Eşimi çok seviyorum ancak güven sorunu yaşıyoruz

Birbirinize karşı güven sorununuz varken, üstelik bu sorun nişanlılık zamanı herkesçe bilinen ve farkındayken, iki insan neden evlenir? Hadi evlendi, neden ilk aydan çocuk yapar? Evliliği evcilik mi sanıyorsunuz siz?

Dahası adam diziyi bile yasaklamış, belli ki ruh hastası, sorunları var. Yardım da alamaz demişsiniz neden? Kolluk mu? Korkmuyor musunuz siz bu adamdan cidden ?

Merhaba 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşimle severek evlendik nişanlıyken zorlu süreçler yaşadık ailevi sorunlar ve onun güven sorunu vardı bunu zamanla aşarız demiştim çünkü bende aldatılmıştım.Eşim çok ilgili sevgi dolu benim için canını düşünmeden ortaya koyan biridir.Ancak bu güven sorunu bizi birbirimize defalrca düşürdü.Ben eşimden önce çok sosyaldim gece dışarı çıkardım arkdaş grubum vardı kızlı erkekli eşimde bunları istemedi bende nişanlıyken kabul ettim önemli olan biziz dedim.Onu çok seviyorum ancak her bi konu olduğunda bana güvensiz yaklaşıyor sorun zamanla azalıyor gibi olsa da bitmedi özenli davranırım kalbine bişiler düşmesin diye ama artık patladım gece üstelik zor bi hamilelik geçiriyorum onu çok seviyorum oda beni ama bunu aşamıyoruz bunalıma girdik ikimizde sürekli bayılıyorum sıkıntıdan iş yerinde bile çalışamaz haldeyim terapiye de gidemiyoryz işinden dolayı yoksa işini kaybetme durumu var nasıl bir yol izleyeyim yardım edin
kalbine bir şeyler düşmesin diye özenli davranıyorsunuz da zaten aklı başında olan birinin eşi arkadaşlarıyla dışarı çıkınca ve ya başka durumlarda hemen öyle kalbine bir şey düşmemesi gerekir. evliliğin temeli güvene dayanıyor, ben diken üstünde durup aman yanlış anlamasın diye evlilik yürütemem şahsen. sizde de taviz tavizi doğurmuş.. dizideki bir karakteri bile ciddi ciddi kıskanan adam sağlıklı bir düşünce yapısına sahip olamaz zaten en başta. hamile de kalmışsınız, aile terapistine gidebilirsiniz. kimse aile terapistine gittiği için işini kaybetmez

Eşim çok ilgili sevgi dolu benim için canını düşünmeden ortaya koyan biridir.
Bu koşullara bağlı ama. Demek ki %100 onun istediği gibi yaşarsanız sizi seviyor. Hamileliğin kazayla olduğuna inanmadım, bence kanıtlamak istediniz. Bak ben bir yere gitmiyorum tamamen sana bağlıyım al bu da kanıt dediniz. Böyle sapık ruhlu adamları buluyorsunuz, yetmiyor evleniyorsunuz hemen çocuk yapıyorsunuz. Çünkü siz onları değiştirip düzeltecek adam edeceksiniz. Çocuğun huzursuz ortamda bağırış çağırış içinde büyüyecek olması bile önemli değil.

Ben mesela böyle sapıkça şeyler düşünen zihniyette bir adamla komşu bile olmak istemem. 16 yaşına girecek kızım var ve aynı anda asansöre bile binmelerini istemem. Eve gelen tamirciyle veya dizi oyuncusuyla bile fantazi kuruyor kafasında. Sizin de var mı yasaklarınız, şu oyuncuyu izleyemezsin takip edemezsin, veya işyerinde kadın iş arkadaşınla konuşamazsın diye? Böyle hayat yaşanır mı, Avm'ye gidip alışveriş yapacağım ama kocam biriyle buluşup onu aldattığımı düşünecek.

Bence hiç durumunuzdan şikayet etmeyin. Gayet bile bile güle oynaya evlenmişsiniz. Adam kendini gizlememiş saklamamış. Ben böyleyim ve seni ezerim demiş ve eziyor da. Annenizin babanızın evindeyken namuslu biri değil miydiniz, onlar sizi kötü mü yetiştirdi veya siz kendinizden emin değil misiniz? Ne diye devamlı bel altı düşünüp fanteziler kuran bu adama haddini bildirmiyorsunuz?

Kocanız ömür törpüsü resmen. Allah kolaylık versin...Ben bu tiplerin düzeleceğini düşünmüyorum ama sırf bebeğinizin hatrina çift terapisini şart koşun. Baktınız yanaşmıyor, düzelme için çaba yok bosanin

Esiniz turu erkekler firsatini ilk buldugunda aldatiyor. Size guvenmedigi icin olur da beni aldatirsa ben de aldatmis olurum esit oluruz, hatta ilk ben aldatayim onde olayim kafasindalar. Adama ayni sekilde bir baski ve kiskanclik yapmayi deneyin hemen ayrilikla tehdit etmeye baslar. Hatta der ki ben seninle benim kurallarima uyuyorsun diye evlendim.

Aranızdaki sevgi değil, hastalıklı ilişkinize sevgi demiş,evlenmiş bir de çocuk yapmışsınız.Eşiniz istediğini izliyor,gidip geliyor ama size yasak ,istediğini giyiyor,arkadaşlarıyla görüşüyor ama size yasak hiç mantıklı düşünüp neden dediniz mi?
Beni böyle güvensiz gören adamla isim yok diye hiç mantıklı bir soru sordunuz mu?
Adam sizi sever ,başınızda da ağlar.Boyle baskı kurup her istediğini yaptıracak birini kolay kolay nereden bulacak?Uzgunum gerçekler acıdır .Sınırı şimdi cizmezseniz,hayat size çok zor geçecek.

Back
X