- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi Kedicikk061
Ben de ona bayılıyorum özellikle deri ceketli hallerine, şimdilerde favorim Tom Hardy![]()
O da güzel bir adam, benim listem epey kabarık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ona bayılıyorum özellikle deri ceketli hallerine, şimdilerde favorim Tom Hardy![]()
Ben her gün Gerard Butler a bakıyorum arz ederim
Allah yaratmış adam taş ne yapayım
Gadasını aldığım![]()
Güzel bir adamceğiz![]()
anam adamlara laf edıyoruz biz de az fena değiliz he
Bende de yok yok, her şey Lost dizisindeki Josh Holloway ile başladı sonu bi türlü gelmediO da güzel bir adam, benim listem epey kabarık :)
Baskılar beni yıldıramaz,bakmayacağım işte
,baksam mı acaba,
yok yok gerek yok,amaaaan elin güzelinden banane.Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.
Bu şekil bir beğenmede birsey yok yaa,ben monica belluciyi de pek severim, Marion cotillard keza öyle
Sevap işle diye gösterdimBakmamaya karar vermiştim,neden tuzak kurdun?
Biz oranın tam göbeğinde otelde kaldık..Red Light District orası...Biz orada eşimle çok dolaşıp hatunlara baktık, ne olacak yani....Baktık geçtik gözümüz gönlümüz açıldı.
Biz oranın tam göbeğinde otelde kaldık..
Vitrinler, camekanlar yıkılıyordu. Ne eğlenmiştik deriz hala...
Ben mi tuhafım buradaki bazı Hatunlar mı çözemedim.
Öyle bir erkek türü var mı ki?Ben şu kafasını kuma gönmüş gibi yaşayan erkeklerin daha çok fırsat kolladığını düşünüyorum.
Yani sözde bir mankene dahi bakmayan, karısının anlamsız kaprisini dahi çeken, kul-köle pozisyonunda yaşayıp giden adamların asıl bir haltlar karıştırdığını zannediyorum.
Var var. Bir de kocalarının öyle olduğunu iddia eden kadınlar var. Kocam beni asla aldatmaz diyen kadınlara da çok gülüyorum, kocalarını 2 dakikada baştan çıkartırım istersem.Öyle bir erkek türü var mı ki?Nesilleri tükenmedi mi?
![]()
kocasıyla ilgili sürekli konu açıyor üstelik saçma sapan konular bana fake gibi geliyor artıkKızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
Katılıyorum bende gecen de gazman diye konu açmıştı galibakocasıyla ilgili sürekli konu açıyor üstelik saçma sapan konular bana fake gibi geliyor artık