Eşimi evden kovdum sabah annemlere gideceğim...

Esiniz iyi biriyse guzellikle halledin. Ofkeyle yanlis karar almayin. Benim ailesi yuzune cok piskolojigim bozuldu. Bastan beri hep asaladilar hor gorduler. Ben esimi delice seviyorum. Cocugumuz olmuyor nedenini bulamadilar. Bu benim piskolojigimi dahada bozdu, ustune ailesi esimi karsilarina alip bu evlilik yurumez, cocukta olmuyor bosan demesi son damla oldu. Ben yiprandim, o yiprandi birbirimizi yiprattik. Tabi benimde hatalarim oldu onunda. O cok duzenli tertipli ben rahat bir insanim. Kendi en sonunda tukenmislik sendoromuna girdi. Ben onu mutsuz ettigimin, cocuk veremedigim icin bosanalim dedim. Aslinda ondan baska tepki bekliyordum. Haykirislarimi duymasini beni anlamasini, beni oldugum gibi kabul edip orta yolu bulmamizi soylemesini bekledim. Yanlis yaptim kabul etti, ve herseyi hizlandirdi. Ben hala olayim shokunu yasiyorum kendime gelemedim. Benim deli gibi sevdigim, hayran oldugum adami kaybettim. Kim icin? Kimler icin kirdik birbirimizi? Su 1 haftadir olu gibiyim. Bana kiyamaz arar acele karar vermiyelim der diye bekliyorum ama biliyorum bitti. O tukendi ben tukendim. Evlilikte siddet, aldatma yoksa ve cok seviyorsan benim yaptigim yanlislari yapma derim. Ben suan onun kokusu sinmis kazagiyla yataktayim. Bana dua edin. Ailesinin gazina gelmis, bekar ve ayrilan arkadaslarinin gazina gelmis, uzerine bu depresyonla gitti. Yalvardim, az ayri kalalim dusun dedim. Geri donusu olmaz, cok pisman oluruz dedim. Ben kendi sagligimi dusunmek zorundayim dedi ve beni herseyle sucladi butun suclu sensin dedi. Karsimda sevdigim adam degil baskasi vardi sanki. 10 senelik evliligim, 15 sene beraberligim, cocukluk askim gitti ben bittim.
İçim cızz etti ..kardeşim ..hataların olsa bile iyi biri oldugunu hissettim ama bazen de olmayınca da olmuyor..iyi olmak da yetmiyor..süreç atlatırsın inş

Allah razi olsun. Keske susaydim, keske kimseye aldiris etmeseydim. Dusunuyorum hep bos seyler yuzune kirmisiz birbirimizi. Biliyorum beterin beteri var, insanlar neler yasiyor ama acimi dindirmiyor. O benim herseyimdi. Yemin ederim kavgamizi bile okadar ozledimki. Kafami kaldiriyorum yanim bos, bagira bagira agliyorum. Dun en son konustuk karsimda sanki bir yabanci vardi. 1 haftada cokmus, gozleri bos bakiyor, sadece bitti dedi. Sana hep destek olucam, yardimina kosucam, arkadas olarak kalalim ama ben tukendim bittik artik kabul et dedi.
Son defa bari kollarinda yatim dedim. Ikimizde hungur hungur agladik sonra gitti. Gercekten sagligida, piskolojiside iyi degil onun icin arayip rahatsiz etmiyorum yoksa beni baglasalar durmam. Ama ona olan saygim, askim beni durduruyor. Suan o sagligina kavussun ben aci cekim onemli degil.
İçim cızz etti ..kardeşim ..hataların olsa bile iyi biri oldugunu hissettim ama bazen de olmayınca da olmuyor..iyi olmak da yetmiyor..süreç atlatırsın inş

Umarım duzelirsiniz. Aile alakalı çok kavga ediyorsunuz. Esin bundan sıkılmış olabilir bazı erkekler kaldırmıyor

Nasipte varsa gelir cin’den yemen’den...
Nasipte yoksa ne gelir elden?

