Eşimi evlendigim gun kaybettim

Iki yil evlenmek icin cabaladi. Hemde ben evliligi hic istemzken. Ben zorlamadim ki onu. O benimle evlenmek icin herseyi yapti cabaladi. Sevgiliyken o benim arkandan kosuyodu simdi ben onun arkasindan kosuyorum. Bazen diyorumki iyiki evlenmisim ama bazende diyorumki allahim boyle bi hata yapmama nasi izin verdin

Sizin yaşınızı bilmiyorum ama 15 yaş büyük biriyle 18 gün çok abartılacak bir süre değil. Aynı yaşta değil sizinle aynı performansı beklemeyin çok üstüne gidip çok istekli davrandığınız için kaçma psikolojisine girmiş sanki

Anlamadığım şeyler var. Ilk yazınız da hiç birlikte olmuyor gibi yazmışsınız. Benimki sizinkinden küçük olmasına rağmen öyleydi isteksizdi giyinme süslenme gerek yok... ne diyeyim bu hiç değişmiyor..

Ne büyüsü arkadslar inanmayın hurafelere, adam gelmiş 39 yaşına yeni evlenmiş, neden bu yasa kadar evlenmemiş cunku eşcinsel ve paravan evlilik yapip bir de bebekle artik baskı ve sorgulamalardan kurtulmuş. Kadınıda hoca ya götürmüş ki Guyaa büyü bozulsun. Demiyor kadınları arzulamiyorum büyü var diyor. Tam bir çakal.

Çünkü evli ve çocuklu olursa kimse cinsel tercihini sorgulamaz kolay kolay. O yüzden o kadar evlenmek için çabalamış olabilir.

Çocukları var öyle bir durumda hiç birlikte olamazlardı.
Kim kardashianın babasınında çocukları vardı ama cinsiyet değiştirip kadın oldu.Bence Adam paravan evlilik yapmış,arada bir görevini yerine getiriyor zaten kadında 2-3 dakika sürüyor yazmış.Şimdi çocukta oldu,kadın bunları birine anlatsa bile kimse inanmayacak.Of çok korkunç bir durum

39 yaş fazla değil. Görüyoruz magazinde kaç yaşında adamlar genç kadınlarla birlikte.En son 90 yaşındaki bir iş adamı 30 yaşında bir kadınla birlikteydi.

Eşiniz anlatmadığınız bir sebepten dolayı ya sizden soğudu ya da en baştan beri gizlediği başka yönelimleri olabilir. Çünkü size trip atsa vs o da bir yere kadar sürerdi. Bu derece istikrarlı olarak reddedilmeniz ilginç

ama sevgiliyken tam tersiymiş, escinsel biri bir kadınla bu kadar sehvetli bir beraberlik yasar mı ki sevgililik doneminde, ya da biseksueldi o zaman simdi artık tamamen öğk geldi kadınlardan

ama sevgiliyken tam tersiymiş, escinsel biri bir kadınla bu kadar sehvetli bir beraberlik yasar mı ki sevgililik doneminde, ya da biseksueldi o zaman simdi artık tamamen öğk geldi kadınlardan
Rol yapıyor olabilir.Köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali,ya da dediğiniz gibi biseksüeldi sonra dönüştü

Immm o mesajı yazma sebebim başkaydı. Yasaklı bir mevzu şimdi ban yemiyim diye açık yazmıyorum. Arkadaşlar ondan olabileceğini yazmıştı, ona binaen öyle dedim, oyle bir durum varsa olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…