Eşimi çocuk konusunda nasil ikna edebilirim ?

Esmer sekerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
145
104
103
37
3 yillik evliyim, artik anne olmak istiyorum ama esim 1 sene sonra dusunuyor sizce esimi cocuk konusunda nasil ikna edebilirim

3 yillik evliyim, artik anne olmak istiyorum ama esim 1 sene sonra dusunuyor sizce esimi cocuk konusunda nasil ikna edebilirim
Canım cevabını öğrenirsen banada söle delircem benim eşimde istemiyor ben ısrar ettikçe ters tepti iyice çocuk diyince asabı bozuluyo istemiyor

Benim esimde ayni sorun var bzde 1.5 yillik evliyiz bizim sorunumuzda o istemiyor ccuk dha dgrusu dha gezip tozmak eglenmek pesinde tm kavgalarmz oluyo aslnda herseyn bilincinde maddi acidan da bi skintimiz yok ama ailesinin maddi acidan skintisi oldugu icin bide kardesi uni okuyo die onlari resmen dusundugu icin cocuk istemiyo gezemicem eglenemicem aileme maddi acidan yardimda bulunamicagm die cocuk istemyo en basta ilk evlendgmz ilk ayinda bn yasmin kullandm dha snra bn biraktm o disari ckarma yani kendini cekme yontemiyle korunmaya basladik bn yumurtaliklarmi neden yavaslataym neden bn hap kullaniyrm ki sen korun ddim o da korunmuyo disari ckariyo ve o kadar dikkatliki kesinlikle bi damla ble kacirmio kacircagni anladgnda da hemen ertesi gun hapi kullan die baski yapio bnde asla kullanmam kendimi riske atmam suan yasmin aldim adetim duzensiz die doktora gttgmi duzene grsin die hap verdgini soledm hapi aldm ama icmiyrm kullaniomus gbi yapiom belki esimi kandiriom ama yapablcek bseym yok esim aslnda istiyo ama ailesnn maddi durumu duzelnce yapmak istyo bnde 26 yasimdaym 27 olucam haziranda bu yuzden artk istyrm suan yne bu hapi kullanio gbi gostermeme ragmen kendisi yne cekio ama eminim olucagna inaniyrm szde bu sekilde deneyin bnce olursa hber verrm

Off kizlar biz bunlari nasil ikna edicez neden hep onlarin istedikleri oluyor bugun yumurtlama gunum ama yine kocam olumsuz bakio bu ayda yine bana husran

Off kizlar biz bunlari nasil ikna edicez neden hep onlarin istedikleri oluyor bugun yumurtlama gunum ama yine kocam olumsuz bakio bu ayda yine bana husran
Valla ben evlenmeden önce hep eşim cocuk için ısrar eder ben nazlanırım diyeuhayal kuruyprdum resmen tam tersi oldu cocuk deynce delleniyo hatta bu konuda ısrar edince hepten cinsel hayatnmz berbat oldu azdl bir de canım en azından sen şanslısın yumurtluyorsun yumurta günün oluyo ben pkoluyum bazen 6 ayda sadece 1 kere yumurtluyorum aylarca adet göremediğim oluyo normal yoldan hamile kalma ihtimalşm cok düşük tedaviyle falan oluyoo kadar cok üzülüyorum ki anlatamam

Kizlar merabalar guzel haberlerim var insallah olumlu sonuclanir bu haberim bu sabah esim istedi ve ilskiye grdik icime bosaldi ilk dfa bn bse solemedm hatta istemyrm icime ddim iki uc defa icime bosaldi dha snra bnm hap kullandgmi bldgi icn oncesnde hapimi iceym ddm o da iliskiden snra ic ddi bnde oncesinde icms gbi yaptm tbi icmedm adetime kac gun var blmiom cok duzensiz adetim o yuzden ama sivilcelerm ckti yzumde kaslarimda uzadi bi hafta flan kesin vardir ama hamile kalirmiyim blmiom yarim saatte yastik koydum belime snra abdesti alip ise gttm smdi bn bundn snra ne yapcam

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım bundan sonra bekle artık birşey yapma biraz zaman geçsin test yap

Kızlar ya biraz acele etmiyor musunuz ne bileyim gençliğinizi yaşamadan bir çocuk ve üstelik çalışıyorsanız ekstra sorumluluk hem siz değil bırakın onlar ısrar etsin çocuk diye vallahi zaman bir tuhaf oldu artık biz kadınlar kovalıyoruz erkekler kaçıyor onların düşünmeleri gereken şeyleri bile biz düşünüyoruz entrikalar çevirmek zorunda kalıyoruz üzücü İşiniz çok zor Allah hepiciğinizin gönlüne göre versin inşallah..