Her nasip vaktinin esiridir.
Üzme o tatlı canını cicegim...
Hayırsızı olacagına, hayırlısını oturup bekle daha iyi:KK200:
Esiniz iyi biriyse guzellikle halledin. Ofkeyle yanlis karar almayin. Benim ailesi yuzune cok piskolojigim bozuldu. Bastan beri hep asaladilar hor gorduler. Ben esimi delice seviyorum. Cocugumuz olmuyor nedenini bulamadilar. Bu benim piskolojigimi dahada bozdu, ustune ailesi esimi karsilarina alip bu evlilik yurumez, cocukta olmuyor bosan demesi son damla oldu. Ben yiprandim, o yiprandi birbirimizi yiprattik. Tabi benimde hatalarim oldu onunda. O cok duzenli tertipli ben rahat bir insanim. Kendi en sonunda tukenmislik sendoromuna girdi. Ben onu mutsuz ettigimin, cocuk veremedigim icin bosanalim dedim. Aslinda ondan baska tepki bekliyordum. Haykirislarimi duymasini beni anlamasini, beni oldugum gibi kabul edip orta yolu bulmamizi soylemesini bekledim. Yanlis yaptim kabul etti, ve herseyi hizlandirdi. Ben hala olayim shokunu yasiyorum kendime gelemedim. Benim deli gibi sevdigim, hayran oldugum adami kaybettim. Kim icin? Kimler icin kirdik birbirimizi? Su 1 haftadir olu gibiyim. Bana kiyamaz arar acele karar vermiyelim der diye bekliyorum ama biliyorum bitti. O tukendi ben tukendim. Evlilikte siddet, aldatma yoksa ve cok seviyorsan benim yaptigim yanlislari yapma derim. Ben suan onun kokusu sinmis kazagiyla yataktayim. Bana dua edin. Ailesinin gazina gelmis, bekar ve ayrilan arkadaslarinin gazina gelmis, uzerine bu depresyonla gitti. Yalvardim, az ayri kalalim dusun dedim. Geri donusu olmaz, cok pisman oluruz dedim. Ben kendi sagligimi dusunmek zorundayim dedi ve beni herseyle sucladi butun suclu sensin dedi. Karsimda sevdigim adam degil baskasi vardi sanki. 10 senelik evliligim, 15 sene beraberligim, cocukluk askim gitti ben bittim.
Bunun üstüne sen kendi derdin için bdv konu aç ki derdini hafifletelim veya çare bulalım,
Her yağmurun ardından elbette güneş doğacaktır

Askim gitti ben bittim nedir yahu? Adam dunden raziymis senu istemiyor. Kazagiyla uyumaj nedir ? Kendinize gelin

Kavganın sebebi nedir ben onu anlamadım? Ama sizi ben çok iyi hatırlıyorum tarz olarak yıpratıcı bir insansiniz dayanamadı adam demekki

Cocugumuz olmuyor nedenini bulamadilar. Bu benim piskolojigimi dahada bozdu, ustune ailesi esimi karsilarina alip bu evlilik yurumez, cocukta olmuyor bosan demesi son damla oldu. Ben yiprandim, o yiprandi birbirimizi yiprattik. Tabi benimde hatalarim oldu onunda. O cok duzenli tertipli ben rahat bir insanim. Kendi en sonunda tukenmislik sendoromuna girdi. Ben onu mutsuz ettigimin, cocuk veremedigim icin bosanalim dedim. Aslinda ondan baska tepki bekliyordum. Haykirislarimi duymasini beni anlamasini, beni oldugum gibi kabul edip orta yolu bulmamizi soylemesini bekledim. Yanlis yaptim kabul etti, ve herseyi hizlandirdi.
Hanimefendi çocuğunuz olmadığı icin terk edilmissiniz kalkmış kendinizi suçluyorsunuz?
Hayret bişey ya!

Son düzenleme:
Allah razi olsun. Keske susaydim, keske kimseye aldiris etmeseydim. Dusunuyorum hep bos seyler yuzune kirmisiz birbirimizi. Biliyorum beterin beteri var, insanlar neler yasiyor ama acimi dindirmiyor. O benim herseyimdi. Yemin ederim kavgamizi bile okadar ozledimki. Kafami kaldiriyorum yanim bos, bagira bagira agliyorum. Dun en son konustuk karsimda sanki bir yabanci vardi. 1 haftada cokmus, gozleri bos bakiyor, sadece bitti dedi. Sana hep destek olucam, yardimina kosucam, arkadas olarak kalalim ama ben tukendim bittik artik kabul et dedi.
Son defa bari kollarinda yatim dedim. Ikimizde hungur hungur agladik sonra gitti. Gercekten sagligida, piskolojiside iyi degil onun icin arayip rahatsiz etmiyorum yoksa beni baglasalar durmam. Ama ona olan saygim, askim beni durduruyor. Suan o sagligina kavussun ben aci cekim onemli degil.
Yapma bacım yapma kendine.
Tukenmislik nedir ya bu olayda asıl tükenen sensin
Destek olup yanında duracaktı hepi topu.
Nedir çocuk olmayınca dünyanın sonu mu?
Burada onca çocuğu olmadığı için mücadele eden kadın var onların eşi eş değil mi?
Ozaman hepsi terk edilsin sırf çocuk olmuyor diye.
Yapmayın..
Mücadele etmekten kaçmış anladınız mı?
Birilerinin etkisi birilerinin lafı onun için daha ağır basmış. Sizin sevginizin üstüne çıkmış başkalarının baskısı.
Kalkmış kendinizi parçalıyorsunuz.
Hiç mi bir Allahin kulu demiyor ki kızım sen neyapiyorsun?
Seni atesler içinde bırakan bir adam için kendini parçalıyorsun değmez!!
Kimse mi demiyor arkadaşım??

