bu konuyu da actım işte dedim ya eve geldi evvelki gün erken saatte ona mektup yazdıgımı söylediğimde aldı karşısına insan gibi konuştu önce bu tavrına şaşırdım ama bozmadım benim hep istediğim bir şeyler belki konuşulur hallolur falan işte dedimki madem cinsel ilişkiden cocuga zarar verir hissine kapılıyorsan korkuyorsan be adam düşük tehlikem kanamam varken şuracıkta niye sürükledin beni dedim o zaman cocuğu hissetmiyordum anlamıyordum dedi ve o an çok öfkeliydim sinirlenince gözüm hiçbir şey görmüyor dedi cocugu hissetmiyorsun peki beni de hissetmiyorsun o zaman sen dedim hissetmediğin şeylere zarar veriyorsun baksana dedim. dedim ya diyor sinir anında öfkeme hakim olamıyorum dedi zaten o olaydan sonra ne yasadıysak bir daha yapmadım cünkü pişmanım akıllandım farkettiysen dedi , ama hala o dayak potansiyeli sende var bunu biliyoruz dedim o zaman sen de bana yardım et baruta ateşle yaklaşma dedi ben insan değil miyim dedim bende senin gibi uçlarda krizler geçiriyorum ama benim ses tonum bile yükselmiyor bu evde dedim bunu asla kabul etmem ve tekrarında ne olacağını biliyosun zaten böyle hayat geçmez dedim dışarıya mutlu pozları veremem dedim tamam haklısın dedi özür dilerim dedi bir daha olmicak bak cocuğumuz olacak dedi o varken kavga etmeye korkuca o etkilenecek diye belki o bizi terbiye edecek dedi bı önümüze bakalım dedi sen de seni sevmediğimi düşünme dünya bir yana sen bir yana dedi köpek gibi çalışıyorum sizi mutlu etmek istiyorum çünkü dedi biliyorum çok bunaldın sende yalnız kaldın ama mecbur kaldık biliyosun dedi (evet buralara hak verdim eşime...) ben de isterdim senle cocumuzu bir kez ultrasonda görmeyi gelmeyi ama ben çalışmazsam para nereden gelecek kirayı zor denkleştiriyoruz falan dedi işte ne bilim her şeyi açık açık konuşması beni bir adım geriledi zaten cocuk doğana kadar süre vermiştim bakalım hayırlısı neler olacak.