Eşimi cezalandırmak icin haber vermeden sezeryan olsam

Yemin ederim benimki de aynı öküz. 1 defa elini koymadı ben alip koymasam göbeğime. İlgi sevgi sıfır. Hamilelilden önce daha iyiydik .şimdi 1 evde 2 yabancı gbi

eşini zerre düşünmüyorum ama bence acele etme. belki normal doğum yapacaksın, kendini riske atmana değer mi bu adam için..

Peki sizin eşiize ihtiyacınız olmaycakmı .
Ben tek başıma dogum yapsam kahrolurdum .

Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
sizce kimi cezalandırmış olacaksınız bu tavırla ? Bırakın da bebeğiniz nasıl isterse öyle gelsin dünyaya, belki de normal doğurma şansınız var, sırf kocanıza inat için yapılır mı böyle birşey

Ne olursa olsun çocuğunun doğumunda eşinizinde olması gerekli.. Böyle bir şey yaparsanız inanın bu bencillik olur. Kendi problemlerinizi çözebilecek yaşlarda insanlarsınız doğmamış bebeği karıştırmayın.

Bence mantıklı haber vermeden doğum yapın hatta çocuğu da babasına göstermeden büyütün, büyük hadsizlik demek siz sevilmek istiyorsunuz o ise sevgi göstermiyor size vah vahhhhh :işsiz:

Normal doğurmak kendini cezalandirmak mi olacak.ben dayanmadim sezeryana girdim.bakalım girdiğime girecegime pisman edecek neler cikacak.normal doğum kapılarını kapattım.böyle olunca kocam nasil cezalandirilmis oluyor.ha en adi gecen birine sezeryan yaptirirsiniz.cebi ile cezalandirilmis olur.adam zaten tepkisiz

Bence doğan bebekle hersey daha iyi olacak.tam bir aile olacaksiniz.esinizin ilgisi yetmesede artacak.ama bu sizin icin onemini kaybedecek.aranizda saygi gelişecek sevgiyi tetikleyecek.tam eski zaman mutluluklarina donusecek yuvaniz mutlulugunuz.
Simdi dualarimda Allahim esimin omrunu uzat diyorum.
İlk kizimdan once ayni anlattiginiz gibiydim.boslukta,monoton du hersey.
Dün eşime iki mektup yazdım akşam . Sözde iki mektup. Biri boşanma olumsuzlukların olduğu diğeri ise baba olacağı için ona onders gibi babaya mektup .. eşime mesaj attım ikisinden birini okuma şansın var diye iyice düşün seç dedim birini. Boşanma kararım olduğunu biliyor zaten onu konuşmuştuk. Eve gece 2 buçukta gelecekti mesajdan bir saat sonra eve geldi. Benimle uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar derin ve anlamlı konuştu her şeyi konuştuk beni dövmesini kadar ve sevgili dönemindeki olan her şeye kadar. Şimdi beni iki güler yüzüne sözüne kandın yine diye kinayacaklar buradaki arkadaşlar ama kimse boşanmak için evlenmez biliyosunuz . Ben iki mektubu da okumak istemiyorum aslında dedi çünkü eğer çocuk olduktan sonra da ben aynı kalırsam aslında iyi şeyler yazdığını düşündüğüm mektubu okumanın da anlamı yok dedi olumsuz mektup olduğunu düşündüğüm kağıdı da okumak istemiyorum konuşarak hallettik zaten dedi ben de biliyorum ne yazdığını falan filan dedi işte. O da senin gibi çocuk belki bize neşe getirecek dedi soz verdi bakalım ..

