eşimi çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama çok korkuyorum

irmakbrk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
19
2
1
32
kızlar ben uzun zamandır buradaki başlıkları takip ediyorum, benimle aynı durumda olan var mı diye bakmak için, dertlerinizi gördüm dualar ettim hep kendi derdimi de anlatabilecek cesareti anca bulabildim

ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında, birkaç sene sevgililik dönemimiz oldu çok severek evlendik. eşim dünya tatlısıdır çok sevecendir merhametlidir çocuk delisidir. evlenmeden önce anlaşma konusunda hiç sıkıntımız yoktu çok üstüme titredi . benimle sevgili olmadan önce çok sevgilisi olmuş alkol vs kullanırmıs kızlar afedersiniz cinsel ilişkiye de girdikleri çok olmuş ama benimle beraber hepsini bırakti arkadaş çevresini değiştirdi, rahatsız olduğum her davranıştan kaçındı. onda sorun yok sorun bende

kızlar evleneli nerdeyse1 buçuk sene oldu çok çok ytanarak söylüyorum affınıza sığınıyorum amabiz hala birlikteliğimiz olmadı

kızlar onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorumki napıcam bilmiyorum eşim hep anlayışlıydı sabretti evliliğimizin ilk aylarında beni ikna etmeye çalıştı
seni zorlamıycam korkarsan bırakırız diyordu ama istemedim tatlı dille konuşsa da bağırdım hakaretler ettim sanki canımı istedi kızlar çok pişmanım çokk pişmanım bereye kadar böyle gider onu kaybedermiyum allah askina cikis yolu gösterin nasil kurtaricam ne yapacagim

Doktorla görüşün, egzersizler var onları uygulayın
Ağlayarak seviyorum diyerek bu sıkıntıyı çözemezsiniz
Jinokoloklar bakıyor sanırım. Vajinusmus diye aratın araştırın nereye gitmek lazım ne yapmak lazım

denediniz de mi olmadı yoksa iş oraya kadar bile gelmedi mi? Ben anlayamadım tam olayı.
Daha en başından mı bağırıp çağırmaya başladın eşine?

Uf ne kadar nazlisiniz
Bunların binde birini adamlar yapınca neler neler sayıyoruz
Neyinden korkuyorsunuz doktorun acaba,napacak vajinanizi mi kesecek
Korkuyorum istemiyorum,doktoru istemiyorum,kocamı istemiyorum
E ne yapalım,çıkar yolu nedir? Biz mi gelip sizi adamın koynuna sokalım? Az cesaret mantık kurban olam ya

Üzülmenin size faydası olmaz doktora gidip bu sorununuzu çözmeniz lazım

eşim doktora gitmemi istedi ama o kadar korkuyoeumki düşüncesinden bile gidemedim cesaret edemiyorum

E olur mu ama
Baska nasil çözeceksiniz
1.5 yil olmus zaten
Hani aldatırsiniz korkusuna da demiyorum ama esleri birbirine baglayan en büyük baglardan biri cinsellik bana göre.
Doktorun cozebilecegi bir problem icin doktora bile gitmek istemeyen bir es....

Bir an önce gdiin önce psikolojik olarak yardim alin sonra jinekoloji sürecini başlatın artık.

Ama cinsellik olmadan olur mu? 1.5 yıllık evlilik hala doktora gitmemeniz çok ama çok abes. Aynı şeyi bi adam yapsa yani 1.5 yıl karısıyla hiç ilişkiye giremese ve doktora bile gitmese, burda boşan o adamdan derdik eminim.
Cinsellik evliliğin bilmiyorum olmazsa olmaz bi yapıtaşı gibi bişey bence. Tedavi olmaya çalışsaydınız bari. Gençlik de geçiyor sonra zaten isteseniz de bu günler gibi olmayacak. Neden kendinizi ikna edip gitmiyorsunuz can yakan, korkulacak falan bişey olsa zaten bu kadar kadın yapmaz bu işi. Hoşunuza da gidecek tedaviden sonra. Bunu kabullenin öncelikle kendinizi toplayın gidin doktora

Eşiniz şuan hiç bişey sormuyor mu?

Kocanın seninle birlikte olmadığı için. İn başkasına gideceğinden korkuyorsan neden tedavi denemiyorsun

eşim öyle bir şey yapmaz beni aldatmaz ama hep çocuk istiyordu ve farklı bir hayata alışkındı ya bırakır giderse

Vajinismus teshisini doktorlar bile tek seansta koyamiyor ama bizim millet, seksten korkuyorum diyene basiyor teshisi...
Neyse, esim bana 1.5 yil boyunca sevismekten korkuyorum dese icimde sevgi falan kalmazdi herhalde, erkeklerin bu konuda kadinlardan cok daha sabirli oldugunu kk sayesinde öğrendim. İkiniz de memnunsaniz takilin boyle ne diyelim, ilerde isteyince tup bebek yaptirirsiniz olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…