Eşimi bu huyundan nasıl vazgeçireceğim?

6. Katta oturuyoruz ve evimiz oldukça yüksek. Balkonlar camla kapalı o camlar kapalı diğer camlar kapalı kapımız kilit sistemi 4 taraftan yere tavana giren bir sistemde ve her zaöan kilitli ben ona rağmen acaba hırsız girer mi diye korkarım siz nasıl rahat kalıyorsunuz. Ben uyuyamam bu durumda sıkı uyarın ve kalkıp kapatın mutlaka.
Yaaa:( benim eşim nöbet usulü çalışıyor çok korkuyrm.ama napim. Evlenirken biliyordum keşke gece nobetleri olmasa siz yazınca dahada korktm

Komşuya hırsız girmiş de illaki sizin apartman da olmasına gerek yok sizinle aynı katta oturan birilerini söyle tanımadığı belki işe yarar

Salon camlarımız dan birinde korkuluk yok ve malesef yaptırmadık o zaman.Yapan kişi sorun çıkardı kimin sebep olduğundan bahsetmek istemiyorum konu başka yere gider.Eşime ısrarla gece olunca kapat yada üstten aç diyorum.Çünkü burası güvenli bir muhit değil.Altkat komşumun bir camıda aynı hizada parmaklıklı girmek isteyen basamak olarak kullanıp girer.Eşim ısrarla açık bırakıyor git kapat diyorum bana kızıyor.Gece boyu birkaç cam açık kalıyor zaten.Onu bu huyundan nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum benide düşünmüyor.
Sen kapat diyecek arkadaşlar için söylüyorum.
Defalarca ben kapattım zaten ama artık açan ben olmadığım için kapatan o olmalı diye düşünüyorum.Ayrıca ben o uyumadan kapatırsam farkedince gidip birdaha açıyor şaka gibi.
Mahalleye hırsız dadanmış diyin? Ay aklıma ilk bu geldi

Çok ilginç
Hani içeri hırsız girse de bir şey çalıp gitse yine iyi
Adamlar belinde bıçakla çıkıyor hırsızlığa, uyuşturucu alıp öyle yapıyor hırsızlık.
Ya karşı karşıya gelseniz, ya size zarar verse. Ya öldürse? Adamın aklı başında değil ki, madde etkisinde, çeker bıçağı öldürür, düşünmüyor ki.

Ben kriz çıkartırdım evde herhalde.
Bu kadar sorumsuzluk, vurdumduymazlık olmaz.

Eve klima taktirin diyecegim ama korkuluga bile hayir demişsiniz. Gerçi eşiniz belki kendi rahatı için ikna olur. Korktuğunuzu söyleseniz eşiniz ciddiye almaz mı? Eve de bir pervane. Hem ucuz bitti gitti. Bak kolay çözüm sundum ne olur buna da itiraz etme Tereliye, gözlerim açik gitmeyeyim 😁

Back
X