Ya sezeryan o kadar zor ki tek başınıza nasıl duracaksınız? Bebeğe bakacaksınız ? Öyle uzaktan davulun sesi hoş geliyor ama öyle değil. 23 gün oldu Doğum yapalı hala evde hiçbir şeye elimi sürmüyorum uyuyorum dinleniyorum bebeğimle ilgileniyorum. Annem yapıyor her şeyimi. Annem olmayınca kayınvalidem geliyor. Eşim zaten hastanede en büyük destekçimdi. En basitinden emzirirken aşırı susuyorsunuz ve ağzınıza su vermesi lazım birinin. E sancılardan ayağa bile kalkamıyorsunuz kim bebeği kucağınıza verecek? Kim size bakacak?
En baştan beri eşinizle anlaşamıyorsunuz madem o günahsız yavrunun suçu neydi?
Bazı şeyleri çok abartıyorsunuz. Ama gereksiz şeyleri!
Herkes öyle dedi gelsin kapıda dursun o eziyeti çeksin dedi bence de mantıklı .. habersiz dogurmicam.

Dün eşime iki mektup yazdım akşam . Sözde iki mektup. Biri boşanma olumsuzlukların olduğu diğeri ise baba olacağı için ona onders gibi babaya mektup .. eşime mesaj attım ikisinden birini okuma şansın var diye iyice düşün seç dedim birini. Boşanma kararım olduğunu biliyor zaten onu konuşmuştuk. Eve gece 2 buçukta gelecekti mesajdan bir saat sonra eve geldi. Benimle uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar derin ve anlamlı konuştu her şeyi konuştuk beni dövmesini kadar ve sevgili dönemindeki olan her şeye kadar. Şimdi beni iki güler yüzüne sözüne kandın yine diye kinayacaklar buradaki arkadaşlar ama kimse boşanmak için evlenmez biliyosunuz . Ben iki mektubu da okumak istemiyorum aslında dedi çünkü eğer çocuk olduktan sonra da ben aynı kalırsam aslında iyi şeyler yazdığını düşündüğüm mektubu okumanın da anlamı yok dedi olumsuz mektup olduğunu düşündüğüm kağıdı da okumak istemiyorum konuşarak hallettik zaten dedi ben de biliyorum ne yazdığını falan filan dedi işte. O da senin gibi çocuk belki bize neşe getirecek dedi soz verdi bakalım ..
inşallah düzelirsinzi sözleirni tutar,
biz de hiç iyi dğeiliz bakalım neler olacak

Boşanma kararı aldım eşime söyledim bı ayrılık yasicaz doğumdan sonra zaten bakalım toparlanmazsak direk bosanicam

Siz buna çözüm mü diyorsunuz?
Konunuza ara ara gözattım her yorumunuz ayrı bir fiyasko..

Evet eşiniz ilgisiz bir eş. Ama siz aynı zamanda ilgisiz bir baba olsun diye çabalamak istiyorsunuz sanki.. Bebeği babasız mı büyütmek istiyorsunuz? Hayır buradan bakınca amacınız oymuş gibi görünüyor da..

Doğumdan sonra bebeği babadan uzaklaştırıp, zaten babalığa zor adapte olacak birine karşı daha büyük soğukluk getireceksiniz.. Babalık annelik gibi bir şey değildir hanımefendi..

Tam tersi bebekle birebir ilgilenmesini sağlamanız gerekir aslında. Tabi evliliğinizi kurtarmak amacı güdüyorsanız..

Siz buna çözüm mü diyorsunuz?
Konunuza ara ara gözattım her yorumunuz ayrı bir fiyasko..

Evet eşiniz ilgisiz bir eş. Ama siz aynı zamanda ilgisiz bir baba olsun diye çabalamak istiyorsunuz sanki.. Bebeği babasız mı büyütmek istiyorsunuz? Hayır buradan bakınca amacınız oymuş gibi görünüyor da..

Doğumdan sonra bebeği babadan uzaklaştırıp, zaten babalığa zor adapte olacak birine karşı daha büyük soğukluk getireceksiniz.. Babalık annelik gibi bir şey değildir hanımefendi..

Tam tersi bebekle birebir ilgilenmesini sağlamanız gerekir aslında. Tabi evliliğinizi kurtarmak amacı güdüyorsanız..
Dün bir gelişme oldu bakalım neler olacak

Çok zor durum böyle adamlar akıllanmaz arkadaş bir şükret ya çocuğun olacak bir mutlu olmayı öğren eşine destek ol. Yaparken erkek ama sahip çıkmaya gelince tırt:KK34:

dövüyor mu sizi?

Back
X