Eşimi çok üzdüm......

canım merak ettim özelin olduğundan cvp vermeyebilirsn bu süreç içinde aranızda hiç cinsel bişiler yaşandımı
evet cnm yaşatık hemde eskisiden daha sık olarak bu arada eşim işyerinden bir kızla yazışıyormuş bunuda dün öğrndim beni aldatıyormuş şimdi iyice çıkmaza girdim eşim inkar etmedi boşlukta yazıştığını telefonda konuştuğunu söyledi aramızda başak bişey olmadı diyor ama ben inanmadım eşim beni bundan dolayı istemiyormuş bense burda aylardır kendimi yiyip bitiriyorum kaynanamları ardım gelin oğlunuz bu yüzden beni istemiyor diye ailesi sırt çevirdi kayınpederim telefonlarına çıkmıyor eşimin şimdi ne yapacam bilmiyorum bir tanede çocuğumuz var bide hiç bişey olmamış gibi davranmaya başladı eşim ne yapacağımı bilemiyorum ne olur akıl verinnnnn

evet cnm yaşatık hemde eskisiden daha sık olarak bu arada eşim işyerinden bir kızla yazışıyormuş bunuda dün öğrndim beni aldatıyormuş şimdi iyice çıkmaza girdim eşim inkar etmedi boşlukta yazıştığını telefonda konuştuğunu söyledi aramızda başak bişey olmadı diyor ama ben inanmadım eşim beni bundan dolayı istemiyormuş bense burda aylardır kendimi yiyip bitiriyorum kaynanamları ardım gelin oğlunuz bu yüzden beni istemiyor diye ailesi sırt çevirdi kayınpederim telefonlarına çıkmıyor eşimin şimdi ne yapacam bilmiyorum bir tanede çocuğumuz var bide hiç bişey olmamış gibi davranmaya başladı eşim ne yapacağımı bilemiyorum ne olur akıl verinnnnn

Kafasını neden karıştıgı belli oldu.Bi de sucu siz atıyor..Madem o kadar rahatsızdı davranışlarınızdan zamanında açık açık söyleseydii.Şimdi kesin bunu arkasınada sıgınır..

Ayrılmayı düşünmüyosanız süründürme sırası sizde..

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, hemen hemen aynı sebeplerden bizim de aramız iyi değil. O sevgi dolu adam gitti bir yabancı geldi eve sanki. O da senin eşim gibi hep içine atmış, Bir gecede döktü içini. Bizim cinsel anlamda da sorunlarımız var ve eksikliğini hissettiğim için ben çok agresif davrandım ona. Şimdi gel konuşalım böyle daha çok soğuruz birbirimizden dedim ama benden bikaç gün kafasını toplaması için müsade istedi. bakıcam artık oluruna bıraktım.. çünkü sürekli düşününce deliricek gibi oluyorum. kendi kendine düşünerek çözülmüyor malesef. ama eşimde kafasını dinlemek istiyormuş. bende bu güne kadar bu kadar biriktirdiğinin farkına varmamıştım. Özür diledim ama pek bi faydası yok gibi şimdilik. Bikaç gün böyle bırakıcam kendi haline eğer düzelmezse bir evlilik terapistine gitmek konusunda mutlaka onu ikna edicem. Sana da tavsiyem budur. Düzeltemiyorsanız evliliğiniz daha fazla kan kaybetmeden bir profesyonelden yardım almanızdır. Sadece senin tedavi olman yeterli değil. Evliliğinizin ve birbirinizin kıymetini yeniden anlamanız gerekiyor.
bende teklif ettim ama kabul etmedi eşim çok değişti sebebida başak bir kız varmış iş yerinden nasıl atlatırım bilmiyorum demek ki beni bundan bu kadar sorguladı ne olur ban ayardım edin çocuğum var devam etmek istiyorum ama eşime inanmıyor ve güvenmiyorum nasıl yaparım bunu bilmiyorum a:olmaz:

Kafasını neden karıştıgı belli oldu.Bi de sucu siz atıyor..Madem o kadar rahatsızdı davranışlarınızdan zamanında açık açık söyleseydii.Şimdi kesin bunu arkasınada sıgınır..

Ayrılmayı düşünmüyosanız süründürme sırası sizde..

aynen öyle senin yüzzünden diyor.kendini aklamaya çalışıyor ama yanılıyor nasıl onu pişman edebilirim bilmiyorum inanmak istiyorum ama açıklamalarına inannamıyorum bana 3 kere yalan söyledi gecenin 2 buçuğunda telle görüşüyordu ark görüştüğünü söyledi yemin bile etti meğert sevgilisiymişşşş

aynen öyle senin yüzzünden diyor.kendini aklamaya çalışıyor ama yanılıyor nasıl onu pişman edebilirim bilmiyorum inanmak istiyorum ama açıklamalarına inannamıyorum bana 3 kere yalan söyledi gecenin 2 buçuğunda telle görüşüyordu ark görüştüğünü söyledi yemin bile etti meğert sevgilisiymişşşş

Canım kadınlar %95 eşlerinden şikayetçiler ..Ama gidipte eşlerini aldatmıyolar..Öncelikle ne olursa olsun aldattıgı için kendini suçlu hissetme..Ben nedense telefon görüşmesinden ileri gittigini sanmıyorum..Bu senin için en azından biraz daha kendini iyi hissetmeni sağlar..Ewden uzaklaştırsan biraz..Kafamı dinlemek düşünmek istiyorum desen..Tahmin ederim senin için çok zor olacak ama seni kaybetme duygusunu yaşamalı..

