eşimi evde tutamıyorum her akşm annesine yada bi yere oturmaya gitmek istiyor :(

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar 3 aylık evliyim eşimle akşmları başbaşa geçiremiyorum
işten 9 da geliyor.İlk zamanlar yemek yiyordu şimdi yemek yemiyor evde geç yiyince miğdem ağrıyor diyor ama annesinde yiyor.sonrasında hadi annemlere gidelim birlikte oturalım yada onları çağıralım diyor.annesine gidiyoruz ertesi gün amcamlara gidelim sonra hakkını yemem asla siiznkilere gidelim diyor.sonrasında şunları çağıralım diyor.yani bi bayan gibi evde durmayı sevmiyor.diyorum acaba kendi ailesimi baskı yapıyor bizimkide etkisinde kalıyor çünkü onlarda sürekli birlikte olmak istiyorlar.yeni evinemi alışamadı yoksa millete mutluluk tablosumu çizmeye çalışıyor anlamadım.evimizde tv yok ik evlendiğimizde madi sıkıntılar vardı.şimdide diyo aramızdaki diyaloğu koparır misafirlerle böyle güzel sohbetimiz olmaz.acaba diyorum zorlasam ağlasam televiyon alsak evinde otuturmu. yeni evliyiz haftada bi akşm anca başbaşa kalıyoruz.zaten geç geliyor işten.
benmi çok büyütüyorum yoksa haklımıyım arkadaşlar:85:

ahaha benimki de tam tersi hiç sevmez zorla götürsen aramız bozulur.Biz de bu yüzden sorun yaşadık epeyce.
Ben bu konuda seni kıskandım :9:
Ne güzel işte.Hem gitmek istemediğinde bahane uydur hastayım falan filan :2:

evinizde tv yokmu buna çok şaşırdım:53:
ben televizyonsuz yapamam her akşama izlediğim programlarım var
ne bu böyle her gece dışarı mı çıkılır
geç saatlere kadar çalışan bir erkek bu tempoya nasıl dayanıyor çok ilginç

3 aylık evlisiniz ve eşin seninle vakit geçirmek yerine akrabalara gidiyor :53::53:
Çok şaşırdım açıkcası :53:

Adamın yapısı buysa değiştiremezsin kimi erkek kadından beter gezmeyi sever
Benim eşim mesela zorla dışarı çıkar,ben zorlamasam evden adımını atmayacak.
Ucuz yerler var tv ordan satın almaya bakın bence,tv'siz ev kalmadı arkadaşım.
Ya sende bu tempoya alışacaksın,ya da eşinle adam akıllı konuşmayı deneyeceksin...

Gezmeyi sevdiğim halde bende istemem her akşam biryerlere gidelim
gitmezsek birileri bize gelsin oturalım falan...evimi çok özlerim

Yeni evli olduğunuz için alışamamış olabilir eve.Zaman geçtikçe bu kadar sık akşam gezmek istemeyecektir emin ol.Benim eşimde aynen seninki gibiydi yeni evliyken.Haftada 3-4 gün biryerlere gitmek yada eve çağırmak isterdi.Ben bazen giderdim bazende canım istemediği zaman hastayım falan derdim.Ama zamanla değişti kendiliğinden düzeldi.Şimdi haftaiçi çalıştığımız için biryerlere gitmiyoruz.Zaten 8-9 gibi eve geliyor.Yemek yiyip toparlanana kadar saat oluyor 10.E birde çocuk var küçük.Erkenden uyuyor.Sadece haftasonları geziyoruz.
Sana tavsiyem ufakta olsa bir tv alın.Eşin işten gelince o biryerlere gidelim demeden birr program yap hemen.Çay demle,Çerez meyve bişeyler hazırla.Bugünde evimizde oturup başbaşa tv izleyelim hergün dışarı çıkıyoruz de.Bunun tadına alıştımı asla biryerlere gitmek istemeyecek sık sık.Evde vakit geçirmeyi tercih edecektir.

bi an önce o adamı evine bağlamalısın canım
yoksa alıştıkça ilerde hiç evde durmak istemez
ne demek her akşam bir yere gitmek
haftada 1 gidersin olur biter
hemde yeni evliyken
yoksaa eşiniz evli olduğunun hala farkına varamadı mı?****
ciddi ciddi konuşmalısın bu durumu
sert çık kararlı ve kesin bir davranış sergile
birazda erkeklerin kadın sözü dinlemesi gerekir yahu ne bu böyle
başına esince cıkıp gitmeler:19::20:

çok ilginç hem aramızda iletişimi koparır diye tv almak istemiyor. hemde her akşam akraba ziyareti istiyor. böyle olunca sizin iletişiminiz dahamı iyi oluyor anlamadım ben. :26:

Bence bian önce bişeyler yapıp kocanı eve bağlamalısın.böyle giderse işin zor demedi deme...ayrıca tv falan bahane bunu sen yapmalısın...

