Eşimi evden kovdum sabah annemlere gideceğim...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Tam beş saattir onunla konuşmaya çalışıyorum oysa beni dinlemeyip sürekli aynı cümleleri tekrarlıyor...Beddua etti hasta yatağında çıksın dedi olay tatlıya bağlanmışken gözüm döndü ve defol git dedim...Bu gece uyumamış yarın gece vardiyası varmış.Hasta olsam demek ki başımda beklemeyecekti...En başından beri ağlıyorum başta ağlatan ailesiydi sonra o üç beş ayda ağır kavga etmekten yoruldum.Ne yapsam bilemiyorum söylediği sözler gerçekti ve çok acıydı çok üzgünüm beni geçmiş konulardan vurmaya çalışanlar daha fazla uğraşmayın üzemezsiniz daha fazla çünkü ben beş saattir ağlıyorum...
Eşim bugün özür diledi gece için kusura bakma dedi sarılmak istedi sarılmadım birdaha eskisi gibi olamam onunla...

Son düzenleme:
anlamak için 3 kere okudum yine de pek bir anlam çıkaramadım yazdıklarınızdan 🤷🏼‍♀️
sanırım fazlasıyla üzgünsünüz yazdıklarınıza yansımış konu arap çorbası gibi olmuş...
Evet çok üzgünüm 3,5 senede eşim ilkkez kavgadan sonra çıktı gitti hemde bu saatte

Allah yardımcın olsun ..çizgileri aşınca toplamak zoor oluyor..insan birbirinden soguyunca herşey agızdan dokulur maalesef

Allah yardımcın olsun ..çizgileri aşınca toplamak zoor oluyor..insan birbirinden soguyunca herşey agızdan dokulur maalesef
Amin çok sağol... Eşimin söylediği sözler laflar beni soğutmuyor ama o soğuduğu için ben söylemiyorum pek

Amin çok sağol... Eşimin söylediği sözler laflar beni soğutmuyor ama o soğuduğu için ben söylemiyorum pek
Büyük kavga sebeplerımız vardı ama orta yolu buldum..eşim de anlayışlı ama hiç bükülmez benden birseyler götürmedi mi..hem de çokk.
Ama evleniyorsak klasik olucak ama acısıyla tatlısıyla iyi günde kötü günde.....
Bir psıkolog der ki.. farklı yaratılış..sizin gibi anlamaz erkekler.. dinleyebilmesi için sizin tüyolarınız olması lazım .hep biz mi dıyebılırız ..maalesef ki biz..

Tam beş saattir onunla konuşmaya çalışıyorum oysa beni dinlemeyip sürekli aynı cümleleri tekrarlıyor...Beddua etti hasta yatağında çıksın dedi olay tatlıya bağlanmışken gözüm döndü ve defol git dedim...Bu gece uyumamış yarın gece vardiyası varmış.Hasta olsam demek ki başımda beklemeyecekti...En başından beri ağlıyorum başta ağlatan ailesiydi sonra o üç beş ayda ağır kavga etmekten yoruldum.Ne yapsam bilemiyorum söylediği sözler gerçekti ve çok acıydı çok üzgünüm beni geçmiş konulardan vurmaya çalışanlar daha fazla uğraşmayın üzemezsiniz daha fazla çünkü ben beş saattir ağlıyorum...

Gece vardiyasi olan adamla uyumasi gereken esnada neyin kavgasini yapiyorsunuz Allah askina?
Konu ne olursa olsun uyumasina izin verilmeyen adam agzina geleni tabi soyler, esim beni ayni sartlarda uyutmasa bende agzima ne geliyorsa soylerim.
Hasta olsaniz neden basinizda beklesin ayrica? Hasta olan makul saatlerde yatar uyur ki iyilessin, haliyle adam da gece uyurdu.
Boyle histerik hareketlerle adamlari bezdiriyorsunuz gercekten.

Esiniz iyi biriyse guzellikle halledin. Ofkeyle yanlis karar almayin. Benim ailesi yuzune cok piskolojigim bozuldu. Bastan beri hep asaladilar hor gorduler. Ben esimi delice seviyorum. Cocugumuz olmuyor nedenini bulamadilar. Bu benim piskolojigimi dahada bozdu, ustune ailesi esimi karsilarina alip bu evlilik yurumez, cocukta olmuyor bosan demesi son damla oldu. Ben yiprandim, o yiprandi birbirimizi yiprattik. Tabi benimde hatalarim oldu onunda. O cok duzenli tertipli ben rahat bir insanim. Kendi en sonunda tukenmislik sendoromuna girdi. Ben onu mutsuz ettigimin, cocuk veremedigim icin bosanalim dedim. Aslinda ondan baska tepki bekliyordum. Haykirislarimi duymasini beni anlamasini, beni oldugum gibi kabul edip orta yolu bulmamizi soylemesini bekledim. Yanlis yaptim kabul etti, ve herseyi hizlandirdi. Ben hala olayim shokunu yasiyorum kendime gelemedim. Benim deli gibi sevdigim, hayran oldugum adami kaybettim. Kim icin? Kimler icin kirdik birbirimizi? Su 1 haftadir olu gibiyim. Bana kiyamaz arar acele karar vermiyelim der diye bekliyorum ama biliyorum bitti. O tukendi ben tukendim. Evlilikte siddet, aldatma yoksa ve cok seviyorsan benim yaptigim yanlislari yapma derim. Ben suan onun kokusu sinmis kazagiyla yataktayim. Bana dua edin. Ailesinin gazina gelmis, bekar ve ayrilan arkadaslarinin gazina gelmis, uzerine bu depresyonla gitti. Yalvardim, az ayri kalalim dusun dedim. Geri donusu olmaz, cok pisman oluruz dedim. Ben kendi sagligimi dusunmek zorundayim dedi ve beni herseyle sucladi butun suclu sensin dedi. Karsimda sevdigim adam degil baskasi vardi sanki. 10 senelik evliligim, 15 sene beraberligim, cocukluk askim gitti ben bittim.

Back
X