eşimi cok özledimmmm :((((

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
merhaba biz suan esimle tam bir haftadır ayrıyız, o yurt dısında. toplamda 2 hafta ayrı kalıcaz. we ben onu inanılmaz özledim. her gece rüyamda görüyorum inanın. beraberken insan anlamıyor ama araya böyle ayrılık girince gercekten fena oldu. sıkıntııdan ucuk bile cıkardım. umarım o da beni özlüyordur her gün kameradan konusuyoduk bugün konusamadık oldugu yerde internet imkanı her an yok(( belki bu cok büyük bi dert diil ama sadece paylasmak istedim....

allah kavuştursun canım sonunda kısa süreli bir ayrılıkmış.

Ahh ahh anlayabiliyorum sizi
benim de sevgilim askerde
en son izine aralıkta gelmişti
7 aydır görmüyorum bende çok özledim
ama Allah'a şükür şafak 28 biticek kavuşucam inş sevdiğime
Allah kavuştursun

Son düzenleme:
ayrı olan herkes tez zamanda kawusur umarım amin inş cabuk gecer dicem ama sanki tam tersi günler gecmek bilmiyor. bazen normalde tatillerde ayrı gecirebilir diye düşünürdüm ne kdr da boş bi düşünceymiş şimdi asla bi daa mecbur olmadıkca ayrılmam diyorum. 2 yıllık ewliyim ayrı bi günümüz bile gecmemişti su 1 hafta cok zor geldi

cnm benım aynı duygular ıçındeyız senınle benımde esım afganıstana gıttı görev ıcabı 4 ay bıttı gıdelı ve bız bırbırımızı çok özledık en kötusu hamılelıgımı göremedı yakından hoş hergun camı acıp öyle sevıyor yetmıyor.2 saatte bır arar aramazsa ayy bışımı oldu dıye panıklenıverıyorum çok özledım çokkkkkkk ((((( kısmetse eylulde gelıcek dahada var

ben hiç bu ayrılgın bende bu kadar sıkıntı yaratacagını düşünmezdim resmen 1 haftadır aklım sürekli onda we hep içim sıkkın...Allahtan cok uzun deil we yarısını biitirdik.Allah bidaha da ayırmaz umarım

bende eşimden ayrıyım 1 aydır bu hafta sonu geldi yanımıza ama yetmiyor.. çok özlüyorum onu ( ve daha 3 ay ayrı kalıcz

benim eşimde askere gidecek... 3 yıllık evliyim hergün evet hergün düşünnmekten kendimi yiyorum....kısa dönem için dgs sınavına hazırlanıyor....kazanırsa kısa dönem gidecek okul bitince...ama kazanamazsa uzun dönem...inşallah kazanır kızlar...dualarınızın arasına biryerine benide ekleyin nolur....yaşamayan bilemez...2 yaşında oğlumuz var.... gurbetteyiz....askere gidince memlekete gidicem ailemle ve kaynanamla değişmeli kalacağım...çok zor bi dönem....lütfen dua rabbim sevdiklerimizden ayırmasın...hasretleriyle sınamasın...

cnm ben 5 aydır k.valıdemde kalıyorum esım yanımda yok dıye ve su gıbı akıp gectı ınsallah senın ıçınde gecer

seni çok iyi anlıyorum..eşim her iş için yurt dışına çıktığında aynı duyguları bende yaşıyorum..boğazım düğüm düğüm,heran ağlamaklı..gözüm kapılarda kalıyorum..helede kızım geceleri babasının pijamasına sarılıp uyuyunca sabaha kadar gözyaşlarım durmuyor(aklıma geldi yine boğazıma birşey oturdu)....geldiği an evde bayram...Allah tez zamanda tüm sevenleri kavuştursun canım sağsalim..

astsubay cnm suanda kabıl natoda

kayınvalide evinde kalmak nasıl bi duygu canım...biraz tavsiye edermisin doğruyu yanlışı.... biz evleneli gurbetteyiz ve senelik izinlerde memlekete gidip bi kaç gün kalıp dönüyoruz...eşimle beraber olduğu için yalnız hiç kalmadım....bişeyler söylersen sevinirim...tavsiye akıl ne dersen işte...çokmu zor....kv köyde yaşıyor...kışın bi kaç merkezde kalıyorlar iki evleri var...merkezde olsalar pek sorun olmaz gibi ama köyde yaşamak bilemedim çokmu zorlanırım acaba....kp emekli sürekli evde...oda sorun olurmu rahat edememe açısından...bilemedim neler söylersen önem taşıyor benim için...

valla cnm bu kayınvalıdenın huyunada baglı mesela bızımkı gezdırır oglumla ılgılenır vs bende hamıleyım ustelık banada bakıyolar ama bı sure sonra sıkıldım desende alışıyorsun gunler su gıbı akıp gıdıyor gercekten

inşallah canım benimde dileğim bu rabbimden...kısa dönem olması hayırlısıyla....dileyen herkese nasip eder inşallah....yaşayan herkese de kolaylık versin...

canım allah kavuştursun.umarım su gibi akar zaman kavuşursun kocacığına.

benim kocamda askerde. 7,5 ay oldu askere gideli. 5 aydır hiç görüşemiyoruz. daha da 7.5 ayı var. 5 ayda 5 ya da 6 kere komutanlarından birinin 3g li telefonundan görüştük yüz yüze. günde bir ya da iki defa da arıyor. o kadar canım. nerede internetten görüntülü konuşma.

mesafe uzak, bulunduğu yer gidip onu görmeme izin vermeyecek kadar tehlikeli. ki eşimin çarşı izni bile yok. öyle aramasını bekliyorum. ve daha çoooooook bekleyeceğim. of. yine bak üstüme bir bıkkınlık çöktü. ((((((((((((((((((

cnm ben 5 aydır k.valıdemde kalıyorum esım yanımda yok dıye ve su gıbı akıp gectı ınsallah senın ıçınde gecer

normalde zaman o kadar hızlı geçerki.. ama 1 aydır geçmiyr sanki 1 yıl oldu.. gittiğinde anneme gittim 3 hafta kaldım kendi döndüm ama daha zor yatağımızda yatamıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…