Ben de daha evvel başka sebeplerle boşandım.
Ağlamadım mı ağladım üzülmedim mi üzüldüm.
Hem de 2.senemde evlilik yaşadığımızı idrak edemeden.
Flört döneminde tanıdığım adam gitmiş başka biri gelmişti.
Sevseydi mücadele etmez miydi?
Anlaşabilmek için, evimizin düzenimizin bozulmaması için.
Sevgisi için?
Ederdi,etmedi.
Çocuk düşünmemize fırsat kalmadan öylece bitti.
Çocuğum olmasaydı sırf bunun için tükendim ayakları yapsaydı zerre göz yaşı dökülmezdi gözlerimden!!
Olmuyorsa olmazdı.
Mücadelesinin bittiği yerde benim sevgim bitti.
Seviyorum gitme deseydim eminim bana olan saygısını yitirirdi.
Beni arkasında durduğum,savunduğum ne varsa onları yıkmama izin vermeden gittiği için ben de ona saygı duydum sadece bu.
Yeniden evlendim ve eşimi karşıma çıkaran Rabbime her gün şükürler ediyorum.
Eski esime de teşekkür ediyorum hep.
Başaramadı ama mutlu olmamı isteyip önümden çekildi...

Bazen kaybedersin,insanlar ölür, mevcut durumundan bambaşka yerlerde bulursun kendini, şartlar değişir insanız yani hersey bizler için hayat devam ediyor neticede yaşamak zorundayız?
Nelerin üstesinden geliyoruz neleri yok sayıyor nelere alışıyoruz.
Bulunduğunuz durum belki yoğun duygularla sizi derinden sarsıyor.
Ama biseyler sizin elinizde.Kendiniz için biseyler yapın artık. Gidenin arkasında üzülmek size hiçbir sey katmayacak!
Giden kendine yakışanı yaptı.
Siz de kendinize yakışanı yapın...

Dogrudur ben sizin baktiginiz gibi bakamiyorum, dusunemiyrum. Kabullenmek istemiyorum galiba gercekleri. Yalniz esim beni cocugum olmadigi icin terk etmedi, o olmasada olur kafasindaydi. Bu evliligi artik kaldiramadigini, beni idare etmekten yoruldugu icin bitirdi. Yok ailem bana cok kiziyor, biz senin arkandayiz kendime gelmem icin her lafi soyluyorlar. Hersey okadar ani gelistiki ben daha Shoktayim.

Yapma bacım yapma kendine.
Tukenmislik nedir ya bu olayda asıl tükenen sensin
Destek olup yanında duracaktı hepi topu.
Nedir çocuk olmayınca dünyanın sonu mu?
Burada onca çocuğu olmadığı için mücadele eden kadın var onların eşi eş değil mi?
Ozaman hepsi terk edilsin sırf çocuk olmuyor diye.
Yapmayın..
Mücadele etmekten kaçmış anladınız mı?
Birilerinin etkisi birilerinin lafı onun için daha ağır basmış. Sizin sevginizin üstüne çıkmış başkalarının baskısı.
Kalkmış kendinizi parçalıyorsunuz.
Hiç mi bir Allahin kulu demiyor ki kızım sen neyapiyorsun?
Seni atesler içinde bırakan bir adam için kendini parçalıyorsun değmez!!
Kimse mi demiyor arkadaşım??

cocuk olup olmamasi onu pek ilgilendirmiyordu, olsada olur olmasada olur kafasindaydi. Beni artik idare etmekten ve herseyden biktigini kaldiramadigini soyleyip bitirdi. Sizde haklisiniz kendime gelmem lazim

Cocugumuz olmuyor nedenini bulamadilar. Bu benim piskolojigimi dahada bozdu, ustune ailesi esimi karsilarina alip bu evlilik yurumez, cocukta olmuyor bosan demesi son damla oldu. Ben yiprandim, o yiprandi birbirimizi yiprattik. Tabi benimde hatalarim oldu onunda. O cok duzenli tertipli ben rahat bir insanim. Kendi en sonunda tukenmislik sendoromuna girdi. Ben onu mutsuz ettigimin, cocuk veremedigim icin bosanalim dedim. Aslinda ondan baska tepki bekliyordum. Haykirislarimi duymasini beni anlamasini, beni oldugum gibi kabul edip orta yolu bulmamizi soylemesini bekledim. Yanlis yaptim kabul etti, ve herseyi hizlandirdi.
Hanimefendi çocuğunuz olmadığı icin terk edilmissiniz kalkmış kendinizi suçluyorsunuz?
Hayret bişey ya!

