Eşimi çok üzdüm......

Bir yakınımızda yanı durumda.
Eşi sürekli başka insanların yanında rencide ediyor kendisi alttan alıyordu.
Biz deli oluyorduk resmen.
Kusura bakma arkadaşım ama böyle saçmalık olmaz.
Eşin dediğin insan bu..
çocuk sahi olsa azarlayamazsın.
Saygının olmadığı yerde sevgi olur mu hiç..
Adam sen farkında olmadan günden güne tüketmiş içindeki sevgiyi..

Ama olan olmuş sen hatanı anlamışsın
Daha zor şartlarda kurtarılan evlilikler var esin evi terketmemiş bile zaman ver biraz.

Bence sen surat asma nedir unut, eşine saygı göster çok konuşma, gergin dolaşma.
Pozitif ol..
Kendine söylediklerinin(seni yıpratanları) tam aksini aklına geldikçe söyle.(Gece uyumadan özellikle)
Mesela ben sevilmeyen bir kadınım değil de..
Ben sevilirim, sevilmeye layığım gibi..
Çok faydasını göreceksin.

Sonra bakımlı ol, sorumluluklarını ihmal etme,
Evinle, çocuğunla ilgilen, akşam yemek masan iyi olsun.
Yetemediğin yerde yardım almaktan çekinme.
Eşine sakın tavır alma!
Adam ne derse desin haklıdır de yada yorumlama.
Direnç oluşturmaki ilerleme kaydedebilesiniz.
Bence evliliğiniz kurtulabilir.
Sende inan güçlü, sakin ve hırslı ola.s.

Herkeze Çok teŞekkÜr ederım arkadaŞlar eŞımle dÜn akŞam tekrar konuŞtuk benden Çok fazlasıyla soĞumuŞ kendı Öyle sÖylÜyor elınden gelenı yapıyormuŞ kendını bana yÖneltmek ıÇın ama olmuyormuŞ bıraz zaamn ıstedı tekrar yoluna sokabılmek ıÇın sokabılırse devama edecez sokamazsa ayrılacaz....
Ben affedılmeyecek bıŞey yapmadım ıÇındekı sevgıyı bıtırdım oda bana aÇılmamasından kaynaklanıyor.Çok ıÇıne kapanık bırı nasıl aÇarım onu bılıyorum benım mantıklı kocam gıttı yerıne bır Çocuk geldı bılmıyorum artık akıŞına bıraktım bende oĞlumuzda aılelerımızde eŞımde Çok yıprandık.oĞlum artık kendı odasında uyumuyor eŞımle aramızda yatıyor korkuyor gıdeceĞız dıye artık ne olacak sa olsun dayanma gÜcÜm tÜkenıyor....

bu ilişki bitmiş ne yazık ki.eşiniz size değil ilk annesine söylemiş bir de .ayrılacağınıza da sonradan öğreniyorsunuz.allah eşinize merhamet versin

Bence değil..
Zaman istemiş çaba sarfediyor.
ıyi değerlendirin.
Kendinize herzamankinden fazla bakın ve eşinizi altan alın olabildiğince

erkekler kadınlardan daha kindardır.
evlilikleri her yedikleri halta rağmen devam etsin isterler ve bunun için uğraş verirler.
fakat kendisi için bittiyse ne yaparsan yap düzeltemezsin.
bir laf vardır bardak doldumu üzerine gül yaprağıda koysan taşar.
erkekte olsa bayanda olsa toplum içince aşağılanmaya hakkı yoktur

onun canı boşanmak istiyor da kendine sebep arıyor bence.Arkadaşın da dediği gibi erkekler her şeyi yapar affedilir ama sen bu kadarcık sebebten suçlu olursun.Hayırlısı olsun. Ne diyelim.

benim yaptıklarım affedilmeyecek birşey değil ama eşim beni affetmiyor çok yoruldum bende ondan gittikçe soğuyorum boşuna uğraş veriyormuşum gibi geliyor o içindeki soğukluğu atamayacak bu taraftada beni kaybetmeye başladı bende uzaklaşıyorum ondan KEŞKE deneseydim dememek için uğraşıyorum sonuçta bir çocuğumuz var hayatta herşey onun için bu yaşadıklarıma katlanmam onun için elimden geleni yapıyorum o içindeki beni çıkaramıyor çıkarmadığı gibide beni kırıyor her bakışı her konuşması beni incitiyor ne olacak bir an önce olsada rahatlasam artık

eşinize 4 yıl boyunca istemediği tavırları sergilemişsin mutlaka o da kırılmıştır ama şeyi merak ediyorum senin yaptıklarından rahatsız olduğunu söyledi ama sen hala vazgeçmedinmi o hatalardan? eğer öyleyse tamiratı zor ama imkansız değil.