Esiniz henüz evlilige adapte olamamis gibi bastan nasil baslarsa öyle gider tepkinizi koyun ama iyilikle.
Eve tv almiyorsa illa hergün biyerlere gitmek sart degilki beraber zaman gecirmeye bakin hemde daha yeni evlisiniz cicim aylariniz bunlar keyfini cikarmaya bakin.Ev oturmalarina gideceginize basbasa disari cikin gezin evde oldugunuz zamanlar birbirinize vakit ayirin alternatif cok yeni evliyken:1:

Doğru söylüyorsun valla canım
bana 1 yıl olmak üzere ama bizde yeniyiz ama
ilk ayların yerini tutmuyor
Bende örgü örüyorum:1::1:

ahaha benimki de tam tersi hiç sevmez zorla götürsen aramız bozulur.Biz de bu yüzden sorun yaşadık epeyce.
Ben bu konuda seni kıskandım :9:
Ne güzel işte.Hem gitmek istemediğinde bahane uydur hastayım falan filan :2:
minikkelebekciğimm aman hiç kıskanma geceden geceye eşini görmek çok hoş olmuyor.bide ikimizde çalışıyoruz yani şuan zaten tek yaptığım şey bahane uydurmak bu sayede erteliyorum:59:

evinizde tv yokmu buna çok şaşırdım:53:
ben televizyonsuz yapamam her akşama izlediğim programlarım var
ne bu böyle her gece dışarı mı çıkılır
geç saatlere kadar çalışan bir erkek bu tempoya nasıl dayanıyor çok ilginç
sazancığımm aynen bende şaşırıyorum .televizyon konusunu konuştuk 3 ay sonra alacağız inş:31:

3 aylık evlisiniz ve eşin seninle vakit geçirmek yerine akrabalara gidiyor :53::53:
Çok şaşırdım açıkcası :53:
açelyam valla bende çok şaşırıyorum sanki ben erkeğim o bayan:1:

Adamın yapısı buysa değiştiremezsin kimi erkek kadından beter gezmeyi sever
Benim eşim mesela zorla dışarı çıkar,ben zorlamasam evden adımını atmayacak.
Ucuz yerler var tv ordan satın almaya bakın bence,tv'siz ev kalmadı arkadaşım.
Ya sende bu tempoya alışacaksın,ya da eşinle adam akıllı konuşmayı deneyeceksin...

Gezmeyi sevdiğim halde bende istemem her akşam biryerlere gidelim
gitmezsek birileri bize gelsin oturalım falan...evimi çok özlerim
browniciğimm konuşuruyoruz yok aile bağlarımız kopmasın ben misafiri çok seviyorum gelmelerini gitmelerini diyor ben çok yoruluyorum diyorum sende misafir gelince ikram işini azalt veya yapma ben senden misafirlere karşı güler yüzlü olmanı beklerim başka bişi istemem diyo uyuss.diyorum misafirler laf eder diyoki kulağıma gelirse onları söylediklerine pişman ederim sen çalışansın kimse senden bişi beklemez.yani konuştukça iş daha çok sarpa sarıyor:41:

Yeni evli olduğunuz için alışamamış olabilir eve.Zaman geçtikçe bu kadar sık akşam gezmek istemeyecektir emin ol.Benim eşimde aynen seninki gibiydi yeni evliyken.Haftada 3-4 gün biryerlere gitmek yada eve çağırmak isterdi.Ben bazen giderdim bazende canım istemediği zaman hastayım falan derdim.Ama zamanla değişti kendiliğinden düzeldi.Şimdi haftaiçi çalıştığımız için biryerlere gitmiyoruz.Zaten 8-9 gibi eve geliyor.Yemek yiyip toparlanana kadar saat oluyor 10.E birde çocuk var küçük.Erkenden uyuyor.Sadece haftasonları geziyoruz.
Sana tavsiyem ufakta olsa bir tv alın.Eşin işten gelince o biryerlere gidelim demeden birr program yap hemen.Çay demle,Çerez meyve bişeyler hazırla.Bugünde evimizde oturup başbaşa tv izleyelim hergün dışarı çıkıyoruz de.Bunun tadına alıştımı asla biryerlere gitmek istemeyecek sık sık.Evde vakit geçirmeyi tercih edecektir.
canım dün yazdıkların aklıma geldi hemen öyle yaptım tv içinde ikna ettim sayılır inşallah bu metod başarılı olur:70:

bi an önce o adamı evine bağlamalısın canım
yoksa alıştıkça ilerde hiç evde durmak istemez
ne demek her akşam bir yere gitmek
haftada 1 gidersin olur biter
hemde yeni evliyken
yoksaa eşiniz evli olduğunun hala farkına varamadı mı?****
ciddi ciddi konuşmalısın bu durumu
sert çık kararlı ve kesin bir davranış sergile
birazda erkeklerin kadın sözü dinlemesi gerekir yahu ne bu böyle
başına esince cıkıp gitmeler:19::20:
aynen yaa alıştıkça ilk zamanlar geliyordun şimdi niye gelmiyosun der
valla anlamış değilim eşimi çözemiyorum ailesi her gördüğümüzde şuraya gidelim buraya gidelim diyorlar
akşmları bize gelin birlikte oturalım diyolar eşimde bunların etkisinde kalıyo sanırım:19:

