Eşimi cok yanlış tanımışım artık Yoruldum KIzlar

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Kızlar 1 sene flört ve 2 senelik evlıyım. calısıyorum esımde calısıyor... baslarda da aslında sorunlarımız oluyordu en buyuk sıkıntım eşimin anlayısının sıfır olması.... severek evlendık yada ben öyle sanıyordum cunku ınsan sevdıgıne anlayıslı olur kırılmamasını ıster... en ufak bısey oluyo mesela bir küstümü 3 gün küsüyor tartsıyoruz oda laf soyluyo bende ama ben daha sonra hıcbısey olmamıs gıbı davranmak ıstıyorum o uzatıyor.... ağlarım mesela sulu gözümdür ınsan sevdıgının aglamasına dayanamaz bence yınede umruna katmaz... yaklaşık 7-8 aydır bebek ıstedık olmamıstı esımde morfolojı skntısı cıktı tedavı oldu vs derken gecen ay hamıle kaldım... arefede bıle calıstım. 1-2 izinliyim bayramda dınlerım hamıleyım dedım.... nerden dedım yaaa. 1.günü beyfendı akrabamdan bı erkekle bıraz konustum dıye evde 1.günü tartıstı. agladım epey umrunda degıl. döverımsenı vs dedı. (dövme huyu yok) ama kotu tartstık. bende evden o sinirle cıktım annemlere gıttım.kızkardesıme anlattım durumu sadece evdekılere bsyler uydurdum... neyse msj attım hamıle halımle benı sucsuz yere üzdün aglatın dıye hıc takmıyo.gelmedıde almaya o gece... ertesı gun aılesıyle konustum ağlaya aglaya oglunuz boyle yaptı vs onlarda aglamıslar neyse bı sekılde geldı ablasıyle aldı benı... 4 gündür konusmuyor... dün dedım kı ya sen ne vıjdansızsın bu kadın hamıle uzmıyem dıye düşünmuyon mu hıc o kadar ağladım ınsan bıraz umursar sen kendın yaptın dedı... aılemı üzdün aglattın bende ağladım dedı.. benım ıcın mı ağladın dedım hayır aılem agladı dıye agladım dedı... yanı benım ağlamam adamı hiç üzmüyorr. hatta beyfendı aılesını üzdügüm icin benı affetmıyorms... ya pesss dedım normaldede zaten anlayıs gıtlıgı vardır kendınde... hatır bıle dınlemez ben bısey dıyem hayır derse hatrım ıcın neolur derım yınede o hayırdır... ya bide küstümü 3 gün küsüyorrrr bıraksan 1 hafta.

karısının degerını bılmıyolar ıste .... ben işten eve evden işe giderim şükür oyle kotu bır huyum da yok... ama yaranamıyosun lafta sevıyorum dıyo ama icraatta hep stres kırgınlık üzüntü... ben onun ıcın cok fedakarlık yaptım ama bılemedı .. en cok zoruma gıden de hamıleyım bu kadar üzmesi.yıne anlayıs yok adamdaaaa

Son düzenleme:
biz kadınların bu erkeklerle derdi onları fazla insan yerine koymak olduğunu düşünmeye başladım.ancak evlenmek için insanmış gibi görünüp eski hallerine dönüyorlar.o da üreme iç güdüsü ile heralde.çok da kolay biz hem eş hem sevgili hem anne olup yaranamazken.kendileri karılarını sadece kadın yada anne rolüne sıkıştırıp başka aşiftelerle oynaşıp haklı çıkarıyorlar.vel hasıl demek istediğim.o seni köle anne ev hizmetçisi rolüne sıkıştırmaya çalışıyorsa sende onu hem eş hem sevgili rolünü biçme.sadece eş olsun.yaşlı amcaları düşün onlar karıları için sadece eş.sürekli hesap sorarsa bende çalışıyorum sana açıklama yapmak zorunda değilim de.ortak konular harici ipleme onu.yada konuları ortaklaştırma nasıl işine gelmedi mi kendi sorumluluğunu sana atmaya çalışıyorsa.buna neden olan yolları kapat.bu saatten sonra senin koca zora düşünce telefona cevap vermeyip sokakta görünce söyleseydin yardıma gelirdim diyen akraba gibi.

Canım benim inan sadece sen yaşamıyorsun bu durumu hamileyken. Bende hamileyim adam o kadar kotu davranıyor ki 12 bin tl maaş aliyor döviz olduğu için yuksek oluyor tl ye çevirince hala bana diyor ki bir tartismada git çalış sana para vermem. Borçlar hep benim adıma onları da ödemem der. 3 çocuk var ev 4 katli ve ben hergun temizlik yemek market alış verisi kendim yaparım. O sadece kavga çıkartır. Aşağılar,bugün ben kahvaltı hazırlamadım çok ağrım vardı bu arada esim 24 saat evde evden çalışıyor o hazırladı ki benim hazirladigim gibi asla olmaz yukarı yanıma geldi sen artik 100 de 100 işe yaramazsın diyor. Boşanma konusuna kadar geldi laf. 19 hAftalık hamileyim iki gündür de o bana ben ona şiddet bile var. İnan durumum senden daha vahim çünkü benim ailemde arkadaşlarım da yok. Bu adam yüzünden arkadaşım dostum kalmıyor. Boşver bak sen dayan belki doğum olunca bebeği görüp kucağa alınca bambaşka olur aile olduğunuzu hisseder. Benim ki için boyle imkan yok zaten o çocuk felan tatmış ama senin ki ilk bal olursun eşine inan... hic üzülme sen sabret

Açıkçası anlattıklarınızdan şüpheliyim yoksa ne diye dördüncü çocuğu yaparsanız bu adamdan ...

Açıkçası anlattıklarınızdan şüpheliyim yoksa ne diye dördüncü çocuğu yaparsanız bu adamdan ...

Benim ikinci evliliğim. Ve hamileligim zaten supriz oldu. Şüpheniz olabilir bu sizin tercihiniz. Hamile hamile uyduruk saçacak halim yok.

hamile kadınsın konuştuğun adamda akraban, bu kadar nasıl çığrından çıktı bu konuşma, bayram yani bu ne yapsaydın eşe dosta akrabaya erkekler diye sırtını mı dönseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…