eşimi çok kıskanıyorum =(

ama o kadınlara şehvetle bakıp, izleyen ve o hatunlarla fantazi kuran yarın birgün bunun hayali ile yetinmeyecek ve reel olarak aldatacaktır :uhm:
bu 2 kere 2 nin 4 ettiği gibi bence....

tv çöpe mi atsam ne :D

kocanı eve kapatıp kapıyı üstünden kilitle bari bide
:)))

bu kıskançlığın boyutu senin elinde olmasada baya ilerlemiş...ama böylelikle aklınızda yokken bile
hem kendi aklına hemde eşine bunları yerleştirirsin...boşver düşünmemeye çalış bence..
çünkü tv izletmeme veya sürekli eşim kime bakıyor acaba ?düşünceleri senide onuda yorar...
bırak takma boşver biraz bırakda o düşünsün...birazda onun seni kıskanmasına fırsat ver :))

bu durumda sinemadan uzak duracaksınız tv danda çünkü her filmde mutlaka güzel bir kadın olur.
haberde seyretmesin.
haber spikerlerininin de maşallahı var.
hatta,tv hiç açmayın.
mutlaka güzel bir kadın çıkar.
sinemada mutlaka erkeklerin oynadığı ve tek bir kadının olmadığı filmler olabilir bakın.araştırıp gidin.:hulya:
mesela savaş filmleri gibi... onları seyredebilir.
arada suyunu ,ekmeğini verin. yeter. birazda hava almaya balkona çıksın. işte bu.:delphin:

bu durumda sinemadan uzak duracaksınız tv danda çünkü her filmde mutlaka güzel bir kadın olur.
haberde seyretmesin.
hatta,tv hiç açmayın.
sinemada mutlaka erkeklerin oynadığı ve tek bir kadının olmadığı filmler olabilir bakın.araştırıp gidin.:hulya:
arada suyunu ,ekmeğini verin. yeter. birazda hava almaya balkona çıksın. işte bu.:delphin:

alkisalkisalkis

offf dalga geçmeyin ya tamam düzelcem söz :icecream:
neyse patron geldi ben izin alim bari sonra da açık hava ii gelir sanırım :dance:
sevgiler

ne yaparsan yap artık ona kıskanclık gibi gelcek kıskanmasan bile cunku adamı parmgını ısırttıgına gore sende cok uzerine gitmissin..bence cok yorma kafanı onun seni kıskanması gerekiyor gayet hos bir bayansın senden daha guselinimi bulucak eger baskasına gidersede kendi kaybeder zaten huzurunuzu bozmayın bosuna

ay niye böyle diyorsunuz ya mafoldumben
yani erkekler illa güzel hatun görmeleri mş gerekiyor, ben yetmiyor muyum ?
neden hasret kalıyor başkalarını görmek bu kadar mı önemli anlamıyorum ki?
hani ben istesem bende aldatabilirim (allah korusun) ama yani benimde içgüdülerim var , erkeklerin değilki sadece, ama ben gene de başka erkeklere göz ucuyla bile bakmıyorum , gerek duymuyorum çünkü, onlar neden duyuyor ya mafoldumben

Şimdi sen kızıyon ya ondan dedim zaten rüyasına bile karışır kızarsın diye boshayallersmile
Anacım bu sazanların zaten doğalarında var güzele bakmak.
Sen mutlaka yetiyorsundur kocanada biraz bakmasından ne çıkar sanki .
Kadın halimle bile güzel gördümmü kocamı teperim hemen bak ne güzel kadın diye .
Oda hemen atlar zaten bakar sempatiksalakcinni

haberde seyretmesin.
hatta,tv hiç açmayın.

İlahi okiş güldürdün beni ohaoldumsmile

Hastalıkmı bilmiyorum ama bende böyleyim..Şimdiye kadar kmseye yan gözle baktıgını görmedim ama elimde deil..Bazen arabada giderken güzel bi kız görsem hemen eşime bakıyorum, bakıyomu diye sempatiksalakcinni

Bazen de tv de bihteri çekemiyorum en heyecanlı yerinde pat diye değiştiriyorum kanalı..

Bütün arkadaşlarım onun seni kıskanması gerekiyo diyolar ama bende böyleyim napiimmm...

Anlıyorum HATSHE ciğim: )

Amaaan ona bakma buna bakma tv izleme internete girme.. Böyle hayat mı olur yaa....
Ben onu bilmem arkadaş güzele bakmak sevaptır... Kocacığımla öbür taraftada aynı yerde yani cennette olmak için bol bol o güzellere bakar ben yakışıklılara... Kaçırdıklarıcolursa ben uyarırım baksana hatuna amma güzel diye..

