• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eșimi eltimden kiskaniyorummm

Eltiniz sizi ve evliliginizi kiskaniyor olabilir.Esinle konusarak ta kiskandirmaya calisiyor rahatsiz oldugunuzu ve kiskandiginizi biliyor cunku Cocukca oyunlar oynuyor iste.Bosverin

Kadının yüzüne iyi davranıyorsun ama aslında çok gıcık alıyorsun.

Biz niye hep, sanki iyi anlaşıyormuşuz gibi, birbirimizden çok hoşlaşıyormuşuz gibi davranmak zorundayız. Onu anlamıyorum ben de...

Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii
Yine bir "herkesin gözü eşimde ve herkes bizi kıskanıyor" konusu. Eltinizi falan tanımıyorum bilmiyorum elbet ama eşiniz ile kıskandırmak için bile olsa ilgilendiğini söylemek ağır bir itham. Öyle bir bakışla konuşmayla anlaşılacak şey değil. İtham ederken bunları da düşünmenizde fayda var.

Eltin kıskandığı için seni kıskandırmaya çalışıyor sende çok güzel onun istediğini yapıyorsun ,yapma . Bu kadar kaldırma bi tarafını umursama.

Neden bu kadar tepki verilmiş anlamadım.
Sanki hiç duymuyoruz böyle konular,gelinine göz koyan kayınpederler duyduk,bu neden olmasın.

Ama tabiiki,önce eşinize evliliğinize güvenin.
Eltiniz de eşinin kardeşine göz koyacak kadın değildir diye düşünün.
Tamam, kıskanç,fitneci bir kadındır belki.
Ama o sizi,sizin eşinizle olan ilişkinizi,eşinizin size davranışlarını, birlikte paylaştıklarınızı kıskanıyordur.
Kendi kocası da uzakmış ya,e serde kıskançlık kaknemlik varsa bundandır.
Kocanıza göz koyduğundan değil,tipik elti kıskançlığındandır.
Öyle düşünün siz :KK66:
Eşinizin aklını bulandırmayın.
Bu herhangi bir kadın değil,yengesi.
Olaylar büyür,ağır olur.
Dillendirmeyin,aklınızdan çıkarın, mesafe,güleryüz ve umursamazlık tek çözümdür.

Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii
Çok saçma bir şey değil mi ?
eşim, kardeşimin eşi ile çok samimi . Hiç aklıma gelmez böyle bir şey..

Nasıl ilişkiler bunlar ya. Ne çirkin yakıştırmalar. Yetişkin ve aklı başında insanlar bir sorun mu var der açıkça sorar. Böyle anlamsızca eşime konuşma dedim, yok efendim eltime kötü baktım.

• Beğen
Reactions: csi
bende hislere güvenirim zira koca koca adamlar neler yapıyorlar şu yaşımda bu dünyada arkadaşlarımda dahil olmak üzere her şeyi gördüm kimseye güvenmem

Kocamda gozu var demiyorum sadece herkesin kendisiyle ilgilendigini dusunmek isteyen biri oldugu icin esimin yardimlarini ilgi olarak gorup beni bununla kiskandirmaya calisiyor

yahu kocalarınız bulunmaz hint kumaşı mı da ota çöpe kıskanıyorsunuz? benim umrumda olmaz. çünkü erkek milleti salaktır bir zıkkımın farkına varmaz ama söylersen de hoşlanır mevzunun üstüne üstüne gider. rabbim karakter vermemiş bunlara yapcak bir şey yok.
velev ki eltinin ilgisi var elinden mi alacak? velek ki ilişkinizi kıskanıyor büyüler mi yaptıracak? üzerine kuma mı gelecek??
konuşup da kocanı da darlama. ortada bir şey yok. hainlik eden kendine eder bırak eltin ne düşünürse düşünsün. rahatsız oluyorsan az görüş olsun bitsin.

Kadın hislerine inanırım ben. Hissettiysen bir olay vardır. Ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme. Yasakladıkça değerlenir. Kendine dikkat et bakımlı ol. Aynı ortamda bulunmamaya çalış eşinle birlikte.
Valla inanamadım bu tavsiyelere kardeşinin eşimden bahsediyor.konu sahibi belli ki normal değil valla sizde bence normal değilsiniz:KK57:

Herşey olabilir var öyle kadınlar ilgi onda olsun isteyen kocasının akrabasına arkadaşlarına hatta kardeşine bile hayran olan ters bakan. Bence dikkatli olun ama eşinize keşke çaktırmasaydınız güvenseniz bile onu da yengesiyle böyle bi duruma yakıştırmak dillendirmek hoş olmamış kafasında yer etmesine gerek yok

Valla inanamadım bu tavsiyelere kardeşinin eşimden bahsediyor.konu sahibi belli ki normal değil valla sizde bence normal değilsiniz:KK57:

Bazen böyle şeyler olabiliyor evt.Ama tabi arkadaş bunu demek istememiş tam olarak.Beni gıcık etmeye çalışıyor bu şekilde demek istiyor sanırım..Ama oyuna gelmeyin umursamıyormuş gibi davranın ve eşinize belli etmeyin ..:KK60:

Bence eltinizle görüşmeyin, eşinize yasak koymak daha saçma olur. Eğer gerçekten öyle hissediyorsanız aynı ortamlarda bulunmayın daha iyi bence.

Mesafe koyun aranıza. Çok fazla gitmeyin görüşmeyin.

Annesini arayınca tabi ki yengem nasıl der benim eşimde sever yengesini arar özel zamanlarda hiç bırakmaz. Kötü bşy hiç düşünmedim. Yanlış düşünmeyin.

Psikolojiniz iyi değil bence ortada fol yok yumurta yok ne kolay vebal alıyorsunuz günah eşi yanında değilmiş de kıskanıyormuş da kadın yüzüne bakmasın mı eşinizin peçe taksın oldu olacak yahu bir samimiyet birşey yok siz ona destek olmanız gerekirken köstek oluyorsunuz yazık

Kimin ne olduğunu bilemeyeceğimizden aa eltin olur mu saçmalıyorsun fln diyemem.
Yerinde olsam ama kıskandığımı da belli etmem.
Erkekler nedense bu durumlardan haz alıp daha fazla üstüne gidiyor ve bütün sinirinle boş yere kendini paralıyor oluyorsun

Başlık başka konu başka... Önerim tedavi olun.

Back
X