merhaba biz suan esimle tam bir haftadır ayrıyız, o yurt dısında. toplamda 2 hafta ayrı kalıcaz. we ben onu inanılmaz özledim. her gece rüyamda görüyorum inanın. beraberken insan anlamıyor ama araya böyle ayrılık girince gercekten fena oldu. sıkıntııdan ucuk bile cıkardım. umarım o da beni özlüyordur her gün kameradan konusuyoduk bugün konusamadık oldugu yerde internet imkanı her an yok(( belki bu cok büyük bi dert diil ama sadece paylasmak istedim....
cnm ben 5 aydır k.valıdemde kalıyorum esım yanımda yok dıye ve su gıbı akıp gectı ınsallah senın ıçınde gecer
senin eşide askermi canım...yoksa iş sebebiylemi..
astsubay cnm suanda kabıl natoda
kayınvalide evinde kalmak nasıl bi duygu canım...biraz tavsiye edermisin doğruyu yanlışı.... biz evleneli gurbetteyiz ve senelik izinlerde memlekete gidip bi kaç gün kalıp dönüyoruz...eşimle beraber olduğu için yalnız hiç kalmadım....bişeyler söylersen sevinirim...tavsiye akıl ne dersen işte...çokmu zor....kv köyde yaşıyor...kışın bi kaç merkezde kalıyorlar iki evleri var...merkezde olsalar pek sorun olmaz gibi ama köyde yaşamak bilemedim çokmu zorlanırım acaba....kp emekli sürekli evde...oda sorun olurmu rahat edememe açısından...bilemedim neler söylersen önem taşıyor benim için...
valla cnm bu kayınvalıdenın huyunada baglı mesela bızımkı gezdırır oglumla ılgılenır vs bende hamıleyım ustelık banada bakıyolar ama bı sure sonra sıkıldım desende alışıyorsun gunler su gıbı akıp gıdıyor gercekten
merhaba biz suan esimle tam bir haftadır ayrıyız, o yurt dısında. toplamda 2 hafta ayrı kalıcaz. we ben onu inanılmaz özledim. her gece rüyamda görüyorum inanın. beraberken insan anlamıyor ama araya böyle ayrılık girince gercekten fena oldu. sıkıntııdan ucuk bile cıkardım. umarım o da beni özlüyordur her gün kameradan konusuyoduk bugün konusamadık oldugu yerde internet imkanı her an yok(( belki bu cok büyük bi dert diil ama sadece paylasmak istedim....
Ahh ahh anlayabiliyorum sizi
benim de sevgilim askerde
en son izine aralıkta gelmişti
7 aydır görmüyorum bende çok özledim
ama Allah'a şükür şafak 28 biticek kavuşucam inş sevdiğime
Allah kavuştursun
cnm ben 5 aydır k.valıdemde kalıyorum esım yanımda yok dıye ve su gıbı akıp gectı ınsallah senın ıçınde gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?