- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
30 yaşındayım. 2 yılllık evliyim. Çalışıyorum , iyi bir işim ve mutlu bir hayatım var. Biraz kredi borcumuz var onuda ödüyoruz birlikte. Ancak ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Eşim sürekli erteliyor. Evlilik döneminde de sürekli ertelemişti 5. yılın sonunda evlenmiştik. O istiyor ki her şey mükemmel olsun. Hiç eksiğimiz hiç borcumuz olmasın. Her şeyin sırası olduğunu söylüyor .Anlıyorum ama bende anne olmak istiyorum.Hatta 2 çocugum olsun istiyorum.Bu yüzden gerilmeye başladık. Çocuk olunca 1 yaşına kadar çalışmayacağımı söylemiştim ona . Onun asıl dert ettiği de bu sanırım. Çok sinirim bozuk ve üzgünüm. Hep kendini düşünüyor. Her planı kendisine göre yapıyor. Bu hayat ikimizin sadece onun değil. İkimiz aynı maaşı alıyoruz. O istese çok daha yüksek maaşlı bir iş bulabilir. Ama çalışma koşulları onun çok rahat. Akşam 4'te işten çıkıyor. Ve rahatına geliyor tabi. Benim isim ise onunkine göre çok daha ağır. Ben çalışmasam evet ekonomik olarak sorun yaşarız. Ama ben ne yapabilirim ki ?