bence eline birkoz vermişsin bunu bahane ediyor soğumasına...konuş onunla evliliğimizin bu hali ayrılmaktan daha acı geliyor ayrılalım de...blöf ya demiyorum ama vereceği tepki ile kendinize yol çizersiniz.ya beraber ya da umarım olmaz herkes kendi yoluna...çünküsen ne yaptıysan ona olan sevginden bağlılığından yapmışsın...kırmış olabilirsin ama inan o kavgalarında bile sen daha çok kırılmışsındır...istedğin tek şey değer verilmesiydiii...ama biz kadınlar ne kadar değer veriyorsak o kdr değersizleşiyoruz gözlerinde...

bence eline birkoz vermişsin bunu bahane ediyor soğumasına...konuş onunla evliliğimizin bu hali ayrılmaktan daha acı geliyor ayrılalım de...blöf ya demiyorum ama vereceği tepki ile kendinize yol çizersiniz.ya beraber ya da umarım olmaz herkes kendi yoluna...çünküsen ne yaptıysan ona olan sevginden bağlılığından yapmışsın...kırmış olabilirsin ama inan o kavgalarında bile sen daha çok kırılmışsındır...istedğin tek şey değer verilmesiydiii...ama biz kadınlar ne kadar değer veriyorsak o kdr değersizleşiyoruz gözlerinde...
çok doğru söylüyorsun bunu yaptım ne ayrılalım diyor nede devam edelim bende çaba gösteriyorum ama sana ısınamıyorum diyo ayrılalım diyorum cvp yok devam edelim o zaman ama sende uğraş diyorum sorun sende değil bende içimden atamıyorum soğukluğu diyo bilmiyorum deneyecem dedi seni sevmeyi olursa olur olmazsa olmaz dedi zaman istedi anlayacağın ne kadar sürer bilmiyorum belki 1 ay belki 1 yıl ama ben nasıl dayanırım onuda zaman gösterecek ben elimden geleni yapıyorum nereye varır sonu düşünemiyorum bilmiyorumkismile

Adam kaç zaman içine atmış size bir dönemdir mesafeli davranıyor diye sizde hemen soğumaya başlamışsınız.
Sizce ne kadar adil?
Yanlış anlamayın yazdığımı sizin lehinize düşünüyorum hep...

Bence ay gün düşünmeyin.
Kendinize bakın.
O görecek zaten sizi

canım benim üzüldüm senin adına ama iste yapmışsın bi cahillik sen sakin ol ve kendini bırakma tatlım dimdik ayakta dur ve sevgini göster ona nasıl deistiğini erteleme yapmak istediklerini onun en sevdiği yemekleri yap hediye al gözlerinin içine bak ve dua et
insanların en büyük silahı duadır bizlerde senin için dua edicez
allah sizi hiç ayırmasın inş bu problemler ortadan kalkar iş sende bitiyor canım

tabikide konuştuk ama son 1 haftadır hiç bu konuyu açmıyoruz zamana bıraktık.eşimle aramız iyi ama eski samimiyetimiz yok tabikide hala aynı yatakta beraber yatıyoruz ama eşim farklılaştı eskisi gibi sakin değil bana karşı soğuk bilemiyorum nasıl gider
eşime hatamı anladığımı söyledim o benim değişmeyeceğimi yine aynı şekilde olacağımızı düşünüyo sen değişmezsin diyo
bilemiyorum ben eşimi çok seviyorum ama bu soğukluk ne kadar devam edecek bilmiyorum eşimin ailesindede karışanlar var mesela eltim bana eşimle konuşmadığını söylüyo ama eşimle hergün telefonda görüşüyorlarmış öğrenince şok oldum tahminimce onlarda eşimi dolduruyo eşim telefonundaki mesajları son arayan noları falan silmeye başladı sözde bana destek oluyorlar ama eşimide fişekliyorlar eşiminde onu dinlemesi ağrıma gidiyor deniyoruz ümidim var ama ne kadar devam eder bilmiyorum sabrediyorum şu an için...guclubacismile

