Çok zor bir durum ama bence kocanı psikolojik destek alma konusunda ikna etmeyi dene. ÇÜnkü kumar da uyuşturucu, sigara gibi bir bağımlılık, bir hastalık. Tedavi olması gerektiğini düşünüyorum. Çocukların geçiminden kısmayı göze alacak kadar istekli olmuşsa bu konuda, tekrarlaması çok doğal olur. Güvenmemen çok normal...
haklisin ben 9 yildir esimin bir aglayisini görmemisdim ama en son bana 8 ay önce söz verdiginde cok aglamisdi ben nasil bir insan oldum diye,cünkü kizima cok düskün onsuz birgünü bile geciremez ,8 aydir afedersin pesimizde köpek oldu halada öyle sürekli der ne salakmisim 7 bin eruoyu havaya attim cok aptalim felan cok der,cok hatali cok suclu ama onuda böyle görünce pismanligini görünce icim burkuluyor ,neden bilmiyorum cok seviyorum belki ondan,sorun dil problemi almancasi iyi ama psikolaga dert anlatacak kadar degil,cevremizde aylarca türk psikologu arastirdim yokdu halada bakiyorum.
güvenmemekle hatalı degilsin sonuçta başından bir şeyler geçmiş ve sıkıntısını yaşamışın.haklısın
ama böylede güvenmeyerekte yaşanmaz belkide eşin gerçekten oynamıyor bıraktı.
bence eşini takip et nereye gider ne yapar tanıyorsan arkadaşlarına sor ki arkadaşta ele vermes....
yani güven sevmekten daha zor oluşan birşey güven gidincede heleki şüpheler başlayınca hayat çekilmez olur.....
ya eşin arkadaşlarıyla gidecegi yeri sana açık açık söyleyecek yada gitmeyek
ya eşine inanıcan yada eşini takibe alıcan yapıcak bir şey yok...ama işin gerçekten zor.işallah aklını başına almıştır da oynamıyordur.
Kocanı suçlama, ona destek ol. Bu sizi daha da uzaklaştırıp, kocanı çaresizliğe itmekten başka bir işe yaramaz. Oradaki psikiyatri kliniklerine danış bir. BElki Türk doktorları vardır.Ya da size birini tavsiye edebilirler. Çok zor bir durumdasın şüphesiz. Ama umutsuzluğa kapılma sakın. Ölüm dışında herşeyin çaresi var. Kocan da gözünde umutsuzluğu görmesin, onu cesaretlendir ki bu hastalığın üzerine gidebilsin.
cok sagol ,haklisin oldugunca yaninda olmaya calisiyorum sen bu yollari birakirsan bu uzun yolda elini hep tutarim ,eger devam edersen cocuklarimda bende seni yalnizliga terk ederiz dedim .bugün bugündü yarin ayri bir güne uyanicaz insallah bu süphelerdende kurtulmus olucam diyerek yasiyorum.
cok üzücü bir durum bence bu gibi durumlar yasayanlar
esinin maasina el koyuyor harclik veriyor bir süre
yani bu bir cözümmü bilemiycem bir tanidigimin patronu
iscisinin bu huyunu bildigi icin resmen maasini vermiyor
ödenmesi gerekenleri patron ödüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?