Amin rabbim herkesin gonlune gore versin bnm durumum farkli birazcik bnm esimin ailesinn durumu maddi acidan iyi deil kardeside uniye gdio esim bnm calismama guvenio kardesine para yolluyo ayriyeten bide ailesine veriyo 8 ay oldu kendi evimizi aldik ev kredisi oduyo dusun yani bn en son plandaym bn hep ikinci plandaym onlarn maddi durumunu duzeltmeye calisio bnde artk istemyrm bn ailesini dyurmk icin evlenmedm sncta bz kenara bes krus koymayi brak utanmasa esim eve aldgmiz kiymayi ble biz bnu yemiyoz anneme gturelm dio bazen bnada calis dio bnde ccuk yapinca bi kac sene calisamicam hem bu yuzden ccuk istyrm esime kalsa dha 5 sene istemicek cnki ailesinn maddi durumu iyi deil die ailesi de esime guvenio surekli asalak gbi brilernn sirtndan gecniolar bndmde hosuma gtmiyo bu durum olay bu

Bnde yillardir calsiom evlendm hala calsiiom isten ckmadim devam edyrm ve resmen aldgm parayi kendim yemiyrm yiyemeden kardesine para yolluyo yok annesine para skistrio kredisi faturasi evin yicegi dusun yani onlari dusunmekten kendimize hcbse yapmiyrz bn aile olarak dvranamyrz onlarn skintilarndan onlarn acindirmalarndan kendimze bakamadk babasi emekli olucakms kardesi mezun olcakms ondan snra ccuk yapcakmsz yani omcelgi onlar bnde istemyrm bole bseyi o zamn cok dusunuyosan aileni evlenmeseydin ddm madem onlarn skintilarna cozum ariyorsn evlenmicektn bakcaktn ailene bna guvenpte aileni gecindiremezsn ole ailesini acindirioki esim gorseniz sasarsiniz komik geliyo yani bnde snir oluyom isten ckcam ckamiom blerek ckmis gbi olucam hamile kalirsam isten mecbur ckcam hemde ccuk masrafndan dolayi bu sefer hcbse yapamicak ailesine yardmci olamicak artk bzm aile oldgmuzn farkna varcak resmen kendi ihtyacmi ble kendim cgu zamn alamiyrm dusunun o kadar zorlaniyrm yani koca parasi yemeyi birak kendi maasimi yiyemiyrm bes lira esimden dha istemedm bana gelince paar yok ama ailesine yagdiriyo o yuzden aile olursak ccuk olunca belki dha iyi algilar bazi seyleri yoksa dha 3 5 yil daha bole beklerim yani

Ne kadar süredir evlisin? Neden istemiyor eşin? Anlatmak istersen dinlerim bacım
1.5 yıldır evliyim. Eşim benim için geldi Memleketimden. Benim memleketime gelmeyi kabullenemedi bir türlü nişanlılık dönemi çok sıkıntılı geçti. İlk başlarda çok kavgamız gürültümuz oldu. Şimdi ben ona à desem swn bana böyle yapıyorsun bak biz kavga ediyoruz ben çocuk istemiyor muyum diye söyleniyor. Tek kelime kızgınlık kırgınlık istemiyor. Bizim evliligimiz normal değilmiş. Çok uzuluyorum işte bende geri çekme yöntemi ile korunuyoruz her ay yinede olur mu diye gün sayıyorum. Çocukları çok seviyor yigenlerine çok düşkün olup kendi çocuğunu istememesi içimi parcaliyor

Üzüldüm canım ya:-( istemekte çok haklısın her kadın anneliği tatmak ister o da ilerde anlar bunu o zaman da geç kalmışız keşke der....
Benim eşim de memleketinden geldi benim yaşadığım yere yerleşti ama mecburduk böyle olması gerekiyordu... sizin sebebinizi bilmiyorum ama sırf ordan geldi diye mi böyle davranıyor sana?
Sen yinede bebek için dua et ama Allah tan hayırlısını iste eğer hakkınızda hayırlı olacaksa bigün nasip eder zaten emin ol...
Spiralle hamile kalanlar bile oluyor senin neden olmasınki....
Bence sırf neden buysa bu aşılmayacak bi sorun değil inşallah düzelir o da anlar en kısa zamanda
Peki eşinin ailesiyle görüşüyormusun yani onlar torun istemiyorlarmı?

