eşimi çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama çok korkuyorum

Vajinismus hastalığınız var galiba.Uzman yardımıyla atlatabilirsiniz.Eşinizde sizi seviyomuş ki 1,5 sene beklemiş.

hakkını ödeyemem çok kırdım onu ama hep alttan aldı geçmişte sağlık sorunlarım var diye zorlamadı ama nereye kadar

Korkacak hiçbişey yok psikolog iki seansla çÖzer sorununuzu ilaç yok muayene yok tamamen kafada bitiyor inanin

1,5 senelik evlilik, vajinismus ve doktora gitmemissiniz. Ne dememizi bekliyorsunuz ki. Bu bi hastalik elbette eş anlayisli olmali ama daha ilk aylarda bile hastaneye gitmeyi dusunmeyen birini ben 1,5 sene cekmezdim.

hastaneye gitmek çözmek istiyorum ama çok korkuyorum

o kadar haklısınızki

Neyinden korkuyorsunuz hastanenin allah askina yapmayin. Cumlelerimi dikkatli secmeye calisiyorum ama kirici olucam diger turlu

ailemde rahim agzi kanseri var, ben gencligimden beri her ay regl donemimde hastanelik oldum kistlerle agrilarla gecti hayatim annemin anneannemin rahmi alindi bende de kanser ha basladi ha baslayacak anormallik var mi derken hastane koselerinde surundum. korkmam sizin için naz olabilir ama benim gerceklerimdi. esimle sevgiliyken hep ne kadar cocuk istediginden bahsederdi ama benim ona bunu verememe ihtimalim vardi ironiye bakin ki simdi de veremiyorum. istediginiz kadar kirici konusabilirsiniz

Çok korkuyorum çok korkuyorum....
Eeeeee....

Doktora git diyoruz, çok korkuyorum...

Ne yapalım size? Buradan seans mı verelim?

Yeni üye, ilk konu, çok korkuyorum...
hiç inandırıcı değilsin dostum...

denediniz de mi olmadı yoksa iş oraya kadar bile gelmedi mi? Ben anlayamadım tam olayı.
Daha en başından mı bağırıp çağırmaya başladın eşine?

denedik 1-2 defa ama her seferinde kendimi kastim istemedim agladim

Bakin korkularinizda hakli olabilirsiniz ancak bunlarin bu konuyla alakasi yok. 1,5 senede bir iki defa denedik diyorsunuz lutfen bi dusunun bu normal mi? Ne kendinize ne esinize bunu yapmayin, bu mesele gecse bile aranizda kalici hasar birakir bir an once caresine bakin.
Ne korkulacak bi sey var ne aci var. Bu kadar bosa giden zamana yazik.
Kaldi ki siz care de aramamissiniz. Care arasaniz doktor doktor dolassaniz yine de olmasa neyse.
Bu yaptiginizin hicbir mantikli sebebi olamazmis gibi geliyor yaşamayana. Sizin icin mantikli evet ama karsidan simariklik gibi geliyor.
Lutfen randevu alin ve bir doktora gidin, iliskinize yazik etmeyin

gecmiste buyuk saglik sorunlari yasadim. ustesinden

umarım ne siz ne de inanmiyorum diyenler benimle hicbir zaman empati kuramazsiniz. allah hicbirinize anne olabilecek miyim, esim beni birakir mi, rahmim alinir korkusu yasatmasin. tesekkurler.

Denemekten bile bu kadar korkuyordunuz da neden evlendiniz?
Sanki sadece bebek icin istiyor gibisiniz, tup bebek yaptirin, yilda yilda bir denemeye calisip adama korkunc bir yaratik muamelesi yapmazsiniz en azindan.

böyle olacağını bilemezdimki. evlenmeden önce de utanıyordum biseyler yaşamaktan ama boyle mantiksiz korkularim yoktu inanin ben de biliyorum ne kadar sacma oldugunu ama yapamiyorum bir turlu.

eşim öyle bir şey yapmaz beni aldatmaz ama hep çocuk istiyordu ve farklı bir hayata alışkındı ya bırakır giderse
Esiniz farkli bir hayata falan alışkın değildi. Yaşaması gereken seyleri yasamis. Gayet normal bunlar hayatin akisinda var. Hayatin akisinda olmayan sey sizin durumunuz. Cinsellik adetler kurallar %90 bunu tabu olarak gören kadınlarda vajinusmus sorunu çıkıyor...

gecmiste buyuk saglik sorunlari yasadim. ustesinden

umarım ne siz ne de inanmiyorum diyenler benimle hicbir zaman empati kuramazsiniz. allah hicbirinize anne olabilecek miyim, esim beni birakir mi, rahmim alinir korkusu yasatmasin. tesekkurler.

Korkmanızı gerektirecek bir şey yokki. Lütfen doktora gidin gerçekten korkmanıza gerek yok. Tedavi olmaya başlayınca bile daha iyi olacaksınız. Böyle korkuları bir kenara bırakın mantıklı düşünün. Böyle evlilik sürmez ki. Evliliğin en önemli noktası cinsellik. Korkmanıza hiç gerek yok gerçekten, randevu alın ve hemen doktora gidin lütfen.

1.5 senedir bi uzmanla gorusmek icin neyi bekliyorsun?

gecmiste cok buyuk saglik sorunlarim oldu, kadin dogum koselerinde surunuyorum 10 yildir. mantiksiz oldugunu biliyorum ama korkuyorum istem ben de biliyorum gitmem gerektigini. buradan manevi destek bulurum sanmistim onun yerine linç yiyorum, umarım hiç de anlamazlar beni. doktora gidecegim artik cesaretimi toplayip yapacak biseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…