Evli ve küçük bebeği olan bir erkek sırf bu yüzden eşinden boşanmaz canım. Hepimiz zaman zaman yapıyoruz böyle şeyler. Tabii sürekli, herkesin içinde zekası yada erkekliğiyle ilgili küçük düşürücü şeyler söylediysen o başka.
Kadınlar zaten yaradılış itibariyle nazlı ve kırılgan olurlar. Ve benim bildiğim de erkekler kadınlarını mutlu ettikçe ve onların gönlünü aldıkça mutlu olurlar. Gerçekten seven bir erkek karısının nazını kaprisini de sever. Hatta sevimli bulur.
Şu telefon hafızasını silme olayı aklıma aşık olunan başka bir kadın olabileceğini getirdi. Karısının boşanma konusunda zorluk çıkaracağını düşünen erkeklerin klasik numarasıdır suçu eşine yüklemek. Yine de inşallah yoktur böyle birşey tabii. Bakış açını biraz değiştirip dikkatli davranmanı öneririm. Telefon dökümlerini, kredi kartı harcamalarını incelemekle başlayabilirsin. a.s.

kadın, erkek farketmiyo sevdiği insan bile olsa gururunu kırdımı affıda dönüşüde zor oluyo ........herkesin içinde kavga edip onu kötü duruma düşürmüşsün,olur olmaz şeye surat yapmışsın ..v.s..kendini eşinin yerine koy haksız mı? ortada çok büyük sorun olmayabilir kimine göre belki boşanacak kadar ama unutmamak lazım aynı olaydan herkes çok farklı etkilenir ........yapısını,içinde yaşadığı şeyleri hissettiklerini bilemeyiz ...aynı durumda eşim bana bu şekilde davransa bende soğurum açıkçası herkesin bir sınırı vardır çok rahat olmaya nasılsa beni seviyo demeye gelmez bu işler...hayırlısı umarım ikna eder düzelirsin ortada çocuğunuz var sonuçta bence ikna et hatalarını anladığına inşallah uzamaz ...

Bence yapılması gereken en doğru şey, sizin ondan kaçmanız, artık kesinlikle üstüne düşmemeniz. Ama bunu rest çekerek ve boşanarak yapmanız değil.

Eşinize deyin ki, tamam, bir süre sana nefes aldırayım, ancak henüz resmi olarak boşanmayalım çünkü bir bebeğimiz var ortada. Siz bu ayrı kaldığınız sürede sakinleşin, kendinizle başbaşa kalın, eşinize olan eleştirilerinizi yatırmaya çalışın. Ona karşı ne öfkeli ve aşk dolu davranın, yani kaçın ve bu halinizle mutlu görünün. Kaçan her her her zaman kovalanır, bunu hiç unutmayın. ınsanlar mutlu, kendine güvenli ve sorun çıkarmayan insanlarla yaşamak isterler, siz de ona bunu verin.

Bu noktada dikkat edilecek tek bir şey var, eşiniz bu ayrı kalmayı sakın sizden tam boşanma olarak algılayıp sadece fiziksel de olsa başka bir kadına gidebileceğini düşünmesin. Bence bu konuda onu çok üzerine düşmeden, tehdit etmeden mutlaka uyarmalısınız. Resmi olarak boşanmadığınız için bir süre ayrı olacak olsanız da hala sizin kocanız olduğunu ve size yapacağı bir hatanın aynen geçerli olacağını mutlaka bilmeli. ılişkiniz başka bir kadınla kirlenirse bir daha toplamayın çünkü bence.

Ben de çok benzer bir süreçten geçtim, sizin gibi karşımdan çok şey istediğim için karşı tarafı bunaltan bir insandım, kendimi topladım, dik durdum ve şu an her şey mükemmel.

ınşallah düzelirsiniz.

Bence yapılması gereken en doğru şey, sizin ondan kaçmanız, artık kesinlikle üstüne düşmemeniz. Ama bunu rest çekerek ve boşanarak yapmanız değil.

Eşinize deyin ki, tamam, bir süre sana nefes aldırayım, ancak henüz resmi olarak boşanmayalım çünkü bir bebeğimiz var ortada. Siz bu ayrı kaldığınız sürede sakinleşin, kendinizle başbaşa kalın, eşinize olan eleştirilerinizi yatırmaya çalışın. Ona karşı ne öfkeli ve aşk dolu davranın, yani kaçın ve bu halinizle mutlu görünün. Kaçan her her her zaman kovalanır, bunu hiç unutmayın. İnsanlar mutlu, kendine güvenli ve sorun çıkarmayan insanlarla yaşamak isterler, siz de ona bunu verin.

