Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine bir "herkesin gözü eşimde ve herkes bizi kıskanıyor" konusu. Eltinizi falan tanımıyorum bilmiyorum elbet ama eşiniz ile kıskandırmak için bile olsa ilgilendiğini söylemek ağır bir itham. Öyle bir bakışla konuşmayla anlaşılacak şey değil. İtham ederken bunları da düşünmenizde fayda var.Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii
Çok saçma bir şey değil mi ?Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii
Kocamda gozu var demiyorum sadece herkesin kendisiyle ilgilendigini dusunmek isteyen biri oldugu icin esimin yardimlarini ilgi olarak gorup beni bununla kiskandirmaya calisiyor
Valla inanamadım bu tavsiyelere kardeşinin eşimden bahsediyor.konu sahibi belli ki normal değil valla sizde bence normal değilsinizKadın hislerine inanırım ben. Hissettiysen bir olay vardır. Ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme. Yasakladıkça değerlenir. Kendine dikkat et bakımlı ol. Aynı ortamda bulunmamaya çalış eşinle birlikte.
Valla inanamadım bu tavsiyelere kardeşinin eşimden bahsediyor.konu sahibi belli ki normal değil valla sizde bence normal değilsiniz![]()
Başlık başka konu başka... Önerim tedavi olun.Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii