seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, hemen hemen aynı sebeplerden bizim de aramız iyi değil. O sevgi dolu adam gitti bir yabancı geldi eve sanki. O da senin eşim gibi hep içine atmış, Bir gecede döktü içini. Bizim cinsel anlamda da sorunlarımız var ve eksikliğini hissettiğim için ben çok agresif davrandım ona. Şimdi gel konuşalım böyle daha çok soğuruz birbirimizden dedim ama benden bikaç gün kafasını toplaması için müsade istedi. bakıcam artık oluruna bıraktım.. çünkü sürekli düşününce deliricek gibi oluyorum. kendi kendine düşünerek çözülmüyor malesef. ama eşimde kafasını dinlemek istiyormuş. bende bu güne kadar bu kadar biriktirdiğinin farkına varmamıştım. Özür diledim ama pek bi faydası yok gibi şimdilik. Bikaç gün böyle bırakıcam kendi haline eğer düzelmezse bir evlilik terapistine gitmek konusunda mutlaka onu ikna edicem. Sana da tavsiyem budur. Düzeltemiyorsanız evliliğiniz daha fazla kan kaybetmeden bir profesyonelden yardım almanızdır. Sadece senin tedavi olman yeterli değil. Evliliğinizin ve birbirinizin kıymetini yeniden anlamanız gerekiyor.