Esimi ihbar etmek istiyorum nasil kanitlayabilirim?

Hayır bunu kendi ailenize söyledinizmi? Onlar size nededi benceeee kesinlikle daha uğraamayın onunla daha ne istiyorsun kurtul bitsin yoksa o sizinle çoook uğrasak su dunya yalan dünya sizide harcar buiöyle birşey yaparsanız ne olacagı belli olmaz bu durumda ne yapacagı boşverin hayatınıza bakın

Kizlar konularimdan bilen bilir. Suan bosanma cabalarindayim evdende ayrildim.
Esim gecen sene 3 gun dagda kalmis bir yeri kazmis ve tarihi eserleri bulmus ve calmıs.
Suan annesinin evinde onlar alicisini bekliyormus. Sonra ben tepkimi koyunca kavga edince benim nasibimmis ben kazdim ben buldum benim hakkim devlet alsa yese daha mi iyi diyordu.
Sonra tamam yapmicam satmicam diyordu ben soylenince.
Yaptiklari bu kadar basit olmasin, yanina kalmasin istiyorum.
Simdi ben bunu polise sikayet etsem nasil kanitlayabilirim kizlar?
Fikir istiyorum
keşke sana vurduğunda darp raporu alsaydın tazminat alırdın ,davayı açmadan bunu yapma üstüne atarlarsa yanarsın önce dava

Ana Yalova'da mı benim ailemde orda yaşıyor neresinde bulmuş bizim o taraflarda da var dıyorlardı ama yasak tabi bence başına bela alma ya . Ya anlarsa

Polise durumu anlatıp öyle ihbar et edeceksen. Devlet mi yesin nedir ya? Ama görünüşte en baba devletçi ama değil mi? Bildim mi?

Araya gireceğim ama merak ediyorum. Bu bulunan tarihi eserleri veya eski altınları kime satıyorlar satın alanlar ne yapıyor?

Bizim buralarda bu gömü olayında dair çok rivayetler döner.
Size ikazım sadece şu yönde olabilir,eşiniz muhtemelen alıcı kişiyle pazarlık yapmıştır ve genelde alıcılar pek tekin adamlar olmuyor,işi sizin bozduğunuzu öğrenirlerse tadınızı kaçırabilirler bu nedenle ihbar gizliliğini özellikle sağlayın.
Emniyet birimleri bu konuda bazen dikkatsiz davranabiliyor biz de çok basit bir konuydu ama huzurumuzu kaçmaması adına bir şikayette bulunmuştuk zabıtaya şikayet ettiğimiz kişiye evin açık adresine kadar vermişlerdi neredeyse :/

Bizim buralarda bu gömü olayında dair çok rivayetler döner.
Size ikazım sadece şu yönde olabilir,eşiniz muhtemelen alıcı kişiyle pazarlık yapmıştır ve genelde alıcılar pek tekin adamlar olmuyor,işi sizin bozduğunuzu öğrenirlerse tadınızı kaçırabilirler bu nedenle ihbar gizliliğini özellikle sağlayın.
Emniyet birimleri bu konuda bazen dikkatsiz davranabiliyor biz de çok basit bir konuydu ama huzurumuzu kaçmaması adına bir şikayette bulunmuştuk zabıtaya şikayet ettiğimiz kişiye evin açık adresine kadar vermişlerdi neredeyse :/

Kesinlikle. Keşke güvenlik tam olarak sağlansa da kimse ihbardan çekinmese.

Back
X