Eşimi gebertmek istiyorum

Sen daha yeni evli değil misin ya
Adamın herseyini öğrendik 2 ayda
Baktiysa baktı naptin şimdi gözüne engel olabildin mi ? Hayır
Ee gereksiz kavga çıktı trip Attın
Ne olacak biliyo musun 3 5 ay sonra bu triplerini umursamayacak herseye trip atarsan. Iyi kullan yerinde kullan bu haklarını

Bu arada hamile misin ?
Lorena olma yolunda ilerliyorsun söylemeden edemicem. Fanusa koyun orda yaşasın kocalariniz
Öyle biri asla olmadım uzun ilişkim de oldu rahatsızsam söylerim tavrımı belli ederim görmezden gelemem bu da benim yapım trip başka bişey baştan ezik gibi davranırsa bi kadın sonrasına katlanır
Bilmiyorum henüz hamile olup olmadığımı testi bozdum

Yaw Allah güzel yaratmış, biz de bakıyoruz.

Keşke bu kadar özgüvensiz durmasaydınız. Sanki manken kız eşinize bakmış, eşiniz de umutlanmış gibi tepkiniz :KK48:

O değil de eşlerimizin bizi aldatmasını mı bekleyelim tepki göstermek için zaten sustuğumuz için tepemize çıkıp aldatma pozisyonuna geliyolar

Bu kadar sknca olayı buyutunce karım beni keser aldatamam mi dicek öyle mi saniyorsun
Ayrıca neden aldatsin niye aldatsin yani yeni evlisin daha evliligin tadını cikartman gerekirken ne bu ya aldatirsa merakı
Onlemin yanlış onu söyleyim de

Öyle biri asla olmadım uzun ilişkim de oldu rahatsızsam söylerim tavrımı belli ederim görmezden gelemem bu da benim yapım trip başka bişey baştan ezik gibi davranırsa bi kadın sonrasına katlanır
Bilmiyorum henüz hamile olup olmadığımı testi bozdum

Böyle kavga çıkarıp telefon kapatarak ezik olmadığını ispatlayamazsin

Bu kadar sknca olayı buyutunce karım beni keser aldatamam mi dicek öyle mi saniyorsun
Ayrıca neden aldatsin niye aldatsin yani yeni evlisin daha evliligin tadını cikartman gerekirken ne bu ya aldatirsa merakı
Onlemin yanlış onu söyleyim de
Evliliğimin tadını da çıkarıyorum bu da tadı diye düşünüyorum Allah büyük dert vermesin ama sorunun büyüklüğü küçüklüğü göreceli işte

Yaw Allah güzel yaratmış, biz de bakıyoruz.

Keşke bu kadar özgüvensiz durmasaydınız. Sanki manken kız eşinize bakmış, eşiniz de umutlanmış gibi tepkiniz :KK48:

Valla bende baktım keşke böyle gogsum olsaydı mesela
Şimdi eşim okusa benim karım Lez mi acaba diye düşünür mu ? :))

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı

Ufacık bi konuyu ne kadar abartmissiniz. Yani biraz kendinize güvenin arkadaşım. Haber görmüş bakmış kim diye niye uzatiyorsun ki. Hamilelik konusuna gelince hakkında hayırlısı olur insallah

Kendinize eşiniz dışında başka bir meşgale bulun. KPSS olur kurs olur başka bir şey olur. Ama evliliğiniz oturmadan çocuk düşünmeyin. Bizlerde bir sanatçının adını duyduğumuzda bakmıyor muyuz. Ayrıca baştan sıkı tutarsam aldatamaz diye bir şey yok hanımefendi. Çok bunaltırsanız yapar, karakteri bozuksa yapar bunu siz kavga çıkartarak telefonlarını açmayarak engelleyemezsiniz.

Ben meraklıyımdır herşeyi araştırırım bakarım. Sen de William Levy i araştır fena bişey kısasa kısas. Bak isim söyledim merak edeceksin nasıl bişey bu diye merak yani yapacak bişey yok.

Adriana Lima mesela eşim beğenir ama bende begenirim yani nolmus
Sadece begendigiyle kalır
Hiç de sinir olmam baksan gözleri ne güzel mavi der evet gerçekten mavisi hoş
Şimdi ben yanlış mı yapıyorum

Back
X