Canım kadınlar %95 eşlerinden şikayetçiler ..Ama gidipte eşlerini aldatmıyolar..Öncelikle ne olursa olsun aldattıgı için kendini suçlu hissetme..Ben nedense telefon görüşmesinden ileri gittigini sanmıyorum..Bu senin için en azından biraz daha kendini iyi hissetmeni sağlar..Ewden uzaklaştırsan biraz..Kafamı dinlemek düşünmek istiyorum desen..Tahmin ederim senin için çok zor olacak ama seni kaybetme duygusunu yaşamalı..

bitti artık git dedim gitmedi neden gitmiyorsun dedim nereye gidecem dedi abine kardeşine git dedim ben istemiyorum artık dedim sesini çıkartmadı benimde aklımdan geçiyor ama eve almayınca daha çıkmaza girmesinden korkuyorum ayrıca nasıl başka gönderebilirimki

bitti artık git dedim gitmedi neden gitmiyorsun dedim nereye gidecem dedi abine kardeşine git dedim ben istemiyorum artık dedim sesini çıkartmadı benimde aklımdan geçiyor ama eve almayınca daha çıkmaza girmesinden korkuyorum ayrıca nasıl başka gönderebilirimki

Çıkmaza girmez merak etme..Eminim pişmandır o şimdiden..Ayrıca bebegimde var diyosun..Sizi hemen silip atamaz..Senin ailenin haberi var mı bu durumdan..Onların yanına gitmeyi düşünürmüsün peki?

Daha ilk okuduğum an anlamıştım ve yazmıştım başka bir kadın olduğunu. Çünkü tipik karısını aldatan erkek davranışları gösteriyor. Bir kere sizin davranışlarınız yüzünden soğuyup başka bir kız bulmuş falan değil. Başka bir kız bulduğu için sizden soğumuş. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkıp hala sizi suçluyor.
İlişkinizi sürdürmek istiyorsanız tek yapabileceğiniz şey onu serbest bırakmak ve diğer kadından soğumasını beklemek maalesef.
Onu hala istediğinizi hissettirirseniz sizden daha da fazla uzaklaşacaktır. Erkekler umutsuzca onları isteyen bekleyen kadınlardan hoşlanmazlar.
Sizin yerinizde olsam önce boşanır, çocuğum için almam gereken bütün tazminatı,malı-mülkü alır, çocuğumu bir daha görebilmek için hepatit, eliza ve cinsel yolla bulaşan diğer hastalıkları taşımadığına dair raporları talep eder, ve birgün geri dönmek isterse çook zorlu bir sınavdan geçirirdim. Ailesini başka bir kadın için bırakan erkeğin affı bu kadar kolay olmamalı. Arada derin bir sevgi bağı varsa belki bunun hatırına affedilebilir ama dediğim gibi sizi başkasıyla aldatan ve istemediğini söyleyen bir erkeğe, 'olsun ben devam etmek istiyorum' demek kalan son saygı kırıntılarını da bitirir.
Biraz empati yapın. Kendinize onun gözünden bakmaya çalışın. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

eğer onu kazanmak istiyorsan daha da soğumasını istemiyorsan yapman gereken tek şey sokranma dır dır etme somurtma:)))kendinden emin ol kararlı konuş...ya de ki ben herşeyi unutmaya hazırım benimde hatalarım oldu seninde bugünden yeni bi baaşlangıç yapmaya hazırsan ben yanındayım de...
ya da rolleri değiştir bitirmek isteyen taraf ol ama acıların kadını havasında değil gayet olgun emin ve memnun bi tavırda...her iki durumda da göreceksin eşinle yeniden daha güzel bişekilde başlarsınız...ben olsam 2. yi yapardım:)

eğer onu kazanmak istiyorsan daha da soğumasını istemiyorsan yapman gereken tek şey sokranma dır dır etme somurtma:)))kendinden emin ol kararlı konuş...ya de ki ben herşeyi unutmaya hazırım benimde hatalarım oldu seninde bugünden yeni bi baaşlangıç yapmaya hazırsan ben yanındayım de...
ya da rolleri değiştir bitirmek isteyen taraf ol ama acıların kadını havasında değil gayet olgun emin ve memnun bi tavırda...her iki durumda da göreceksin eşinle yeniden daha güzel bişekilde başlarsınız...ben olsam 2. yi yapardım:)
denedim cnm git istemiyorum defol dedim ama gitmiyor halen daha hiçbişey olmamış gibi davranıyor bana unutturmaya çalışıyor bide zeytinyağ gibi üste çıkması yokmu çıldırtıyor beni eşimi seviyorum ama hazmedemiyorum ne yapacam bilmiyorum bi tarafım sadece devamet alt tarafı mesaj diyo diğer tarafın tekrar yaparsa ne olacak nasıl güvenecen diyo sonuçta oğlum var

Merhaba Bilge,
Eşinin boşanmak isteme sebebplerinin aynısı şu anda benim eşimde var ama ben 3. bir kişi olmadığına eminim , sizin eşinizle aranız düzeldi mi nasıl herşey?

baya üstünden zaman geçmiş ama ben eski yazılara bakarken gördüm şimdi eşimde boşanayım diye beni zorluyor ama ben istemeden de dava açmayacağını söylüyor bana karşı aşırı derecede öfkeli , sinirli, hala sinirini kusuyor boşanıcam diye tehtid ediyor, falan ya bende ne yapacağımı bilmiyorum aynı sorunlar bizde de var bende kendimi değiştirmeye çalışıyorum hatta başladım iyi yönde değişmeye ne olur bana tecrübelerindne bir şeyler aktarırır mısın?

teşekkürler

Back
X