Bu noktada dikkat edilecek tek bir şey var, eşiniz bu ayrı kalmayı sakın sizden tam boşanma olarak algılayıp sadece fiziksel de olsa başka bir kadına gidebileceğini düşünmesin. Bence bu konuda onu çok üzerine düşmeden, tehdit etmeden mutlaka uyarmalısınız. Resmi olarak boşanmadığınız için bir süre ayrı olacak olsanız da hala sizin kocanız olduğunu ve size yapacağı bir hatanın aynen geçerli olacağını mutlaka bilmeli. İlişkiniz başka bir kadınla kirlenirse bir daha toplamayın çünkü bence.

Ben de çok benzer bir süreçten geçtim, sizin gibi karşımdan çok şey istediğim için karşı tarafı bunaltan bir insandım, kendimi topladım, dik durdum ve şu an her şey mükemmel.

İnşallah düzelirsiniz.

İnşallah cnm bilmiyorum ne olur ama bende tükeniyorum eşimin bana soğuk olması beni delirtiyor nefes almamı bile zorlandırıyor eve gitmek bile zor geliyor bana eve gidiyorum herşey üstüme geliyor eşim işten geliyo surat beş karış konuşmuyor sorunca cvp veriyor buda beni delirtiyor kendinde uzaklaştırıyor beni içimden onunla konuşmak bile gelmiyor bilmiyorum ama yoruldum oğlum olmasa çok tan biterdi onun için sabrediyorum vede sabredeceğim gücümün yettiği yere kadar.guclubacismile:çok üzgünüm::uhm:

canım merak ettim özelin olduğundan cvp vermeyebilirsn bu süreç içinde aranızda hiç cinsel bişiler yaşandımı

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, hemen hemen aynı sebeplerden bizim de aramız iyi değil. O sevgi dolu adam gitti bir yabancı geldi eve sanki. O da senin eşim gibi hep içine atmış, Bir gecede döktü içini. Bizim cinsel anlamda da sorunlarımız var ve eksikliğini hissettiğim için ben çok agresif davrandım ona. Şimdi gel konuşalım böyle daha çok soğuruz birbirimizden dedim ama benden bikaç gün kafasını toplaması için müsade istedi. bakıcam artık oluruna bıraktım.. çünkü sürekli düşününce deliricek gibi oluyorum. kendi kendine düşünerek çözülmüyor malesef. ama eşimde kafasını dinlemek istiyormuş. bende bu güne kadar bu kadar biriktirdiğinin farkına varmamıştım. Özür diledim ama pek bi faydası yok gibi şimdilik. Bikaç gün böyle bırakıcam kendi haline eğer düzelmezse bir evlilik terapistine gitmek konusunda mutlaka onu ikna edicem. Sana da tavsiyem budur. Düzeltemiyorsanız evliliğiniz daha fazla kan kaybetmeden bir profesyonelden yardım almanızdır. Sadece senin tedavi olman yeterli değil. Evliliğinizin ve birbirinizin kıymetini yeniden anlamanız gerekiyor.

canım merak ettim özelin olduğundan cvp vermeyebilirsn bu süreç içinde aranızda hiç cinsel bişiler yaşandımı[/QUOTE
evet cnm yaşatık hemde eskisiden daha sık olarak bu arada eşim işyerinden bir kızla yazışıyormuş bunuda dün öğrndim beni aldatıyormuş şimdi iyice çıkmaza girdim eşim inkar etmedi boşlukta yazıştığını telefonda konuştuğunu söyledi aramızda başak bişey olmadı diyor ama ben inanmadım eşim beni bundan dolayı istemiyormuş bense burda aylardır kendimi yiyip bitiriyorum kaynanamları ardım gelin oğlunuz bu yüzden beni istemiyor diye ailesi sırt çevirdi kayınpederim telefonlarına çıkmıyor eşimin şimdi ne yapacam bilmiyorum bir tanede çocuğumuz var bide hiç bişey olmamış gibi davranmaya başladı eşim ne yapacağımı bilemiyorum ne olur akıl verinnnnn

Back
X