• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eșimi eltimden kiskaniyorummm

Zatwn
Fazla gorusmemeye calisin.
Tabi elti sonucta..ortada kavga gurultu yokken ne kadar mesafe konulabilir o da ayri.

Esinizle yalniz birakmayin asla madem
Mutlaka siz de gidin siz de bulunun esinizin olacagi ortamda

Mahrem seyleri anlatmayin.ben anlatmayi sevmiyoruk kusurabakma deyin.

Bu sekilde biraz uzaklastirirsiniz belki kendinizden[/QUOZatwn mahrem seyleri anlatmam esimle benim aramda bi sir dedim o zmnda surat asti anlayamiyorum insanlari

valla yoktur kuruntudur diyemicem

kimler kimlere göz koyuyo ilişki yaşıyo

tek yapmanız gereken şey eşinize çaktırmadan mesafe koymak

eşinize kıskandığınızı belli etmeyin

valla yoktur kuruntudur diyemicem

kimler kimlere göz koyuyo ilişki yaşıyo

tek yapmanız gereken şey eşinize çaktırmadan mesafe koymak

eşinize kıskandığınızı belli etmeyin
Cok belli ediyorum alikoyamiyorum kendimi eltim varken gulup egleniyorum ama gidince suratim asılıyor baya

Beni tanimadiginiz için boyle dusunmeniz normal inanin ben ona karsi cok sicak davrandim bu zamana kadar halada saygimdan ödün vermem kendi düğününde bile ağlattı beni surekli dışlamak istiyordu kiskandirmaya calisiyor esimde kiskandiginin farkinda esimle arabaya binecegimiz zmaan bile baska araba varken bizim yanimiza oturuyor esimle mahrem. Konularimizi bile bana anlatirsin diyerekdagzimdan laf almaya calisiyorc yoksa gercektwn benbouledusunmek ixin kendimi zorlamiyorum

Neler olduğunu tabiki tam bilemem ama bana tuhaf geliyor işte eminim bir-çok kişiye de. Sizin şu an yaptığınız kıskançlık gibi geliyor bana hemde eşiniz in kardeşinin eşi sonuçta bence bu tür şeyleri yakıştırma yın eşinize. Eğer çok rahat siz oluyorsanız aranıza mesafe koyun gidip gelmezsiniz olur biter.

Neler olduğunu tabiki tam bilemem ama bana tuhaf geliyor işte eminim bir-çok kişiye de. Sizin şu an yaptığınız kıskançlık gibi geliyor bana hemde eşiniz in kardeşinin eşi sonuçta bence bu tür şeyleri yakıştırma yın eşinize. Eğer çok rahat siz oluyorsanız aranıza mesafe koyun gidip gelmezsiniz olur biter.
Esime bisey yakistirmiyorum esime guveniyorum onun boyle bisey dusundugunu de soylemiyprum sadece eltimden belli sebeplerll yuzunden rahatsiz oluyorum bu durumda eltime nasil davranabilirim diye soruyorum sizde kendinize gore haklisinizdir tabikitboyle insanlar cevrenizdr yoksa inanmak biraz tuhaf geliyor bende su eltiler niye anlasamaz ki derdim basima gelmeden once disaridan gorunen pek bisey olmayabilir ama bazi şeylere karsi duyarsiz kalamiyorum cok duygusal biriyim bu yuzden cok yipraniyorum

Esime bisey yakistirmiyorum esime guveniyorum onun boyle bisey dusundugunu de soylemiyprum sadece eltimden belli sebeplerll yuzunden rahatsiz oluyorum bu durumda eltime nasil davranabilirim diye soruyorum sizde kendinize gore haklisinizdir tabikitboyle insanlar cevrenizdr yoksa inanmak biraz tuhaf geliyor bende su eltiler niye anlasamaz ki derdim basima gelmeden once disaridan gorunen pek bisey olmayabilir ama bazi şeylere karsi duyarsiz kalamiyorum cok duygusal biriyim bu yuzden cok yipraniyorum
Haklisin.
Belki senin hissettigin : onu kocandan ve kocani ondan kiskabmak degil de genel olarak eltinin evliliginizi /mutlulugunuz fazla cekemedigi seklindedir.

Hakli olabilirsin

Ama dedigim gibi esine fazla belli etme
Araya mesafe koy
Esinin oldugu ortamda sen de ol mutlaka.

Baska da yapacak fazla sey yok

Bende kadın olumsuz şeyleri hisseder diyorum.. çünkü benim eltimde eşimle çok muhattap ama ben anlıyorum tavırlarını o yüzden sorun yok.. ama sizinki gözünüze soka soka eşinizle konuşuyorsa kıskandığını hissediyorsanız uzak durun eşinizide uzak tutun ama ona belli etmeyin yani karpuz kabuğu misali eşinize eltinizin bu yönlerini söylemeyin..

