- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yanlis anlamayin ama nasil böyle paranoyak olabiliyorsunuz dogrusu anlam veremiyorum. Senin bir benzerin de bende var. Benim esim kardeslerin arasinda en buyukleri abileri yani. Ben de eltimle ve eltimin eşiyle ayni yastayiz. Ama anlam veremedigim bir sekilde eltim de bana böyle davraniyor hissediyorum. Esimle aram cok iyidir guler egleniriz ama bazi kinularda daha az konusurz az güler vb. Ama benim daha cok muhabbet etmemi gülmemi eglenmemi de sever. Bu nedenle biz eltimlerle bir araya gelince ben eltimle olsun eşiyle olsun cok muhabbet ederiz. Ama kaynimla ne zaman bi konu hakkinda konusurken gülerken muhabbet ederken eger eltim o konuya dahil olmadiysa surati düşer ve bana hissettirir kıskançlığını.Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii
Haha aynenKadınlar klubünde kocası cazibe tanrısı olmayan kaç kişi kalmışızdır ? Ula bizim kocalarda mı problem var herkesin kocaları kapışılamıyor vay ya..![]()
Aynen ya bende tam yorum yazarken degsti noluyo lan dedim :) bence bu renk guzel insanin icini ferahlatiyor ama gece cok aydinlik gosterir telefonun ekranini o acidan iyi degil gozlerimiz kamaşir :)Hersey bi yana kadinlar kulubunun rengi degismis kendimi hasta hissetim.soluk bi renk olmus eskisi daha iyiydi bence![]()
Merhaba.Sizi tanımadığım için gereksiz kuruntu yapıp yapmadığınızı bilemem.Ama insanoğlu artık öyle bir hal aldıki değerler,ahlak,edep yoksunu birsürü insan var.Yani eğer siz hasta derecede kıskanç değilseniz hissettiklerinize itibar edip ona göre davranın derim.İnsanoğlu çiğ süt emmiş tedbirli olmakta fayda var.Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii