlar..
allaha havale ettim, yaradan sorsun hesabını.