Eşimi gebertmek istiyorum

Katılıyorum bende gecen de gazman diye konu açmıştı galiba
ya bi insan sürekli saçma sapan şeylerden dolayı kocasının burda yaptıgı her şeyi anlatırmı bence bizim yazdıklarımızı okuyup gülüyordur zaten üyeligi suanda yok bi çapan oglu var bundao_Oo_O

Hayatimda duydugum ennn sacma laf "Kiskanclik ozguven eksikligidir " !!!!! :63: Adam karisinin yaninda baska hatunlara bakinca ,kadin sucu kendinde mi aramali o zaman ?!!! Esini karsi cinsten.kiskanmayan tek canli turu domuzdur bu bilimsel kanitlarla kesindir. Yani o ozguven eksikligi mevsuzu sacmaliktan ibarettir.

Konu sahibi arkadas , evet kiskanmis kirilmissin ama bu kadar abartmakta haksizsin. Belki hakikaten merak etti bakti yani bosanma noktasina gelecek ne var Allasen :KK51:

Bazen ben bile bakıyorum geçen ptt ye gittim 20 li yaşlarda bi kız ama öyle böyle degil daracık deri pantol dapdar bi kazak aşırı makysj parfüm falan baktım yani ne güzel miş diye erkekler ne yapsınnn

Her evde her aile de ciddi sorunlar oluyor önemli olan sabretmek bazı seyleri hoş karsilamak bende ilk evlendigim zamanlar cok kötüydüm kıskanclık krizlerim tutardı kime yaptım kendime sadece kendimi yıprattım esiminse umurunda degil hosuma gidiyor diyip cekiliyor kenara olan bana oluyor yavas yavas kendimi düzeltmeye basladım ve dedim ki esim beni kısknsın dimi ya hem yasca kücügm ondan kendimi bu sekilde düzltmeye calisiyorm :) :)

Hayatimda duydugum ennn sacma laf "Kiskanclik ozguven eksikligidir " !!!!! :63: Adam karisinin yaninda baska hatunlara bakinca ,kadin sucu kendinde mi aramali o zaman ?!!! Esini karsi cinsten.kiskanmayan tek canli turu domuzdur bu bilimsel kanitlarla kesindir. Yani o ozguven eksikligi mevsuzu sacmaliktan ibarettir.

Konu sahibi arkadas , evet kiskanmis kirilmissin ama bu kadar abartmakta haksizsin. Belki hakikaten merak etti bakti yani bosanma noktasina gelecek ne var Allasen :KK51:

Bunaltacak kadar bir kıskançlığa prim vermemek gerek lakin kıskançlık elbette olur, olmazsa dışardaki herhangi bir adamdan farkı ne?

Bazen ben bile bakıyorum geçen ptt ye gittim 20 li yaşlarda bi kız ama öyle böyle degil daracık deri pantol dapdar bi kazak aşırı makysj parfüm falan baktım yani ne güzel miş diye erkekler ne yapsınnn
Aynen bazı kadınlara kızlara biz kadınlar bile bakıyoruz diyorum ki erkeklerin bakmaması imkansız kendilerine baktırıyorlar resmen bazen erkeklere hak veriyorum

Yani tabi ki kıskanclık olacak dediginiz gibi olmazsa sorun vardır o iliski de zaten asırısı da hastalık ama

Aşırısı elbette hastalık,nerde görüle başı ezile bir durum,oraya gitme buraya gitme bununla konuşma gibi hayatını kısıtlayan şeyler çok kötü mesela,karşı tarafa sahibi gibi davranmak

Ben şu kafasını kuma gönmüş gibi yaşayan erkeklerin daha çok fırsat kolladığını düşünüyorum.

Yani sözde bir mankene dahi bakmayan, karısının anlamsız kaprisini dahi çeken, kul-köle pozisyonunda yaşayıp giden adamların asıl bir haltlar karıştırdığını zannediyorum.

eşimin arkadası oyle...

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
Gebert kız vallahi gebert.

Hay Allahım ya bakmış nolmus bu adam her gün ise giderken de Bi sürü kıza bakiyodur sen kocana at gözlüğü al bence yersiz kıskanclik

:KK53: Ne desem bilemiyorumm ..
Bakıyosa silsin arkadaşım geçmişni ben kaldıramam boyle şeylerr :KK42:
Bakmasın , bakıyosa da ben bilmeyim..
O yüzden fazla kurcalamam öyle geçmişti :))
Sonra bende bakarım :rolleyes:

Bende
ya allah askina su kadini begenmeyip burun kiviranlar olmus ya guluyorum sadece
acaba kaciniz oyle guzel ,onun gibi bir fizige sahip
heryeri guzel kadinin ,boyu ,posu,vucudu,hatlari
cirkin olana istedginiz kadar bakim yapin ,boya badana yapin yinede naturel durmaz
cirkin oldugu bellidir
kiskanclik diyorum sadece
konu sahibine gelince evet fazla abartmis kocasi bakmissa ne olmus yememis ya
bunu bile sacmalayip aldatma olarak gorenler var
konu sahibininde zaten nedense sirf konu olsun dert olsun diye yazdigini dusunuyorum ne ya iki gunde bir herseye dert edip konu acmak
Bende bu kadinin yuzunu begenmedim acikcasi. Vucudu cok guzel. Ona dicek lafim yok fakat yuz out. Üstelik hic doğal foto yok hepsi profosyonel duzeltilmis

Back
X