Eşimi çocuk için ikna ettim bu seferde olmuyor ............

Bencede çok erken ama bir çok arkadasında dediği gibi dra gidin kafanız rahatlar en azından.

6 senedir uğraşan 2 aşılama 4 tüp bebek tedavisi görüp olumsuz sonuç alan biri olarak 3 aya çoookkk erken diyorum ve stres yapmayın diyorum elbet vardır bir hayır,rabbim en iyisini bilir.

Ya lütfen 1 yil olmadan olmuyor diye konu açmayın lütfen. 2 yıldan snra oldu benim. 2 yıl korunmasız ilişkiden snra. Rabbim be zaman izin verirse ozaman olacak. Ama 1 yil dolsun ondan snra olmuyor diyin

biz denize atalım kendimizi. .. intihar edelim o zaman :KK70:
3 ayyy cık hiç birşey ...
bende eskiden öyle düşünüyordum hemen oluyor sandım...
Aylar yıllar geçiyor gelmiyor bebeğim. .
vardır bir hikmet bu ay yine geciktim her ay umut la bekliyoruz.. demin eşime de dedim keşke bilse bu kadar çok bekleyen daha hic ortada yokken onu deli gibi seven annesi babası olduğunu. ..
beni annem babam hiç sevmedi sevgisiz büyüdüm. . sevgimi yavruma saklıyorumm..
Rabbim tez zaman da isteyen herkese hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah...

3sene öncede bıraksan korunmayı , onun vakti saati nezamansa ozaman gelecek....iki sağlam tüple 9.ayda hamile kaldım. Tek tüple 1.ayda....

biz denize atalım kendimizi. .. intihar edelim o zaman :KK70:
3 ayyy cık hiç birşey ...
bende eskiden öyle düşünüyordum hemen oluyor sandım...
Aylar yıllar geçiyor gelmiyor bebeğim. .
vardır bir hikmet bu ay yine geciktim her ay umut la bekliyoruz.. demin eşime de dedim keşke bilse bu kadar çok bekleyen daha hic ortada yokken onu deli gibi seven annesi babası olduğunu. ..
beni annem babam hiç sevmedi sevgisiz büyüdüm. . sevgimi yavruma saklıyorumm..
Rabbim tez zaman da isteyen herkese hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah...
Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısı ile..

Eğer doğum kontrol hapı kullandıysanız zaten hormonlarınızın kendi düzenine dönmesi için en az 2-3 ay geçmesi lazım. Kendinizi ve eşinizi yormayın, Akışına bırakın 30 yaş çook normal bi yaş , Tedirgin olarak hem kendi vucudunuzu hem eşinizi stress haline sokuyosunuz ve vucut gardını alıyo. Şimdi önünüzdeki 3-4 ayı vucudunuzun hamileliğe hazırlanma zamanı olarak düşünün ondan sonra beklemeye başlayın 6 ay sonra hala bi hamilelik yoksa o zaman sizi tekrar konu açmaya bekliyoruz .

daha bısmıllah
kolay mı
sperm gıdıcek onca yolu asacak yolda carpısacak can kaybedıcek
en hızlısı en akıllısı en aktıfı en cevıgı olacak
bunlarda yetmeyecek
24 saat yasayan yumurtaya yerlesecek orda döllenecek orda tutunacak
ohooooo

bıraz vucuduna zaman tanı

Back
X