Dogrudur ben sizin baktiginiz gibi bakamiyorum, dusunemiyrum. Kabullenmek istemiyorum galiba gercekleri. Yalniz esim beni cocugum olmadigi icin terk etmedi, o olmasada olur kafasindaydi. Bu evliligi artik kaldiramadigini, beni idare etmekten yoruldugu icin bitirdi. Yok ailem bana cok kiziyor, biz senin arkandayiz kendime gelmem icin her lafi soyluyorlar. Hersey okadar ani gelistiki ben daha Shoktayim.
Hayır.
Bahane onlar. Yıpranmış, tükenmiş.
Sen yıpranmadın mı? Tükenmedin mi?
Sırf bu yüzden ne zaman terk etmeyi düşündün?
Senden ayrılmak isteyen bir adam için parçalıyorsun kendini hala?
Ani gelişen olaylarin şokundasın ama rica ediyorum giden insan için gözyaşı dökme, ona yalvarma lütfen...

cocuk olup olmamasi onu pek ilgilendirmiyordu, olsada olur olmasada olur kafasindaydi. Beni artik idare etmekten ve herseyden biktigini kaldiramadigini soyleyip bitirdi. Sizde haklisiniz kendime gelmem lazim
Tabiki ilgilendirmiyor diyecekti ne diyecekti ki başka?
Ah be arkadaşım gözünden perdeler bir kalksın ne demek istediğimi öyle güzel anlayacaksın ki..
Zaman ver kendine.
Duygusal yıkımına bir dur de kısa süreliğine ve gerçeği gör.
Canına yazık.

Tesekur ederim cevabin icin. Bana guc veriyorsunuz. Haklisinizda, kendimi zaten suan zavalli ve ezik hissediyorum. Bu yazdiklariniz beni biraz kendime getiriyor. Hepsini yeniden yeniden okuyorum.

Hayır.
Bahane onlar. Yıpranmış, tükenmiş.
Sen yıpranmadın mı? Tükenmedin mi?
Sırf bu yüzden ne zaman terk etmeyi düşündün?
Senden ayrılmak isteyen bir adam için parçalıyorsun kendini hala?
Ani gelişen olaylarin şokundasın ama rica ediyorum giden insan için gözyaşı dökme, ona yalvarma lütfen...

Tesekur ederim cevabin icin. Bana guc veriyorsunuz. Haklisinizda, kendimi zaten suan zavalli ve ezik hissediyorum. Bu yazdiklariniz beni biraz kendime getiriyor. Hepsini yeniden yeniden okuyorum.
Daha da kendine geleceksin arkadaşım bunlar geçici süreçler.
Hep böyle sürmeyecek.Diledigin zaman yazabilirsin.
Ama kendini hırpalama üzülme.
Te burdan satırlarını okurken benim canım acıdı.

Gece vardiyasi olan adamla uyumasi gereken esnada neyin kavgasini yapiyorsunuz Allah askina?
Konu ne olursa olsun uyumasina izin verilmeyen adam agzina geleni tabi soyler, esim beni ayni sartlarda uyutmasa bende agzima ne geliyorsa soylerim.
Hasta olsaniz neden basinizda beklesin ayrica? Hasta olan makul saatlerde yatar uyur ki iyilessin, haliyle adam da gece uyurdu.
Boyle histerik hareketlerle adamlari bezdiriyorsunuz gercekten.
Ben o tür hastalıklardan bahsetmedim aslında yattığı kalktığı saat belli olmayan sekans vb. hastalıklar var ve ilerisi için hasta yatağında çıksın bedduam deyince buna gözüm döndü...

Eşim kime göre iyi neye göre iyi bazen düşününce olumsuz özelliklerinin olumlu ya göre hiçte az olmadığını görüyorum... Ailesiyle ilgili olan meseleleri iki senedir artık dile getirmiyorum dördüncü yıla girmek üzereyiz.Eşim bu haldeyken ailesini sorun edemem bile yani... Hakkınızda hayırlısı olsun belkide bebeğin olmamasına bir sebep vardı bu gibi...15 sene dile kolay...Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun ağlamak üzülmek onu geri getirmeyecek...

Umarım duzelirsiniz. Aile alakalı çok kavga ediyorsunuz. Esin bundan sıkılmış olabilir bazı erkekler kaldırmıyor
Eskiden ediyorduk iki sene öncesine kadar şuan eşimle olan sorunlarıma onlarıda eklemiyorum gerçekten gücüm yok uğraşamam

Back
X