Eşimi gebertmek istiyorum

Adam sanki fotorafla seni aldatmış gbi konusuyosun konu sahibi.bu kadar kıskanç olursan evliliğini maffedersin.ayrıca insanlar daha kötü şeyler yaşıyorlar.dua et snnki sadece fotorafa bakmış :))

kedi hani çalışmayı istemiyordun ya, işte çalışırsan bunları düşünmek için vaktin olmayacak..
evde olduğun sürece gereksiz şeyleri takarak kendini yıpratacaksın..
yaşlar kaç sizin? evliliği benimsememişsiniz hala.
annenize kadar durum nasıl gidebiliyor
bence çalışmakla alakası yok hani burda ciddi kafa gerektiren işlerde çalışıp da sudan sebeplerle kıskançlık krizlerine girenlerin de konularını okuduk yani, karakter duygu meselesi bence

Sevgili konu sahibi, bugunlerde sizde var olan bu konu acma sevdasini anlayabilmis degilim. Sanki burada sirf konu acmis olmak icin sorun avina cikmis gibisiniz.

Sunu lutfen kavrayin: Burada konulari takip edebilir ve dilerseniz yorumlayabilirsiniz ama konu acmak zorunda degilsiniz.
sen konu açmazsan ben konu açmazsam kedicik konu açmazsa nasıl şenlenir bu kk:KK53::KK53::KK53:

Kadin tas gibi diyorlarda bir arkadasin yazdigi gibi sadece hava yastiklari buyuk dikkati orda topluyor..o kadar boyayi essge sursen kendini kısrak sanır velhasıl..sende arat telefondan birsuru tas gibi baklavali ucgenli erkek mankenler var takilma bu kadar..

Bence abartmadn.guven eksikligi olarakta dusunmuyorum kiskancligi .cunku insanlarda var o duygu.yani hayvanlarda kiskanma huyu yoktur birbirine paslasirlar:D buyusden kiskanmakta haklisin ama tepkilerin biraz asiri bende olsam cosardim amaaa yok arkadas cosardim amasi yok:D baska kadinada erkgede bakmak haram benim bakis acim bu buyusden bakmasinlar.yolda sokaktata kadin var tabiki goz goruyor ediyor ama onuda abartmamak lazm okuzun trne baktigi gbi bakmaya luzummu var? Ama esinin anneni aramasi annenin hamile diye ucmasi degisik biraz:D ailecek uç yasiyorsunuz galiba biraz :D olur bole seyler yaa yarina az biraz surat as sonrada fazla uzatip aklinda kazinmasina firsat verme kapat konuyu :)

ya allah askina su kadini begenmeyip burun kiviranlar olmus ya guluyorum sadece
acaba kaciniz oyle guzel ,onun gibi bir fizige sahip
heryeri guzel kadinin ,boyu ,posu,vucudu,hatlari
cirkin olana istedginiz kadar bakim yapin ,boya badana yapin yinede naturel durmaz
cirkin oldugu bellidir
kiskanclik diyorum sadece
konu sahibine gelince evet fazla abartmis kocasi bakmissa ne olmus yememis ya
bunu bile sacmalayip aldatma olarak gorenler var
konu sahibininde zaten nedense sirf konu olsun dert olsun diye yazdigini dusunuyorum ne ya iki gunde bir herseye dert edip konu acmak

ya allah askina su kadini begenmeyip burun kiviranlar olmus ya guluyorum sadece
acaba kaciniz oyle guzel ,onun gibi bir fizige sahip
heryeri guzel kadinin ,boyu ,posu,vucudu,hatlari
cirkin olana istedginiz kadar bakim yapin ,boya badana yapin yinede naturel durmaz
cirkin oldugu bellidir
kiskanclik diyorum sadece
konu sahibine gelince evet fazla abartmis kocasi bakmissa ne olmus yememis ya
bunu bile sacmalayip aldatma olarak gorenler var
konu sahibininde zaten nedense sirf konu olsun dert olsun diye yazdigini dusunuyorum ne ya iki gunde bir herseye dert edip konu acmak
Kiskanclik kismina katiliorm bebek gbi hatun :D konu acmasina gelince henuz yeni denk geldim ben. Ve ben hala nasl olduda ban yemedim 4/5 gundur habire ban yiyorum agresf konusmalarm yuzunden hayret ettim arkadass:D

Aşırı çekilmez bir kadinsiniz esinize acıdım. Ne şımarık haller bunlar ya... bandlanmişsinizda gelince bi güzel döşersiniz artık buralari .... zira o kapasitedesiniz. biraz silkelenin
eger kocasi ozur dilemeyip sanane istedigim gibi bakarim deyip rest cekseydi zaten oda salya sumuk aglayip susup oturucakti
ama adam ozur diledi diye konu sahibi kukremis iste
burdaki bir cok konuda benim gordugum bu
adamlar ne kadar ozur dileyip yumusak davransa kadinlar havaya giriyor ,yok yapsinda gorelim,ona dunyayi dar ederim,yok aninda bosarim bik bik bik

Kiskanclik kismina katiliorm bebek gbi hatun :KK70: konu acmasina gelince henuz yeni denk geldim ben. Ve ben hala nasl olduda ban yemedim 4/5 gundur habire ban yiyorum agresf konusmalarm yuzunden hayret ettim arkadass:KK70:
sen pacayi siyirmissin canim ya
ama konu sahinine baktim da son 1 ayda bir ton konu acmis
herseye yani

biz esimle tv'de denk geldiginde Victoria's secret defilesi izleriz birlikte, hatta kim cok guzel, kimin yuzu daha guzel kimin fizigi daha guzel onun ustune de konusuruz. ayni sey benim icin de gecerli, ustsuz, kasli, biscolata diye tabir ettigimiz cinsten birini gordugumde tv'de "adam cok yakisikliymis yaa" derim, esim de evet oyle der gecer. ne var yani bunda? allah'in bildigini kuldan saklamak niye? bizim yorumlarimiz ne birbirimizi daha az sevdigimiz anlamina geliyor, ne de baska birsey. ozguvenli insanlar bu tarz yorumlari kaldirabilir. sonucta onlar sadece tv'de veya internette gorebilecegimiz unluler. bence bu kadar takilmaya gerek yok.

bence yeni evlenmiş olmanın etkiside var bundan bir yıl sonra falan farklı düşünce yapın olacak
Aynen öyle bende 1,5 yıllık evliyim esimi cok bunalttım ve baska kadınlarla ilgilenmesine sebep oldum gerci o beni hic bir sekilde suclamıyor sadece kendi sucu ama bende artık sıkmıyorum cok kendi haline bıraktm en ufak birseyde kıyameti koparıyordum :(

düşğnce yapısı farklı diye insan neden özgüvensizlikle tabir ediliyor bi türlü anlayamadım tmm sıksın bunaltsın demiyoruz ama dozunda olan kıskançlığı bile özgüvensizlikle itham ediliyo gerçekten sadece bununla alakalımıdır merak ediyorum

Back
X