• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eșimi eltimden kiskaniyorummm

Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii
Ya yanlis anlamayin ama nasil böyle paranoyak olabiliyorsunuz dogrusu anlam veremiyorum. Senin bir benzerin de bende var. Benim esim kardeslerin arasinda en buyukleri abileri yani. Ben de eltimle ve eltimin eşiyle ayni yastayiz. Ama anlam veremedigim bir sekilde eltim de bana böyle davraniyor hissediyorum. Esimle aram cok iyidir guler egleniriz ama bazi kinularda daha az konusurz az güler vb. Ama benim daha cok muhabbet etmemi gülmemi eglenmemi de sever. Bu nedenle biz eltimlerle bir araya gelince ben eltimle olsun eşiyle olsun cok muhabbet ederiz. Ama kaynimla ne zaman bi konu hakkinda konusurken gülerken muhabbet ederken eger eltim o konuya dahil olmadiysa surati düşer ve bana hissettirir kıskançlığını.
Kim bikir aklinizda ne senaryolar yaziyorsunuzdur..

Lütfen bu ensest beyinlerinizden bi kurtulun.

Ha birde ne onerirsiniz diye mi sordun Tedavi olmanizi oneririm...

Ozaman sizde enistenizle görüşmeyin teyzenize yada ablaniza halaniza falan sormayın enistenizi .. sizi kiskaniyormus eşinize farklı bakiyormus hey allahim ya acaba o dusuncelerinizi fikirlerinizi nasıl ve neyle besliyorsunuz beyninizde. ..

Takıntı yapmışsınız bu nedenle herşey gözünüze batıyor bence

Hersey bi yana kadinlar kulubunun rengi degismis kendimi hasta hissetim.soluk bi renk olmus eskisi daha iyiydi bence;)

Hersey bi yana kadinlar kulubunun rengi degismis kendimi hasta hissetim.soluk bi renk olmus eskisi daha iyiydi bence;)
Aynen ya bende tam yorum yazarken degsti noluyo lan dedim :) bence bu renk guzel insanin icini ferahlatiyor ama gece cok aydinlik gosterir telefonun ekranini o acidan iyi degil gozlerimiz kamaşir :)

Yemin ederim burada konuları okudukça akrabalık ilişkilerimden korkmaya başladım.

Bugün başka bir konuda demiştim ki "misafirlikperverlik ve komşuluk" meziyetlerimizi kaybetik. Burada açılan konuları okudukça anlıyorum ki "akrabalık" ilişkilerini de kaybetmişiz.

Her karşı cins birbirine "cinsel" hisler beslemezler arkadaşım. Aynı sınıfta okuyan çocuklar ve gençler illa ki sevişmiyorlar mesela. Doyumsuzluk ve sapkınlık psikolojik bir sorundur. Hayatı bu kadar zindan etmeyin kendinize yahu!

Gerçekten takatım kalmadı. Bin pişman oldum kk'ya geri döndüğüme...

Konunuza gelince: Eşiniz bir kayınbirader olarak yapması gerekeni yapıyor ve kibar davranarak "yenge"sinin halini hatırını soruyor. Yarın bir gün başı sıkışırsa yardıma da gidebilir. Bunlar olması gereken davranışlardır. Akrabalık bunu gerektirir!

Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii
Merhaba.Sizi tanımadığım için gereksiz kuruntu yapıp yapmadığınızı bilemem.Ama insanoğlu artık öyle bir hal aldıki değerler,ahlak,edep yoksunu birsürü insan var.Yani eğer siz hasta derecede kıskanç değilseniz hissettiklerinize itibar edip ona göre davranın derim.İnsanoğlu çiğ süt emmiş tedbirli olmakta fayda var.

Eşinizle olan muhabbeti kıskanması başka, eşinize göz koyması başka. Şayet muhabbetinizi kıskanıyorsa, görmezden gelin. Bazı kadınlar hasetlik ile beslenir. Yapacak bir şey yok. Samimi olmazsınız olur biter. Yok benim kocamda gözü var diyorsanız, kesin bir kanıtınız yoksa bu iftira ve çok çirkin bir ithamdır.

Sizi tanımıyorum ancak en az haset kadınlar kadar "herkeşler benim kocama bakıyor" diyen buldumcuk kadınların da sayısı bir hayli fazla. Şayet böyle değilseniz yine de kesin kanıtınız yoksa böyle bir şeyi dillendirmeyin. Sırf baktı diye kocamda gözü var denilmez. Niyet okuma yeteneğiniz yoksa bakışından mana çıkarmayın. İlişkinizi kıskanıyorsa dediğim gibi büyütülecek bir şey yok. Haset der samimi olmazsınız.

Siz hissetmişseniz vardir bir halt. Bir insan haybeye bunlari düşünmez. Dikkat edin nolir ortalık fena. Fazla ileri giderse kadını ikaz etmekte sakınca görmüyorum

Arkadaslar yanlis anlasildim galiba ben herkes icin boyle dusunen biri dgeilim esim disari cikmasin iste herkes esime bakiyor diyede düşünmüyorum cok tepki veren arkadaslar da boyle bisey basina gelmedigi icinitepkilerinde hakli olabilirler ama insanin kendi esiyle. Kiskandirilmak istenmesi bilr bana anormal geliyor bunu herkes ixin dusunmedigim icin tedavi olmam gerektigini de duusnmuyorum sadece bu siteden biraz faydalanmak istedim bubkonularda anladim ki yazmamam gerekiyormus

Back
X