Eşimi gebertmek istiyorum

Amaaan iki trip atsan tamamda, bu tür hareketler onu yapmaktan alıkoymaz, sadece daha dikkatli olmaya çalışır eğer bakacaksa. Biz de bakıyoruz bi haber duyunca bu kimdi neydi diye. Geçen gün big brother idille ilgili bi başlık gördüm, haberdeki tüm fotolarına baktım tek tek. Fotolar da cüretkar fotolar yani öyle sıradan şeyler değil. Bazen çok da abartmamak lazım.

Yemin ederim iyi ki erkek olarak dogmamaisin diyorum sizin gibi kadınları okudukça. Ne menem bir triptir bu uzun vadede kanser edersiniz insanı. Eğer bir kadın bu sebepten kendine ve eşine joskoca bir günü işkenceye ceviriyorsa mutlu olmaya niyeti yok derim. Bu tavır çok yorar insanı ve ilerde esim okuzlesti derseniz hatırlayın bunları. Adam bir de 50 kere aramış acmamissiniz. Valla acıdım adamcagiza. Toparlanin yoksa yakında öküz koca topic leri sizden de gelecek kendi ellerinizle kocanizi isyan ettirip bir öküz yaratacaksiniz

Konunun hamilelikle ne ilgisi var anlamadım. Kıskançlık hamilelikle mi alakalk?

hamilelikte duygusallık tavan yapıyor, tepkiler değişiyor ya
annesi de tepkiyi aşırı bulup, ona yormuş işte

bazı bayanların ayarı yok trip atmak içinden bu kadar ufak şey büyütülürmü..hoşunuza mı gidiyor tüm gün arayıp özür dilemesi sevgi sözcüklerine boğması

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı

Vallahi ben burada ki okuduğum telefon sorunlarından dolayı , eşimin telefonuna dokunmak istemiyorum :KK70::KK70:
Maazallah bende olur olmadık bir şeyler görüp deliririm diye..
Bu arada internet alemi her şey ortada. Yeri geliyor bizde bakıyoruz meraktan :KK53::KK53:

nolmuş kadına bakmışsa, üstelik asla ulaşamayacağı bi kadın. bu mantıkla sokağa çıkmaması lazım birilerini görür bakar Allah muhafaza. burda hatalısınız. eşiniz annenizi arayarak da çok büyük bi hata yapmış.
ayrıca şüpheniz ve gecikmeniz varmı gebelikle ilgili?

Kocana sabır diliyorum sürekli şu ırka laf ediyorum da bazı hemcinslerim ondan beter...

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı

Kusura bakmayın ama artık söylemek istedim sizin konularınızı hevesle açıyorum, hepsi beni eğlendiriyor.

Yorumuma gelirsek, yerinizde olmak istemezdim hayat sizin için hep zor. Ve bu kafayla hep öyle olacak.

Daha yeni evlenmişsiniz yahu bi nefes, bi huzur... Eşinizin Allah yardımcısı olsun.

Hepsi bu mı yani gerçekten çok abartıyosun ne var bunda çok merak edersem bende aratırım ne var bunda hatta dediğin mankeni merak ettim bi bakıyim

Ailecek abartmışsınız. Artık her şeyden konu açmayı bırakıp evliliğinle ilgili küçük problemleri eşinle konuşarak çözsen bence daha verimli olur. 2 aylık evliliğininle ilgili her durumu KK'ya göre yönlendiriyor gibisin.
Size anlatıp rahatlıyorum arkadaşıma aileme anlatıp ne eşimi kötülemek nede sevdiklerimin canını sıkmak istemiyorum

Baksin ne olcak bakmasa sanki internette karsisina cikmiyo kadin resimleri.Ozguveninizmi eksik biraz sakin olun.

Back
X