Tamam tesekkur ederim elimden geleni yapacagimValla bu arkadasa aynen katılıyorum. Kadın hısseder tedbırlı ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tesekkur ederim elimden geleni yapacagimValla bu arkadasa aynen katılıyorum. Kadın hısseder tedbırlı ol
Fazla gorusmemeye calisin.
Tabi elti sonucta..ortada kavga gurultu yokken ne kadar mesafe konulabilir o da ayri.
Esinizle yalniz birakmayin asla madem
Mutlaka siz de gidin siz de bulunun esinizin olacagi ortamda
Mahrem seyleri anlatmayin.ben anlatmayi sevmiyoruk kusurabakma deyin.
Bu sekilde biraz uzaklastirirsiniz belki kendinizden[/QUOZatwn mahrem seyleri anlatmam esimle benim aramda bi sir dedim o zmnda surat asti anlayamiyorum insanlari
Cok belli ediyorum alikoyamiyorum kendimi eltim varken gulup egleniyorum ama gidince suratim asılıyor bayavalla yoktur kuruntudur diyemicem
kimler kimlere göz koyuyo ilişki yaşıyo
tek yapmanız gereken şey eşinize çaktırmadan mesafe koymak
eşinize kıskandığınızı belli etmeyin
Beni tanimadiginiz için boyle dusunmeniz normal inanin ben ona karsi cok sicak davrandim bu zamana kadar halada saygimdan ödün vermem kendi düğününde bile ağlattı beni surekli dışlamak istiyordu kiskandirmaya calisiyor esimde kiskandiginin farkinda esimle arabaya binecegimiz zmaan bile baska araba varken bizim yanimiza oturuyor esimle mahrem. Konularimizi bile bana anlatirsin diyerekdagzimdan laf almaya calisiyorc yoksa gercektwn benbouledusunmek ixin kendimi zorlamiyorum
Esime bisey yakistirmiyorum esime guveniyorum onun boyle bisey dusundugunu de soylemiyprum sadece eltimden belli sebeplerll yuzunden rahatsiz oluyorum bu durumda eltime nasil davranabilirim diye soruyorum sizde kendinize gore haklisinizdir tabikitboyle insanlar cevrenizdr yoksa inanmak biraz tuhaf geliyor bende su eltiler niye anlasamaz ki derdim basima gelmeden once disaridan gorunen pek bisey olmayabilir ama bazi şeylere karsi duyarsiz kalamiyorum cok duygusal biriyim bu yuzden cok yipraniyorumNeler olduğunu tabiki tam bilemem ama bana tuhaf geliyor işte eminim bir-çok kişiye de. Sizin şu an yaptığınız kıskançlık gibi geliyor bana hemde eşiniz in kardeşinin eşi sonuçta bence bu tür şeyleri yakıştırma yın eşinize. Eğer çok rahat siz oluyorsanız aranıza mesafe koyun gidip gelmezsiniz olur biter.
Haklisin.Esime bisey yakistirmiyorum esime guveniyorum onun boyle bisey dusundugunu de soylemiyprum sadece eltimden belli sebeplerll yuzunden rahatsiz oluyorum bu durumda eltime nasil davranabilirim diye soruyorum sizde kendinize gore haklisinizdir tabikitboyle insanlar cevrenizdr yoksa inanmak biraz tuhaf geliyor bende su eltiler niye anlasamaz ki derdim basima gelmeden once disaridan gorunen pek bisey olmayabilir ama bazi şeylere karsi duyarsiz kalamiyorum cok duygusal biriyim bu yuzden cok yipraniyorum
Esime bisey yakistirmiyorum esime guveniyorum onun boyle bisey dusundugunu de soylemiyprum sadece eltimden belli sebeplerll yuzunden rahatsiz oluyorum bu durumda eltime nasil davranabilirim diye soruyorum sizde kendinize gore haklisinizdir tabikitboyle insanlar cevrenizdr yoksa inanmak biraz tuhaf geliyor bende su eltiler niye anlasamaz ki derdim basima gelmeden once disaridan gorunen pek bisey olmayabilir ama bazi şeylere karsi duyarsiz kalamiyorum cok duygusal biriyim bu yuzden cok yipraniyorum
Tepki alip almamk onemli degil benim icin esimi kiskanmam demek de esimin bir yanlisi oldugu anlamina gelmez tam tersi diger insanlara karsi bi tepkim oldugu icin konuyu actim rahatsizlik verdiysem kusura bakmazsiniz artikMesafeni koyar gidip gelmezsiniz o zaman burada eşimi eltim den kıskanıyorum diye konu açarsanız bir çok kişiden benim gibi tepki alır sınız.
Bunu demek istedim anladiginiz icin tesekkur ederim sadecw bazi insnalarin yasattiklari rahatsizlik veriyorBen bazi insanlarin negatif enerjisine cok inanirim sadece. Umarim siz de bunu demek istemissinizdir.
BuBsekildede olabilir ben insanlarin hep iyiligini düşündüğüm halde neden benim kotu olmami istiyorlarHaklisin.
Belki senin hissettigin : onu kocandan ve kocani ondan kiskabmak degil de genel olarak eltinin evliliginizi /mutlulugunuz fazla cekemedigi seklindedir.
Hakli olabilirsin
Ama dedigim gibi esine fazla belli etme
Araya mesafe koy
Esinin oldugu ortamda sen de ol mutlaka.
Baska da yapacak fazla sey yok
Malesef canim.BuBsekildede olabilir ben insanlarin hep iyiligini düşündüğüm halde neden benim kotu olmami istiyorlar
Eşinden eminsen biraz cool ve rahat olabilirsin..Kocamda gozu var demiyorum sadece herkesin kendisiyle ilgilendigini dusunmek isteyen biri oldugu icin esimin yardimlarini ilgi olarak gorup beni bununla kiskandirmaya calisiyor
Eltinizle mahrem konuları mı konuşuyorsunuz!? Ya da eltiniz sizinle mahremini benle konuşabilirsin vs. diye telkinde mi bulunuyor!!Beni tanimadiginiz için boyle dusunmeniz normal inanin ben ona karsi cok sicak davrandim bu zamana kadar halada saygimdan ödün vermem kendi düğününde bile ağlattı beni surekli dışlamak istiyordu kiskandirmaya calisiyor esimde kiskandiginin farkinda esimle arabaya binecegimiz zmaan bile baska araba varken bizim yanimiza oturuyor esimle mahrem. Konularimizi bile bana anlatirsin diyerekdagzimdan laf almaya calisiyorc yoksa gercektwn benbouledusunmek ixin kendimi zorlamiyorum