- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Bosluktayim
-
BastaÇocukları var öyle bir durumda hiç birlikte olamazlardı.
İlk gecede olamaz mı ki çocuk hemen.bilemedimÇocukları var öyle bir durumda hiç birlikte olamazlardı.
Valla burda a desem aboooo ne dedi a ile başlayan bı küfür edecekti kesin diye düşünülüyor sanırım.hemen gönderiliyorum ne desemBu da mı ban sebebi yane konuşalım burda atom fizik kimya mı
Surekli benden kacmak icin bahanesi var. Dugunun ertesi gunu ailesiyle kavga ettik ve ailesiyle bi seneye yakin görüşmedi. Yok büyü yapmislar bana yok cok yorgunum yok sen boylesin yok sen cok ustume geliyosun bu konuda diyip benden kaciyor. En son 18 gun oldu birlikte olmayali
Anlamadığım şeyler var. Ilk yazınız da hiç birlikte olmuyor gibi yazmışsınız. Benimki sizinkinden küçük olmasına rağmen öyleydi isteksizdi giyinme süslenme gerek yok... ne diyeyim bu hiç değişmiyor..Iki uc haftada bir kez o daha bi kere oluyo. 15 gunde sadece 2 3 dakika birlikte oluyoruz. Evlendigimzden beri boyle. En erken haftada bir. Surekli onunla guzel guzel konusurum kalbini kirmadan. Ama hic fayda etmiyo. Sadece kendi istedginde yapar. Onun icin hazirlanirim donup bakmaz bile. Kucagina otururum cilve yaparim kark ustumden der. Evlilikten onceki uc yilimiz noyle degildi. Ben cok mutlu ediyo. Hmm emde istemedigim kadar. Ama evlilik iliskimizi bicak gibi kesti
Çünkü evli ve çocuklu olursa kimse cinsel tercihini sorgulamaz kolay kolay. O yüzden o kadar evlenmek için çabalamış olabilir.Iki yil evlenmek icin cabaladi. Hemde ben evliligi hic istemzken. Ben zorlamadim ki onu. O benimle evlenmek icin herseyi yapti cabaladi. Sevgiliyken o benim arkandan kosuyodu simdi ben onun arkasindan kosuyorum. Bazen diyorumki iyiki evlenmisim ama bazende diyorumki allahim boyle bi hata yapmama nasi izin verdin
E bir nevi ölü sayılırBende adam evlendiğiniz gün öldü sandım. Yorum yapçek hal kalmadı bende. Böyle aksiyonlu başlıklarla konu açmayın yaw
Kim kardashianın babasınında çocukları vardı ama cinsiyet değiştirip kadın oldu.Bence Adam paravan evlilik yapmış,arada bir görevini yerine getiriyor zaten kadında 2-3 dakika sürüyor yazmış.Şimdi çocukta oldu,kadın bunları birine anlatsa bile kimse inanmayacak.Of çok korkunç bir durumÇocukları var öyle bir durumda hiç birlikte olamazlardı.
Adamın çocuğu bile olmuş yaw ne ölmesi başlık insanı yanıltıyorE bir nevi ölü sayılır
ama sevgiliyken tam tersiymiş, escinsel biri bir kadınla bu kadar sehvetli bir beraberlik yasar mı ki sevgililik doneminde, ya da biseksueldi o zaman simdi artık tamamen öğk geldi kadınlardanNe büyüsü arkadslar inanmayın hurafelere, adam gelmiş 39 yaşına yeni evlenmiş, neden bu yasa kadar evlenmemiş cunku eşcinsel ve paravan evlilik yapip bir de bebekle artik baskı ve sorgulamalardan kurtulmuş. Kadınıda hoca ya götürmüş ki Guyaa büyü bozulsun. Demiyor kadınları arzulamiyorum büyü var diyor. Tam bir çakal.
Rol yapıyor olabilir.Köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali,ya da dediğiniz gibi biseksüeldi sonra dönüştüama sevgiliyken tam tersiymiş, escinsel biri bir kadınla bu kadar sehvetli bir beraberlik yasar mı ki sevgililik doneminde, ya da biseksueldi o zaman simdi artık tamamen öğk geldi kadınlardan
Immm o mesajı yazma sebebim başkaydı. Yasaklı bir mevzu şimdi ban yemiyim diye açık yazmıyorum. Arkadaşlar ondan olabileceğini yazmıştı, ona binaen öyle dedim, oyle bir durum varsa olmaz.Kim kardashianın babasınında çocukları vardı ama cinsiyet değiştirip kadın oldu.Bence Adam paravan evlilik yapmış,arada bir görevini yerine getiriyor zaten kadında 2-3 dakika sürüyor yazmış.Şimdi çocukta oldu,kadın bunları birine anlatsa bile kimse inanmayacak.Of çok korkunç bir durum
Evet, Benimkide öyleymiş video izlermiş hatta daha fazlasınıda yapmışBence ya gerçekten isteksiz yada video filan izliyor. Benmki öyleydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?