- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
-
Sen basina bela istiyorsun sanane ya kurtulduguna dua et ... ugrasma ki oda senle ugrasmasin ... yoluna ba bence arkana bakma ...
Annesinin adresini ihbar edin benim nasibim nedir ya babasinin mali sanki
Kurtulmak en iyisi polise isminizi vermeyin ihbar edin kapatın sizin davanız oldugu zaman bunlar onune gelir ve daha kolay olur boşanmanız kazi yapan arayan insanlar genelde bu işlere takintili insanlar hasta ruhlular
Alo 136 yi ara kacakcilik ihbar hattiymis 100 de 15 de odul veriolarmis kacakciligi ihbar edene
Bikaç güne elinden çıkarmasın malları?Birkac gun gecsin ariyim. Hemen ararsam anlamasin
Ohaa bizim ton ton hitit altını kaçırdı akraba olacak insanlar keşke ben de ihbar etseymişim üzüldümAlo 136 yi ara kacakcilik ihbar hattiymis 100 de 15 de odul veriolarmis kacakciligi ihbar edene
Birkac gun gecsin ariyim. Hemen ararsam anlamasin
bulunduğun yerde ki jandarmayı ara tatlım tarihi eser kaçakçılığı ve izinsiz kazı ne olursa olsun jandarma bakar ve kültür bakanlığına bildirir , eşinin yaptığı vatan hainliği ile eş değer bence ceksin cezasınıKizlar konularimdan bilen bilir. Suan bosanma cabalarindayim evdende ayrildim.
Esim gecen sene 3 gun dagda kalmis bir yeri kazmis ve tarihi eserleri bulmus ve calmıs.
Suan annesinin evinde onlar alicisini bekliyormus. Sonra ben tepkimi koyunca kavga edince benim nasibimmis ben kazdim ben buldum benim hakkim devlet alsa yese daha mi iyi diyordu.
Sonra tamam yapmicam satmicam diyordu ben soylenince.
Yaptiklari bu kadar basit olmasin, yanina kalmasin istiyorum.
Simdi ben bunu polise sikayet etsem nasil kanitlayabilirim kizlar?
Fikir istiyorum
Sen basina bela istiyorsun sanane ya kurtulduguna dua et ... ugrasma ki oda senle ugrasmasin ... yoluna ba bence arkana bakma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?