Evet görüşüyoruz. İlk başlarda ailemle aran iyi değil diyordu şimdi o problemleri de aştık annesi sarılıp agliyor biz gelicegimizde. Biz iki kardeşiz kardeşim kaza geçirdi şimdi engelli o yüzden benim memleketimde ev kurulsun istedik cünku ailemin desteğe ihtiyacı var. İlk evlendigimizde eşimden için o çok sever çocuğu sakin korunma sonra siz istersiniz olmaz diye tenkit ediyorlardı. En son onlara gittiğimizde babası bak kızım biz torun isteriz dedi annesi yok yok biraz daha beklesinler oğlun biraz daha alissın evliliğe falan dedi. Bilmiyorum ikna edip memlekete gidelim derim olmazsa ayrılır diye dusunuyorsur aklıma başka birşey gelmiyor. Ailen ne diyor çocuk işine dedim ne düşündüklerini bilmiyorum hiç birşey demiyorlar bana dedi. Ama beddua ettim eğer bosaniriz diye düşünüyorsa beni oyali yorsa bu yüzden beddua ettim allah ona benden sonra evlat yüzü göstermesin diye.

Yahu sanki ne yapmışsında böyle garip garip hareket ediyorlar ey Allah'ım ya Allah ıslah etsin. Babası sana değil oğluna desin çocuğu istemeyen o.... bu arada Allah kardeşinede şifa versin, eşinin böyle bi durumda sana destek olması gerekirken kendini geri çekmesi yanlış bişey ayrıca insan herşeyden önce kendi yuvasının huzuru için çaba göstermelidir yoksa daha ne diye evleniyolar... Allah yardımcın olsun sana hayırlı kapılar açsın inşaAllah hepsi yola gelsin. Kaynanana noluyor biraz daha bekleyin diyor 1,5 sene geçmiş zaten daha neyi bekleyeceksiniz ona ne hem ay sinir oluyorum böyle herşeye burnunu sokanlara ya... o gitsin kendi evliliğiyle ilgilensin. Çocuk isteyip istememek onlara düşmemiş. Sen dua et sabret Allah öyle kapılar açarki hepsi şaşar kalır

Çok tşk ederim. Desteğin için dua edin lütfen. Bugün de erkenden uyandım biraz ortalığı toparladım sonra gittim esimin yanına uzandım üstüme inceydi. Biraz usumusum. Eşim yanına yatınca sarıldı bende kanım usudugu için aldım elini karnıma koydum. (Bi ara ne zaman mens olacaksin diye sormuştu ramazandan dolayı bende bir kaç gün var demistim sonra tekrar hesap ettim 8-9 gün varmış gününün geçtiğini düşünüyor olabilir.) Hemen kalkti yatakta oturdu niye kalktin dedim cuma namazına gidecem dedi. Düşündü düşündü oturdu öyle ne oldu dedim cevap bile vermedi uyku mahmurlugu diye düşündüm namaza gitti geldi evde soğuk rüzgarlar esiyor sonra ikimizde nöbete geldik. Beni ise bıraktı arkada çantada şunu şunu yaptım iftara dedim bi tsk bile etmedi birsey demedi. Çok uzuldum. İftardan sonra aradım sesi iyi geliyor tsk etti iftar için yaptiklarin çok güzeldi dedi. Ne oldu gundüz neyin vardı dedim durdu bi şey oldu dedi sonra birsey yoktu dedi rüya görmüştüm oyle kötü oldum dedi bende oruçlu olunca sormak istemedim dedim. Sana birsey yansıttım mi dedi evet çok üzüldüm ben dedim yok canım birsey yok ben rüyadan etkilendim iftardan sonra geçti zaten falan dedi. Sanırım elini karnına koyunca hamile olabileceğimı düşündü bu kadar mı kötü mü çocuk olması.

Valla şaşırdım açıkçası... çocuk evin neşesi, Allah'ın hediyesi, evin bereketi tadı tuzu....
yıllarca evlat hasreti çekenler varken bir insan neden baba olmak istemezki..
Acaba birilerinin dolduruşuna mı geliyor ne bileyim yani enteresan
Rabbim eşinin kalbini döndürsün inşallah evladın ne kadar değerli olduğunu anlar. Evlenmeden önce ne düşünüyordu peki ben istemiyorum diye bişey dermiydi. Mutlu olmak insanların kendi elindedir... anlamıyorum şu 3 günlük dünyada mutlu mesut yaşamak dururken insanlar neden hayatlarını kendilerine zindan ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…