Eşimi evden kovdum sabah annemlere gideceğim...

Ben de daha evvel başka sebeplerle boşandım.
Ağlamadım mı ağladım üzülmedim mi üzüldüm.
Hem de 2.senemde evlilik yaşadığımızı idrak edemeden.
Flört döneminde tanıdığım adam gitmiş başka biri gelmişti.
Sevseydi mücadele etmez miydi?
Anlaşabilmek için, evimizin düzenimizin bozulmaması için.
Sevgisi için?
Ederdi,etmedi.
Çocuk düşünmemize fırsat kalmadan öylece bitti.
Çocuğum olmasaydı sırf bunun için tükendim ayakları yapsaydı zerre göz yaşı dökülmezdi gözlerimden!!
Olmuyorsa olmazdı.
Mücadelesinin bittiği yerde benim sevgim bitti.
Seviyorum gitme deseydim eminim bana olan saygısını yitirirdi.
Beni arkasında durduğum,savunduğum ne varsa onları yıkmama izin vermeden gittiği için ben de ona saygı duydum sadece bu.
Yeniden evlendim ve eşimi karşıma çıkaran Rabbime her gün şükürler ediyorum.
Eski esime de teşekkür ediyorum hep.
Başaramadı ama mutlu olmamı isteyip önümden çekildi...

Bazen kaybedersin,insanlar ölür, mevcut durumundan bambaşka yerlerde bulursun kendini, şartlar değişir insanız yani hersey bizler için hayat devam ediyor neticede yaşamak zorundayız?
Nelerin üstesinden geliyoruz neleri yok sayıyor nelere alışıyoruz.
Bulunduğunuz durum belki yoğun duygularla sizi derinden sarsıyor.
Ama biseyler sizin elinizde.Kendiniz için biseyler yapın artık. Gidenin arkasında üzülmek size hiçbir sey katmayacak!
Giden kendine yakışanı yaptı.
Siz de kendinize yakışanı yapın...
Yeni gelecek biriyle mutlu olma düşüncesi çok büyük bir kumar...Ve benim ayrılma olayım annemi yıkar bunu yapamam...Eşimin ailesine inatta yapmam...En güzel günlerimizde bizi ayırmak isteyenler onlardı bu sevinci onlara yaşatamam

Yeni gelecek biriyle mutlu olma düşüncesi çok büyük bir kumar...Ve benim ayrılma olayım annemi yıkar bunu yapamam...Eşimin ailesine inatta yapmam...En güzel günlerimizde bizi ayırmak isteyenler onlardı bu sevinci onlara yaşatamam
Yeni biriyle mutlu olma düşüncesi kumar neden olsun?
Sonsuza kadar mutsuz olma ihtimali daha büyük bir kumar.
Anneniz mutsuz olmanızı daha mi çok istiyor?
Bu sevinci onlara yaşatmamak için kendinizi mutsuzluğa hapsedin ozaman.

Yeni biriyle mutlu olma düşüncesi kumar neden olsun?
Sonsuza kadar mutsuz olma ihtimali daha büyük bir kumar.
Anneniz mutsuz olmanızı daha mi çok istiyor?
Bu sevinci onlara yaşatmamak için kendinizi mutsuzluğa hapsedin ozaman.
Tabiki annem mutsuz olmamı istemez ama neden ayrıldık meselesi onu yıkar biliyorum çünkü benim annemle babamda ayrıldı...Ben eşimle sorunlarımdan neredeyse hiç bahsetmedim onlara gözle görünenler hariç içindekileri hiç bilmediler...

Tabiki annem mutsuz olmamı istemez ama neden ayrıldık meselesi onu yıkar biliyorum çünkü benim annemle babamda ayrıldı...Ben eşimle sorunlarımdan neredeyse hiç bahsetmedim onlara gözle görünenler hariç içindekileri hiç bilmediler...
Anneniz o halde sizi daha iyi anlar.
Mutsuz bir evlilikle hayatınızı sürdürme fikri bir anne olarak bence daha yıkıcı olur.
Neden annenizle paylaşıp düşüncelerini öğrenmiyorsunuz?
Belki de dönüm noktası olacak.
Hırs yaptığınız bir aile bir evlilik için belki de öyle bir sey söyleyecek ve yapacak ki boşuna çekmişim onca şeyi diyeceksiniz...Siz yapamıyorsunuz madem.
Uyanışınızı en kısa zamanda gerçekleştirirsiniz umarım.

Anladığım kadarıyla mevzu basit bir mevzu.
Şu an ikiniz de yoğun duygu birikimi altındasınız. Biraz uzak kalmak karşılıklı iyi gelecektit.
1-2 güne sinirler yatışınca her şey normale döner.

Valla ne olay anlaşılıyor ne de niçin kavga ettiğiniz konu ne yani ne alaka hasta olsa beklemezmiş falan adam vardiyalı çalışıyırnuş işe gidecekmiş kovmuşsunuz gitmiş gelmiş uyumuş tartışsa mıydı hala

Back
X