Eşimi gebertmek istiyorum

Pek normal birini aratmamis dogrusu. Bi bakayim dedim o da neee :eek:
Kiskanabilir kizabilirsiniz ama dozunda. Abartmissiniz. Sonucta gercekten bilmedigi icin bakmis ve silmemis bile kotu birsey dusunmedigi icin. Gerci baktiktan sonra kotu dusunmus olabilir :KK1::KK45:

Konuya yorum yaparken bakmamıştım şimdi bakayım dedim de şok oldum. Karşıma direk tangalı resimleri çıktı. Hatun fenaymış yalnız. Hiç giyinik durumda olmuyor galiba. :KK8:

Konu sahibi üzülme o göğüsler bel fıtığı eder yakında. :KK48:
Ayrıca annen ne alaka çocuk musunuz siz?

bir insan hergun ama hergun esiyle ilgili nasil konu acabilir merak icindeyim :KK64:
yok osuruyor yok viki odintcova.yok cinsel hayat..
yani resmen ayakli ifsa aracisin be bacim bu ne boyle.

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı

manken bozuntusu mu :D senin neye benzediğini çok merak ettim çünkü bu kadın bildiğin taş üstü bişey. kadın halimle yarım saattir fotolarına bakakaldım.

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
Valla bu nazi ceken ustune de 50 kere arayan erkekleri nerden buluyorsunuz sasip kaliyorum.

manken bozuntusu mu :KK70: senin neye benzediğini çok merak ettim çünkü bu kadın bildiğin taş üstü bişey. kadın halimle yarım saattir fotolarına bakakaldım.
Sanki fizikleri kendilerinemi ait.Sende onunkiler gibi orani burani sisir bakim nasil oluyosun.Ama her erkek bakiyo bnce nefislerine cok duskundur onlar .

Valla baktım resimlerine mankenin çok güzel maşallah... eşim yanımda değil şuan olsa ona da gösterirdim aşkım şuna bak ne muhteşem dimi diye... ne var yani bunda güzele güzel demek bu kadar mı zor... ilk eşim görmüş olsaydı o da bana koş kız koş bak analar neler doğuruyor derdi beraber bakıp güler gecerdik:) evlendiniz diye eslerinizi bu kadar sikbogaz etmeyin... ben hala Johnny Deppi tvde veya nette her gördüğümde aşkım bak benimki gene cook seksi yok böyle bi varlık diyorum yürü lan ordan daha ötesi karşında körköstebek diyor:D:D

Vücut E="Kedicikk061, post: 44984553, member: 710422"]Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı[/QUOTE]
Vucut tas fakat yuzunu begenmedim ben mankenin. O yüzden her yeri meydanda herhalde.ben olsam kiskanmazdim. Abartmissin

Valla baktım resimlerine mankenin çok güzel maşallah... eşim yanımda değil şuan olsa ona da gösterirdim aşkım şuna bak ne muhteşem dimi diye... ne var yani bunda güzele güzel demek bu kadar mı zor... ilk eşim görmüş olsaydı o da bana koş kız koş bak analar neler doğuruyor derdi beraber bakıp güler gecerdik:) evlendiniz diye eslerinizi bu kadar sikbogaz etmeyin... ben hala Johnny Deppi tvde veya nette her gördüğümde aşkım bak benimki gene cook seksi yok böyle bi varlık diyorum yürü lan ordan daha ötesi karşında körköstebek diyor:KK70::KK70:
Sizinkide normal gelmedi bana

Önceden kıskanırdım bende çok,ama zamanla geçti (arada geliyorlar:KK53:)
Şunu öğrendim eşime kıskandığımı belli ettikçe daha fazla zaafımı kullanmaya çalışıyordu.
Misal kendisi aşçı , bana geçen dediki -aşkım yarın grup gelecek erken gitmek zorundayım kadınlar toplanacak ama tabi garsonlar servis yapıyor yemek için dedi. Kadınları kasıtlı söyledi biliyorum :KK48:
Aa ne güzel dedim sende servis yapabilirsin ne olcakki. Eskiden olsa bin şey söylerdim,içim içimi yerdi. Bu kadar kasmaya ne gerek var dedim bi adam yapacağı varsa her halukarda yapar yani

Back
X