Esimi ihbar etmek istiyorum nasil kanitlayabilirim?

Bence ihbar etmelisiniz. Milletçe bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın, ben bulaşmayayım düşüncelerinden kurtulmamız lazım. Birkaç günde beklemeyin malları elden çıkarma ihtimali var. Ödülde gözünüz yoksa kamusal alandaki telefonlardan ihbar edin.

Ödül falan istemiyorum canim ben bu kadar insan alin teriyle didinerek para kazaniyorsa oyle beles kacakcilikla konamaz paranin ustune oyle bir hakki yok. Sadece yanina kalmamasini istiyorum.

Bence bir kaç gün bekleme.Hemen şikayet et.
Boşanma aşamasındaysanız da mahkeme de yardımcı olur

Evet adam ruh hastasi. Son zamanlardada zamana yolculuga takmisti 24 saat onlari izliyordu

Ayy cok üzücü ya. Sana bi zarar vermesin dikkat et gozunu seveyim. Polise sikayet etceksen polis ciddi bi senaryoyla gitsin adamin kapisina. Yok köylüler gormus yok takip ettik bilmemne diye. Bunu polisle anlasarak yapın. Allah korusun simdi o sikayet edilince direk seni suclar. Iste hatalari bu noktada yapiosunuz. Dusmanlariniza karsi azicik sinsi olun :) kacakciligi duyup banane naparsan yap iyi yapmissin tribine gircektiniz sonra polise sikayet etcektiniz:)

Sizin onu şikayet ettiğinizi kesinlikle düşünecektir eşiniz.. bence ceza alsa da eninde sonunda sizi bulur,yakanızı bırakmaz.. artık bunun için de ekstra düşünün önleminizi alın öyle şikayetçi olun.

Ayy cok üzücü ya. Sana bi zarar vermesin dikkat et gozunu seveyim. Polise sikayet etceksen polis ciddi bi senaryoyla gitsin adamin kapisina. Yok köylüler gormus yok takip ettik bilmemne diye. Bunu polisle anlasarak yapın. Allah korusun simdi o sikayet edilince direk seni suclar. Iste hatalari bu noktada yapiosunuz. Dusmanlariniza karsi azicik sinsi olun :) kacakciligi duyup banane naparsan yap iyi yapmissin tribine gircektiniz sonra polise sikayet etcektiniz:)

Hemen yapmicam canim zaten daha zamani var onun.

Polise ihbar etsen kanitliyamassin esin çok yanlış dusunuyo alın teriyle kazanılmayan mal hicbir zaman hak ve helal değildir çok yanlış allah ıslah etsin sen kurtulduğuna şükür et ve gerisine karışma bence ne hali varsa görsün unutma ne kadar kurcalarsan olayı okadar eline bulaşır bosver bence arkadasim allah yardımcın olsun.

Back
X