- 23 Ağustos 2012
- 14.775
- 39.067
- 798
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
Dün eşime iki mektup yazdım akşam . Sözde iki mektup. Biri boşanma olumsuzlukların olduğu diğeri ise baba olacağı için ona onders gibi babaya mektup .. eşime mesaj attım ikisinden birini okuma şansın var diye iyice düşün seç dedim birini. Boşanma kararım olduğunu biliyor zaten onu konuşmuştuk. Eve gece 2 buçukta gelecekti mesajdan bir saat sonra eve geldi. Benimle uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar derin ve anlamlı konuştu her şeyi konuştuk beni dövmesini kadar ve sevgili dönemindeki olan her şeye kadar. Şimdi beni iki güler yüzüne sözüne kandın yine diye kinayacaklar buradaki arkadaşlar ama kimse boşanmak için evlenmez biliyosunuz . Ben iki mektubu da okumak istemiyorum aslında dedi çünkü eğer çocuk olduktan sonra da ben aynı kalırsam aslında iyi şeyler yazdığını düşündüğüm mektubu okumanın da anlamı yok dedi olumsuz mektup olduğunu düşündüğüm kağıdı da okumak istemiyorum konuşarak hallettik zaten dedi ben de biliyorum ne yazdığını falan filan dedi işte. O da senin gibi çocuk belki bize neşe getirecek dedi soz verdi bakalım ..
inşallah sizin için her şey çok daha güzel olur.