Mesafeni koyar gidip gelmezsiniz o zaman burada eşimi eltim den kıskanıyorum diye konu açarsanız bir çok kişiden benim gibi tepki alır sınız.

Ben bazi insanlarin negatif enerjisine cok inanirim sadece. Umarim siz de bunu demek istemissinizdir.

Mesafeni koyar gidip gelmezsiniz o zaman burada eşimi eltim den kıskanıyorum diye konu açarsanız bir çok kişiden benim gibi tepki alır sınız.
Tepki alip almamk onemli degil benim icin esimi kiskanmam demek de esimin bir yanlisi oldugu anlamina gelmez tam tersi diger insanlara karsi bi tepkim oldugu icin konuyu actim rahatsizlik verdiysem kusura bakmazsiniz artik

Aynen
Ben bazi insanlarin negatif enerjisine cok inanirim sadece. Umarim siz de bunu demek istemissinizdir.
Bunu demek istedim anladiginiz icin tesekkur ederim sadecw bazi insnalarin yasattiklari rahatsizlik veriyor

Haklisin.
Belki senin hissettigin : onu kocandan ve kocani ondan kiskabmak degil de genel olarak eltinin evliliginizi /mutlulugunuz fazla cekemedigi seklindedir.

Hakli olabilirsin

Ama dedigim gibi esine fazla belli etme
Araya mesafe koy
Esinin oldugu ortamda sen de ol mutlaka.

Baska da yapacak fazla sey yok
BuBsekildede olabilir ben insanlarin hep iyiligini düşündüğüm halde neden benim kotu olmami istiyorlar

eğer normalde takıntılı biri değilseniz kadınlar hisseder. mesafe koymaya devam edin.

BuBsekildede olabilir ben insanlarin hep iyiligini düşündüğüm halde neden benim kotu olmami istiyorlar
Malesef canim.
Hayat boyle.
Ben de karsimdakini kiricam diye odum kopar. Aman ayip olmasin aman kirilmasin diye hep icime atardim ama baktim ki benim kirilmasin diye soylemediklerimi karsimdaki ..catir catir..bana soyluyor.
O zaman anladim hersey sineye cekilmemeli.

Ben de uzun suredir icime atmiyorum
Ya guzelce soyluyorum ya da mesafe koyiyorum

Bu devirde herşey normal artık . Okadar pis ilişkiler var kı olmaz diyemiyorum maalesef. Bende kadınların hislerine inanırım. Bir arkadaşın dediği gibi aklına sokmayın eşinizin. Değerlendirmeyin.

Kocamda gozu var demiyorum sadece herkesin kendisiyle ilgilendigini dusunmek isteyen biri oldugu icin esimin yardimlarini ilgi olarak gorup beni bununla kiskandirmaya calisiyor
Eşinden eminsen biraz cool ve rahat olabilirsin..

Ya biraz önce bi aldatılma konusu okudum, belki onunda etkisiyle söylüyorum bilemiyorum. Kimseye güven yok bu hayatta. Ama şunu bilir, şunu söylerim. Aldatılan kadının işi, kadın değil, kocasıyla olmalı. Zira seni üzen, kıran eşin.
Sizin konunuza gelecek olursam aile arasında böyle konuların konuşulması hoş değil ve duyulması sizin açınızdan sıkıntı yaratabilir. Sadece temkinli olmanızda fazla var. Önleminizi alın ama niyetinizi belli etmeyin derim.

Eşinize "oğlum o senin yengen yengen" deyin :dondurma:

Normalde kıskanç biri misiniz bilmiyorum ama etrafındaki her kadına kafayı takıp, kocası elinden kapılacak gibi davranan kadınlar olduğu için "kadın hisseder" düşüncesine katılmıyorum.
Çok rahatsız oluyorsanız aranıza mesafe koyun ama bu mesafe iki kardeşin arasını açmasın. Eşinize bu konudan bahsedip kendinizi küçük düşürmeyin bence. Eşim beni kardeşimin eşinden kıskansa, "muhatap olma" dese gözümden düşer.

Beni tanimadiginiz için boyle dusunmeniz normal inanin ben ona karsi cok sicak davrandim bu zamana kadar halada saygimdan ödün vermem kendi düğününde bile ağlattı beni surekli dışlamak istiyordu kiskandirmaya calisiyor esimde kiskandiginin farkinda esimle arabaya binecegimiz zmaan bile baska araba varken bizim yanimiza oturuyor esimle mahrem. Konularimizi bile bana anlatirsin diyerekdagzimdan laf almaya calisiyorc yoksa gercektwn benbouledusunmek ixin kendimi zorlamiyorum
Eltinizle mahrem konuları mı konuşuyorsunuz!? Ya da eltiniz sizinle mahremini benle konuşabilirsin vs. diye telkinde mi bulunuyor!!

Şaşırmış galiba! Uzaklaşın.görüşmeyin.ciddi mesafe koyun araya.

Back
X