Selam, 3.5 yıldır evliyiz ve küçük bebeğimiz var. Birbirimizi de çok severek evlendik görücü usulüydü ama her şey mükemmeldi yani.
Her neyse bebeğimiz doğduktan sonra lohusalık, bunalım vs ve eşimin işinde çıkan sorunlardan dolayı maddi sıkıntılar olunca biraz ikimiz de sıkıntıya girdik ve o sürekli çalışınca ben de bebeğe bakınca yorgun oluyoruz, çok vakit geçiremiyoruz. Yani sağolsun bebeği sabah parka götürür getirirdi, kahvaltısını verirdi vs çok ilgilenirdi ama bu aralar o da olmuyor.
Bundan bir kaç ay önce instagramda bazı sex yazan yabancı gruplara eklendiğini gördüm ama istek kısmındaydı haberi yoktu, ben de önce kendim sildim. Sonra bir-iki kez daha olunca ‘acaba giriyor da bunlar da ordan mı ekliyor’ diye şüphelendim şakayla karışık sordum. Yok yaa haberim yok sil gitsin dedi.
Sonra bir gün instasını karıştırırken ilgilendiklerim kısmında bir kadın resmi gördüm. Tabi kıyameti kopardım. O da bildiğiniz ağladı ve asla böyle bir şey olmadığını, beni çok sevip aşık olduğunu ve gözünün başka birini görmeyeceğini söyledi.
Ben de yine yanlışlık olmuş haksızlık ettim dedim ve geçiştirdim. Ama iki gün önce Google ve youtubeden arama ve izleme geçmişini kapatmış. Nedenini bulamadım. Açtım, akşam gelince yine bakarım diye. Ama içim içimi yiyor, sizce ben mi paranoyak gibi evham yapıyorum, çok trip atıp üstüne mi gidiyorum, dün de tripliydim zaten. Moralim çok bozuk.