- 3 Eylül 2018
- 209
- 262
- 103
- Konu Sahibi Crescent Blue
Neyi nasil anlatacigimi bilmiyorum ama üzgûnüm.Ailemden uzak bir sehirde 17 yillik evliyim ve son derece zor bir evliligi yürütmeye calistim senelerce ve ailem hicbir zaman boşanmami desteklemedi yine de ailem dedim,gecen ay iki cocugumla gittim kisin benden borc isteyen erkek kardesime on yil önce babamla ödemedikleri yûklü bir borclari vardi ve önce onu ödemelerini hatirlattiğim bana düsman kesildiler biliyordum yine ailem deyip ziyaret edeyim dedim ve gittikten birkac gün sonra erkek kardesim yanimda anneme cok saygisiz davrandi neredeyse siddet uygulayacak gibi sesini yükseltti vs ben de sakin ol vs dedim beni tersledi sonra cikti vs sonra babam geldi ben davranistan rahatsiz olduğumu belirttim babam erkek kardesimi savundu gibi oldu ben de merak etmeyin bir daha gelmem dedim babam da odadan cikarken gelme dedi.Tabi ki ailemin evliligimde büyük sorunlar yasarken asla yanimda olmamalarindan gercek bir aile olmadiklarini biliyordum ama acikca saygisizlik yapmalari cok agrima gitti ve bir daha asla gitmem tabi ama bu nasil bir vicdandir bilmiyorum.
Son düzenleme: