Eşimi evlendigim gun kaybettim

Adam bunları okusa ablamizla gece gündüz seks yapar erkekliğini ispatlamak icin
Bu konuda ne kadar uzuldugumu ve ne kadar cok istedigimi biliyo. Okusa sasirmaz cunku onunla bu konuyu surekli konusuyorum. Tartisma gidi anlamayin. Onurunu kirmamak icin bi kere bile kavga etmedim sesimi yukseltmedim ne bicim herifsin demedim. Sadece olanlari ve sorunlari cozmeye calistik

Evlendiğim gun kaybettım demişsinz ama bebek var ..
yani bir şeyler geliyor aklıma ama buradan sanırım öyle seyler söylenmiypr..

Evlenmeden once cinsel hayatimiz cok iyiydi. Hic bi sorun veya eksiklik hissetmedim onda

Allah senin iyiliğini versin..
Konu sahibinden akıl almaya mi geldin konuya??
Sende mi onun eşi gibi kaçan eş olacaksın..
Sen nişanlından kaçamazsın ama..
Düğün olmasa da nikahtan sonra o iş olur diyen adamdan bahsediyoruz.
Senin kaçışın yok..

Konu sahibi konuşmanız lazım.
Bu böyle gitmez..belki eşinizin cinsel bir rahatsızlığı Var??? B Bosluktayim

Olabilir mi??

Sizden 15 yaş büyük, 2 kere boşanmış bir adamla evlenirken ben ne yapıyorum diye sorgulamadınız mı hiç?

öylemiymiş... hmm 2 kere evlenip boşandıysa insan bi sorgulardı yahu.
Ilki hollandada oturum almak icin zorunlu evlilik yapti bes yil. Ikinciside ondan ayrildiktan sonra olmus. Hapise giridi ve iki yil esi onu bi kere bile ziyaretine gitmemis hemde esi yuzunden girmis olmasina ragmen. Zaten ikincisinde resmi nikahi olmayinca ceketini alip cikmis

Adamın üçüncü evliliği sizin ilk evliliğiniz öyle mi? Öncesinde hiç sorgulamadiniz mi bu adam iki kere niye boşandı diye
Simdı okudum bunu şok oldum.
Gencecik yasında bir insan neden uc kere Bosanmıs kendinden yasça baya buyuk bırıyle evlenir, motivasyonu ne olur.
Diger kadınlar rahattan bosanmadılar heralde, hıc mı aklınıza gelmedi bu?
Aileniz falan durdurmadı mı sızı, etme eyleme Cocugum diye?

Kendi düşen ağlamaz diyecegim ama başıma gelmesinden korkuyorum.... Bile bile lades demişsiniz,gencliginizi yakmışsınız, geçmiş olsun

Ay ne büyüsü ya paravan evlilik yapmış belli ki. A seksüel ya da gay bilemeyiz. Kendisi söylemedigi sürece sizde bilemezsiniz. Önce bir doktora fizyolojik bir sorun var mı diye gidin. Oradan bir şey çıkmazsa psikoloğa.. muhtemelen bunları yapmayı da istemeyecek. Ya boşanacaksiniz ya da böyle devam edeceksiniz. Telkin ile ısrar ile konusma ile yani sizin yapacağınız ya da yapmayacagix bir şey ile düzelmez.

Sorguladigim icin iki yil sevgili kaldim daha yakindan tanimak icinde nisanlandim ama ayni eve girinceye kadar taniyamiyosun demekki
Allah aşkına 2 yıl nişanlı kalsan ne olacak. 22 yaşında nişanlanmışsin 37 yaşında adamla. Seni havada karada kandırır. Neyi tanıdın o yaşta

Cok dediler. Keske beni dovselerdi eve kitleselerdi de hic evlenmeseydim. Simdi ayrilsam bile bu halimden daha iyi olacagimi sanmiyorum

Sorguladigim icin iki yil sevgili kaldim daha yakindan tanimak icinde nisanlandim ama ayni eve girinceye kadar taniyamiyosun demekki

İyide adam gittikçe bulunmaz bir hint kumaşına dönüşüyor.... Yok yok ...sabıka dahil.

Vallaa ne ucuz hayatlar var diyorum.

Cok dediler. Keske beni dovselerdi eve kitleselerdi de hic evlenmeseydim. Simdi ayrilsam bile bu halimden daha iyi olacagimi sanmiyorum
Sana kar etmezdi bence camdan kacardın,zıra adamın seni cok sevdıgını yazmıssın uste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…