- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
- Konu Sahibi just tonight
ihbar edeyim derken başına bela açma dikkat et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ihbar etmelisiniz. Milletçe bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın, ben bulaşmayayım düşüncelerinden kurtulmamız lazım. Birkaç günde beklemeyin malları elden çıkarma ihtimali var. Ödülde gözünüz yoksa kamusal alandaki telefonlardan ihbar edin.
ihbar edeyim derken başına bela açma dikkat et.
Bılen tek sız degılsenız sorun yok o zaman.Edicem canim zaten hemen yapmicam. Ayrica tek bilen ben degilmisim zaten
Evet adam ruh hastasi. Son zamanlardada zamana yolculuga takmisti 24 saat onlari izliyordu
evli olsaydın çokt memnun olacaktın bu durumdan kusura bakma..Oylede yaptigi normal degil ki bu adamin. Herseyi yapiyor elini kolunu sallaya sallaya geziyor cok zoruma gidiyor.
başına bela alma diyenlere itibar etme
vatan hainliği bu cidden
ayrıca zamana yolculuk yapmak nedir ya inanmış bir de çabalıyor mu bunun için
sanırım ruh hastası
tedavi görmesi şart
deli mi ne :)Bu zamana yolculuk videolarini izliyordu her gece evde
evli olsaydın çokt memnun olacaktın bu durumdan kusura bakma..
Ayy cok üzücü ya. Sana bi zarar vermesin dikkat et gozunu seveyim. Polise sikayet etceksen polis ciddi bi senaryoyla gitsin adamin kapisina. Yok köylüler gormus yok takip ettik bilmemne diye. Bunu polisle anlasarak yapın. Allah korusun simdi o sikayet edilince direk seni suclar. Iste hatalari bu noktada yapiosunuz. Dusmanlariniza karsi azicik sinsi olun :) kacakciligi duyup banane naparsan yap iyi yapmissin tribine gircektiniz sonra polise sikayet etcektiniz:)
yanlış anladın.ozaman boşanmayack olsaydın diyelim belki bu şekilde daha anlaşılır olur.Canim okumuyorsun galiba nikahli kocam zaten