ınsanın içinde kötülük olduktan sonra dört duvar arasında da olsa birilerinin hayalini kurup fanteziler yaratır... Ama kimisi de çıplaklar kampına da gitse göz banyosunu yapıp döner karısının yanına...

yok cnm sen tek değilsin merak eme:)bende aşırı derecede kıskanım ama içimde bastırmaya çalışıyorum.aklımada ya başkasıyla olursa die düşüncede gelmiyor değil.bunun sebebide eşimin mesleğinden kaynaklanıyor.numara yollayanlar eve çağıranlar neler neler:(ona çok güveniyorum ama bi anlık nefis diyorum ya yaparsa.özellikle burda aldatılma olaylarını okudukça bak bak böyle yuvalar yıkılıyo biliyorsun değilmi yaparsan affetmem alına sok gibi tehtitlerde savurmaya başladım.ama çokta üstüne gimemek lazım.yapmıcaksada yapar valla

Amaaan ona bakma buna bakma tv izleme internete girme.. Böyle hayat mı olur yaa....
Ben onu bilmem arkadaş güzele bakmak sevaptır... Kocacığımla öbür taraftada aynı yerde yani cennette olmak için bol bol o güzellere bakar ben yakışıklılara... Kaçırdıklarıcolursa ben uyarırım baksana hatuna amma güzel diye..

İnsanın içinde kötülük olduktan sonra dört duvar arasında da olsa birilerinin hayalini kurup fanteziler yaratır... Ama kimisi de çıplaklar kampına da gitse göz banyosunu yapıp döner karısının yanına...

buda enteresan bi bakış açısı...

kıskançlık sevgının en belirgin özelliği tabı dozunda eşinize tam olarak hıssettıklerınızı annatın..[/QUOTE

kendimi tutamıyorum ya,
güne "bugün kıskanmıycam" diye başlıyorum ama ufaık bir durum oldu mu mesela bir kadın (güzel veya çirkin farketmez) geçti mi gözümüzün önünden ve eşim azcıkta olsa istemden de olsa görse bile, kıyamet kopuyor "vay sen onu neden gördün, vay çok mu hoşuna gitti" felan diye eve gelene kadar adama dırdır eder oldum senağlama

sonunda gene barışıyoz felan ama aynı ertesi gün tekrarlanıyor, bu normal değil mi şimdi ?
sizlerde olmuyor mu ya anlamadım sade ben mi böyleyim?

abartmıssın canım sen bırazcık olayı,bır cok kadın esını yada sevgılısını kıskanır ama bu kadar ufak seylerde kıskanıp takarsan hem kendını hırpalamıs olursun hem ılıskınıze zarar verırsın,masallah cok hos bır bayansın,yazdıklarını okudugum kadarıyla eşinde seni seviyor.bosyere ne kendını nede esını uzme

evet ben ilginç bir insanım :))...
Mübalaa larımı umarım ciddiye almıyorsunuzdur...
Yani bazı lafları abartıyorum tabii, ama ben asla eşimi ona bakma buna bakma diye kıskanan bir insan değilim... Son cümlemde de dediğim gibi insanın içinde olduktan sonra nerde nasıl olsa aldatır... ınsan kendi kendini yiyerek eşini de bunaltarak daha da çözümsüzlüğe iter kendini...

bencede önemli olan niyet.insanın içinde varsa istersen sandıklara kitle yapacaksa yapar içinde yoksa yapmaz.

canım ya okurken kendimi okudum resmen.. ben de aynı durumdayım ama bi farkla... ben artık ona baktın buna baktın demiyorum susuyorum ama içimde fırtınalar kopuyo... gerçekten özellikle son günlerde bu konuda çok sıkıntılıyım ben de... napacağımı bilemiyorum... onunla konuşmaya kalksam başlama yine diyor ve susuyor.. benim düşündüğüm gibi art niyetle bakmadığını söylüyor ama erkek sonuçta... mutlaka bişeyler geçiyodur içinden... aldatma bana göre sadece fiziksel olmaz bu şekilde de aldatıldığımı düşünüyorum ve evliliğim çıkmaza giriyo resmen... bu durumdan dolayı eşime yaklaşamıyorum bile... daha kötü olmaktan korkuyorum :(

burdaki yorumları okuyunca vay be diyorum yani... güzel bi kadını görüp eşine gösteren insanlar kendilerine çok güvendiğini mi ispatlamaya çalışıyor nedir bilmiyorum... ya da yapı olarak çok rahatlar eşim herkesi görsün ama beni sevsin istiyolar...ama ben eşim sadece bana baksın gözü beni görsün istiyorum... bakış açısı farklılığı...

yersiz bir kıskançlık seninki ...sen işyerinde birbirlerine rahat davranan kadın erkeklere bakacağına kendine bakmalsıın ..sen nasıl ki işyerinde -sanıyorum ki çok rahat davranan bir tip değilsin- rahat davranmıyor herşeyin dozunu ayarlıyorsan eşinin de öyle olduğunu düşünmelisin ..eşin de bunlar gibi mi diye düşündüğün zaman o zaman sen de onlar gibimisin sorusu çıkar karşına ..sen onlar gibi olmadığına göre eşin de onlar gibi değildir diye düşün ...

Back
X