- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Kedicikk061
hmm dünkü meseleden senırımAaa kedicik e ne oldu banlanmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm dünkü meseleden senırımAaa kedicik e ne oldu banlanmış![]()
Dünkü mesele neydiki ben sonra kaçırdım sayfaları okuyamadımhmm dünkü meseleden senırım
22. sayfaya bak.Bir üyeyle tartışma yaşamıştı.Dünkü mesele neydiki ben sonra kaçırdım sayfaları okuyamadım![]()
kedicikle bi üye arasında tartışma gibi birşey olmuştu hatta margarikotin uğramıştı bi ara ama sonrasını bende bilmiyorumDünkü mesele neydiki ben sonra kaçırdım sayfaları okuyamadım![]()
Hımm anladım canımkedicikle bi üye arasında tartışma gibi birşey olmuştu hatta margarikotin uğramıştı bi ara ama sonrasını bende bilmiyorum
Tamam bakıyorum22. sayfaya bak.Bir üyeyle tartışma yaşamıştı.![]()
Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
Red Light District orası...Biz orada eşimle çok dolaşıp hatunlara baktık, ne olacak yani....Baktık geçtik gözümüz gönlümüz açıldı.ben dün akşam amsterdam da kırmızı cadde varmış eşimle ona baktık...şimdi adam benı aldatmış mı oldu..ben mı onu aldattım yada noldu yani.yuh valla pananoyaklık yapmışssın...adamı uzaklastırma...
Ben her gün Gerard Butler a bakıyorum arz ederim
Allah yaratmış adam taş ne yapayım
Red Light District orası...Biz orada eşimle çok dolaşıp hatunlara baktık, ne olacak yani....Baktık geçtik gözümüz gönlümüz açıldı.
Merakta bırakmayın insanı uleyn.Bakmayacağım iştehiç sorma o nasıl bişey öyle![]()
Ben her gün Gerard Butler a bakıyorum arz ederim
Allah yaratmış adam taş ne yapayım
Merakta bırakmayın insanı uleyn.Bakmayacağım işte![]()
Ben de ona bayılıyorum özellikle deri ceketli hallerine, şimdilerde favorim Tom Hardy![]()
https://www.google.com.tr/search?q=...hUKEwi4yJj82d3KAhWBqiwKHZzDCvoQ_AUIBigB&dpr=1
al anacım :) besmele çek :)