EŞİMİ EVE NASIL BAĞLAYABİLİRİM

Sizinki 10 yıl olmuş bu saatten sonra değişeceğini pek sanmıyorum anca kızlar sürekli ararsa baba sensiz yemek istemiyoruz falan o şekilde olabilir diye düşünüyorum

sedece çalışıyor kahve yada gezmeye gitmez

Buna sadece evi sevmiyor denmez. Bazı insanlar takıntılı derecede işkolik oluyor.

Benim babam akşam ek iş yapmazdı ama pazar günü dahil çalışırdı tatil yapmasına imkan varken. Emekli hala evde oturamaz çalışıyor.

Eşinin başka bir kötülüğü yokmuş neyse ki. Sürekli arkadaş ortamı olsa, mekanlarda dolaşsa tabi ki çekilmez çokca şikayet edilir. Ama bu yaştan sonra eşini değiştiremezsin sadece biraz ayar çekebilirsin.

Çocuklarıyla ilgilenmesi sorumluluğu senin üzerinden biraz alması gerekiyor. Bence bu konuda konuş. "Benim eşimin, kızlarımızın da baba ilgisine ihtiyacı var. Bu senelerimiz bir daha geri gelmeyecek. Para bulunur ama zaman akıp gidiyor" diyerek açık açık konuş. Sinirlenmeden, bağırmadan, sakince.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. eşimde gelişmeler var. zor da olsa sinirlenmeden tatlı dille konuşup güler yüzlü olunca bu iş oluyor galiba. tabiki bu arada hergün muhabbet için tesbihat yapıyorum. rabbim herşeyi bilen görendir. şükürler olsun dualar o kadar etkili ki. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Back
X