çok ilginç hem aramızda iletişimi koparır diye tv almak istemiyor. hemde her akşam akraba ziyareti istiyor. böyle olunca sizin iletişiminiz dahamı iyi oluyor anlamadım ben. :26:
bencede öyle.. konuşuncada tartışıyoruz:59:

Bence bian önce bişeyler yapıp kocanı eve bağlamalısın.böyle giderse işin zor demedi deme...ayrıca tv falan bahane bunu sen yapmalısın...
off her akşm çocuk gibi onu oyalayacak bişiler bulmak yoruyor beni kendisi istesin istiyorum ama yok türünün son örneği galiba:41:

Esiniz henüz evlilige adapte olamamis gibi bastan nasil baslarsa öyle gider tepkinizi koyun ama iyilikle.
Eve tv almiyorsa illa hergün biyerlere gitmek sart degilki beraber zaman gecirmeye bakin hemde daha yeni evlisiniz cicim aylariniz bunlar keyfini cikarmaya bakin.Ev oturmalarina gideceginize basbasa disari cikin gezin evde oldugunuz zamanlar birbirinize vakit ayirin alternatif cok yeni evliyken:1:

laylaycığım öylemi diyosun..evet şimdi nasılsa öyle gider...
inan varya yapmadığım şebeklik kalmıyo bir sürü cd aldım pc den izleyelim diye ama yok hala aklı oturmada bazen dövesim geliyo onu:41::52:

arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim çok güzel tavsiyelerde bulumuşsunuz uygulayacağım inş eşimle hkavga etmeden konuşur uzlaşırız.buda ayrı bi dertmiş yaa:kkk:

Anladığım kadarıyla dün akşam dışarı çıkmamışsınız.Metodlar işe yarıyor buna sevindim.Tv de alınınca daha iyi olacak göreceksin.tabi sende haklısın her akşam eşinin evde oturmasını sağlamak için bişeyler bulmaya çalışmakta zor...:4:

3 aylık evlisiniz akraba ziyaretleine gidiliyor otursun evinde karısının yanında yatsın dizinin dibine en güzel zamanlarınız şimdi öpüşüp koklaşıp yapmanız gerekirken ev ziyaretleide çekilmez yani ..

Ayol 3 aylık evli insan karısıyla başbaşa kalmak için çıldırmalı yani
Canım zırt pırt kaynanaya akrabalara gitmeyin
Baştan mesafeni koy ki ilerde sorun yaşamayasın
Aranı hep iyi tut onlarla ama haftada bir falan git
Ben hep öyle yapıyorum.
Kocanla evde başbaşa kal bolca ararsınız sonra bu günlerinizi...
:71:

evet tabi her akşam da olmamalı doğru o da bi yere kadar :53:
kafasına vura vura söyle rahatsız olduğunu madem :27:
oturmaya diil de gezmeye götürmesi fena olmaz hani dışarlara çay kahve içmeye yemeğe falan :56:
ama televizyon şart.eşin bikaç diziye kaptırdı mı gönlünü babam gibi dizi saatini kaçırmamak için hiçbiyere gitmez :60:

evet tabi her akşam da olmamalı doğru o da bi yere kadar :53:
kafasına vura vura söyle rahatsız olduğunu madem :27:
oturmaya diil de gezmeye götürmesi fena olmaz hani dışarlara çay kahve içmeye yemeğe falan :56:
ama televizyon şart.eşin bikaç diziye kaptırdı mı gönlünü babam gibi dizi saatini kaçırmamak için hiçbiyere gitmez :60:

biz 1.5 yıllık evliyiz 6 aylık bır cocugum var ilk gunki gibi eşim benımle başbaşa kalmak icin can atar:66:oyle tv tutkunuda degıl ama bi evde tv olmalııı ama arada cilve nazzzzzz herşeyi halleder cnm

biz 1.5 yıllık evliyiz 6 aylık bır cocugum var ilk gunki gibi eşim benımle başbaşa kalmak icin can atar:66:oyle tv tutkunuda degıl ama bi evde tv olmalııı ama arada cilve nazzzzzz herşeyi halleder cnm

ben de 1,5 senelik evliyim çocuğum yok,eşim pek akraba ziyareti sevmediği için biz de hafta içi çok nadir arkadaşlarla birlikteyiz.Hafta sonu anne baba görmeye de gideriz başbaşa vakit de geçiririz.
İlk zamanlar haftasonu bi gün evdeydik çıkmazdık dışarı o gün bize kalırdı.Şimdi pazar günleri de geziyoz tozuyoz başbaşa.Bence doğru söylüyosun galiba biraz cilve naz :1:
Sukut arkadaşım en iyisi bi televizyon almalısın.Evde gürültü,ses olsun belki bundan hoşlandığı için kalabalık ortam arıyodur.Ya da kapıları kilitle mumları yak zorla otuttur evinde :57:

Back
X