• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi bu huyundan nasıl vazgeçireceğim?

Defalarca ben kapattım zaten ama artık açan ben olmadığım için kapatan o olmalı diye düşünüyorum.Ayrıca ben o uyumadan kapatırsam farkedince gidip birdaha açıyor şaka gibi.
Tamam uyuyunca kapat? Böyle basit şeyler için offff

Gider borusundan tırmanan hırsızlar bile varmış 🙄
Ben 5. Katta oturuyorum gecen sene alt kattaki dairelere (3.4. Kat Ve kot 1, kot 2 ye) hırsız girdi hemde tek gecede 😑 hemde kapıdan.. o yüzden siz kalkıp kapatın eşiniz uyuduktan sonra.

Salon camlarımız dan birinde korkuluk yok ve malesef yaptırmadık o zaman.Yapan kişi sorun çıkardı kimin sebep olduğundan bahsetmek istemiyorum konu başka yere gider.Eşime ısrarla gece olunca kapat yada üstten aç diyorum.Çünkü burası güvenli bir muhit değil.Altkat komşumun bir camıda aynı hizada parmaklıklı girmek isteyen basamak olarak kullanıp girer.Eşim ısrarla açık bırakıyor git kapat diyorum bana kızıyor.Gece boyu birkaç cam açık kalıyor zaten.Onu bu huyundan nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum benide düşünmüyor.
Sen kapat diyecek arkadaşlar için söylüyorum.
Defalarca ben kapattım zaten ama artık açan ben olmadığım için kapatan o olmalı diye düşünüyorum.Ayrıca ben o uyumadan kapatırsam farkedince gidip birdaha açıyor şaka gibi.
Korkuluk yaptırın. En garanti çözüm bu. Hem tartışmazsınız hem iç huzuruyla yaşarsınız

Salon camlarımız dan birinde korkuluk yok ve malesef yaptırmadık o zaman.Yapan kişi sorun çıkardı kimin sebep olduğundan bahsetmek istemiyorum konu başka yere gider.Eşime ısrarla gece olunca kapat yada üstten aç diyorum.Çünkü burası güvenli bir muhit değil.Altkat komşumun bir camıda aynı hizada parmaklıklı girmek isteyen basamak olarak kullanıp girer.Eşim ısrarla açık bırakıyor git kapat diyorum bana kızıyor.Gece boyu birkaç cam açık kalıyor zaten.Onu bu huyundan nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum benide düşünmüyor.

Konu şaka gibi:olamaz:

Bi tane çocuk kilidi alın pencere için o evde yokken de delikleri açın pencereye hemen takın aparatları anahtarla da kilitleyin, kilidi de saklayın 😄😄😄 amaaan ne uğraşıcam kafa rahat dersin anahtar sende oldukça kopmaz kesilmez etmez bi malzeme sadece üstten açılır pencere de ya da çok az 😀

Benimde esim dış kapıyı kitlemiyordu bir oldu iki oldu yapmadi hep ben yaptım artik en sonunda isyan ettim şimdi yatmadan kitliyor bazen yine unutuyor ben kitliyorum o ayrı :)

Açık pencereye kilidin ne faydası olabilir?
Siz kapattıktan sonra eşiniz açarken alarmı ötecek şeklinde düşündüm. Çocukların açmasını engellemek için öyle bir mekanizma varmış da. Belki anahtarlı olanları da vardır. Açamaz eşiniz. Hani adam kapatmıyor madem baştan açamasın gibi düşündüm.

Siz kapattıktan sonra eşiniz açarken alarmı ötecek şeklinde düşündüm. Çocukların açmasını engellemek için öyle bir mekanizma varmış da. Belki anahtarlı olanları da vardır. Açamaz eşiniz. Hani adam kapatmıyor madem baştan açamasın gibi düşündüm.
Himmm oldu

Back
X