eşimi çok kıskanıyorum =(

Okul arkadaşlarımla falan daha çok takılıyorum. Kıskandırmak için değil de erkek kadın ilişkisini normal karşılamak için. Sırf kıskansın diye erkekli kızlı çekindiğim fotoyu gösterdim bugün belki biraz kendini benim yerime koyar diye bilmiyorumkismile

Bazen güzel kızlar oturuyor toplu taşımada falan karşıma etekler diz üstü dudaklar şuh ben bile şöööyle bi kendimden geçiyorum :kedi: sonra aklıma nişanlımın yerimde oturduğu ve kıza aslında onun baktığı geliyor. Deliriyorum kaydirigubbakcemile3

ha yok ben dışardaki kızları bayanları vs fazla kıskanmıyorum aslında, benim derdim daha çok tv dekilerle , internettekilerle felan zemuszemus

dayanamıoyrum ki şu an zaten. hergün mutsuzum huzursuzum

yapma canım ya insanın kendini yiyip bitirmesi ne kadar kötü.bence hemen kendine gel ve bu düşüncelerinden arın. nişanlısın evleneceksin güzel günler yaşamak varken kendini üzme.

Tv izlemiyor, nete de takılmıyor... ne yapıyor bu adam her akşam merak ettim şimdi.

hatshe neden tv veya internet
çünkü kalça göğüs göbek yani "3G" tvde internette felan açık saçık ve cazip bir şekilde ulu orta gösterildiği için aklinialirimsmile
aldatılmak normalmiş gibi gösterildiği için , mesela nereyi açsanız evli erkeklere özel aldatma siteleri bile var alsanaalsanasmile

ben bunları gördükçe sinir oluyorum, moralim bozuluyor, dışardaki bayanları faza kıskanmam, hani mantıklı düşününce çünkü onlar dar bişey giyinirse bende giyinirim, dekolte giyerse bende giyerim, fiziğime de güveniyorum diğerlerinden eksiğim yok aslında diyorum dışardakileri istersem kıskanmayabiliyorum ama sanlada ve tv de bambaşka dünya var, herşey mükemmel ve cazip gösteriliyor aklinialirimsmile
onlarda elimde değil kuduruyorum kıskanıyorum mafoldumben

Son düzenleme:
Tv izlemiyor, nete de takılmıyor... ne yapıyor bu adam her akşam merak ettim şimdi.

yahu nete giriyor ama bildiği açık saçık şeylerin olmadığı sitelere giriyor :ecrin_bebek:
genelde zaten geç geliyor işten tv ye pek vakitte kalmıyor hani kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
önemli olan elindeki imkanları kısıtlamak falan değil bence.. çünkü içinde varsa o imkanları bir şekilde yaratır senin ise ruhun duymaz. (televizyonu yasaklamak vs gibi)
bu hepimiz için böyledir..
kendini hırpalama aranızda eğer gerçekten aşk, saygı ve güven varsa aldatma olmaz .

canım sen tv ye bakmasından kıskanıosun bende şimdi gördüm işyerimde elemanlardan biri masaüstüne bi kadın resmi koymuş; hem de evli 2 de çocuğu var...
bide yolda görsen hiç öyle demezsin ama iştee erkek erkektir...
evde karısı baktırmasa nolur ki adam işyerinde yapıo canının istedinii....:oklava:

insanın içinde olmasın yeter ki. yapacak bakacak olduktan sonra sanalı gerçeği farketmez.allah kimseyi şeytana uydurmasın.

önemli olan elindeki imkanları kısıtlamak falan değil bence.. çünkü içinde varsa o imkanları bir şekilde yaratır senin ise ruhun duymaz. (televizyonu yasaklamak vs gibi)
bu hepimiz için böyledir..
kendini hırpalama aranızda eğer gerçekten aşk, saygı ve güven varsa aldatma olmaz .

evet öyle ben zaten beni fiziksel aldamayacağından eminim ama hani olurda bir gün duygularını tutamazsa bir yabancı bayana hayranlık duyarsa diye korkuyorum ben sanırım, amaan duygularım karma karışık şuan ne düşünüyorum onu bile bilmiyorum düşünmekte istemiyoruz zaten
çünkü düşündükçe daha hasta oluyor gibiyim mafoldumben
neyse ben bu akşamı düşeneyim bari, dekolteli seksi bişeymi giyinsem bu akşam yoksa spormu takılsam, hangisi erkekleri cezbeder? nasıl gözünün benden başkasını görmemesini, sağlayabilirim bu akşam ? fikri olan var mı*

canım sen tv ye bakmasından kıskanıosun bende şimdi gördüm işyerimde elemanlardan biri masaüstüne bi kadın resmi koymuş; hem de evli 2 de çocuğu var...
evde karısı baktırmasa nolur ki adam işyerinde yapıo canının istedinii....:oklava:

bizim iş yerinde de biri koymuş. bir de gözümüz gönlümüz açılıyor fena mı diyor
http://i268.photobucket.com/albums/jj14/brownsuga1124/poker.jpg

resim de bu alsanaalsanasmile

ben onun işyerine de gidiyorum ara ara kaydirigubbakcemile3
işyeri eve 10 dakika aklinialirimsmile

ben onun işyerine de gidiyorum ara ara kaydirigubbakcemile3
işyeri eve 10 dakika aklinialirimsmile

benim eşim bizim laptopumuzu götürüo işyerine geçmişi felan herşeyi kurcalıom vala...
ama geçen gün silmiş....bende isinr oldum takip prgramı kurucam
:)))

allah yardımcın olsun, umarım bu durumundan kurtulursun, bana da eşine başka kadın gösteirenler acayip geliyo, hiç samimi bulmuyorum oldu olacak eşlerini onların koynuna soksunlar saçmalık yani

benim eşim bizim laptopumuzu götürüo işyerine geçmişi felan herşeyi kurcalıom vala...
ama geçen gün silmiş....bende isinr oldum takip prgramı kurucam
:)))

hı yok bizde geçmişi hep ben siliyorum :1closedeyes:
o bana der niye siliyon silme diye :ecrin_bebek:
yok öyle kötü yerlere girmiyor şükür ama geçmişte işte benden gizli jey lo filmi izlemişti, o bana çok koymuştu :gitme:

allah yardımcın olsun, umarım bu durumundan kurtulursun, bana da eşine başka kadın gösteirenler acayip geliyo, hiç samimi bulmuyorum oldu olacak eşlerini onların koynuna soksunlar saçmalık yani

sağol canım,
evet bana da garip geliyor şimdi ben güzel hatun gördüm diyelim, kocamı dürtüp "hey herif bak hele acayip bir fıstık geçiyor karşı caddeden" deyince ne olacak yani asıl o zaman eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirmiş olmaz mıyım?
yani adam ona bakınca ağzının suyu akınca ne geçecek elime ?
vay be ne hoş kadınmış, vay yavrum be deyince içinden, çok mutlu olacağım yani aklinialirimsmile
valla bana tersakannehir

sağol canım,
evet bana da garip geliyor şimdi ben güzel hatun gördüm diyelim, kocamı dürtüp "hey herif bak hele acayip bir fıstık geçiyor karşı caddeden" deyince ne olacak yani asıl o zaman eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirmiş olmaz mıyım?
yani adam ona bakınca ağzının suyu akınca ne geçecek elime ?
vay be ne hoş kadınmış, vay yavrum be deyince içinden, çok mutlu olacağım yani aklinialirimsmile
valla bana tersakannehir

akılları sıra kendilerine güveniyolar, adamlar bu numaraları yer mi allah aşkına eminim içlerinden gülüyolardır

Back
X