merhaba arkadaslar ,kisaca kendimden bahsedeyim biz esimle 9 yildir tanisiyoruz 7 yil olcakda evleneli,ailelerimiz cok karsiydi evlenmemize ama biz cok direndik,bu evlilikden 3 yasinda bir kizim ve 2 aylik oglum var,esimle cok iyi anlasiyoruz allah nazardan saklasin,ama gecen yil ben hamileyken esim bir bataga düsdü kumara dadandi yurt disindayim bana ilk zamanlar söylemedi bunu ama hesapdan sürekli yüklü miktarda para cekildini görünce sordum basda inkar etsede kabul etti ,bosanicakdim konusdum söz verdi yapmayacagina birdaha 1 ay gecti yine yapti yine ayni oldu ,sonra 2 ay sonra yine yapti ve ben annemlerin evine gittim annemelr o sira türkiyede tatildelerdi,cok pisman oldugnu defalarca söyledi cok agladi yeminler etti oynamayacafina bidaha ,birkere daha inanndim ona ve gittim eve onunla ,o sira cok sikinti cekdik 7 bin euro sirf el borcu olmusdu birde kredi karti borcu ,sakin beni yanlis anlamayin ,aam avrupada kizimin kresine beslenme dahi koyamadim götüremedim krese ,süt dahi alamadiigm günler olurdu kizima ,8 ay ooldu bana söz verdigi allaha sükür düzeldik durumuzu ,ama haftada 1-2 saat disari cikiyor arkadaslariyla pazar günleri felan bilardo oynuyolar ama bazen cebindeki paranin hemen bititnigi görünce acaba yinemi diye soruyorum kendime sormakla kalsam keske hemen kavgaya gidiyorum yine oynuyorsun dimi diye oda yeminler ediyor oynamiyorum icecek felan aldik ne diyor ,insanlara cok zor güveniyorum birde güvenim yikilinca kivilcimdan yangin cikarabiliyorum...bana bi akil verin güvenmemekle hatami ediyorum:çok üzgünüm: