eşimi ikna edemiyorum

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
38
Dün akşam yine çocuk konusu açıldı.Ben ikinci için kendimi hazir hissetmedigimi çocuğumuzun kücük olduğunu söyledim.Eşim ısrarla ikinci de olsun beraber büyürler diyo ve korunmuyor.Hap kullanıyorum zaten hapa gizli devam etmek yanlış mı siz ne yapardınız

Dün akşam yine çocuk konusu açıldı.Ben ikinci için kendimi hazir hissetmedigimi çocuğumuzun kücük olduğunu söyledim.Eşim ısrarla ikinci de olsun beraber büyürler diyo ve korunmuyor.Hap kullanıyorum zaten hapa gizli devam etmek yanlış mı siz ne yapardınız
Yani ikna edemiyorsanız,ya da ikna olmuyorsanız;hapa devam!

Taşınma durumumuz da var dün bahsetmiştim yeni bir düzen kurucaz.o annesinin yanından ayrılmadan hemen bir tane daha yapalım derdinde bende gideyim uzağa orda düsünürüm derdindeyim.

Taşınma durumumuz da var dün bahsetmiştim yeni bir düzen kurucaz.o annesinin yanından ayrılmadan hemen bir tane daha yapalım derdinde bende gideyim uzağa orda düsünürüm derdindeyim.
Anladım , dün ki konuyu hatırladım... ilkbebekte yanındaydınız değilmi kv nin?çok mu zorlanmıştınız?uzakta yardıma gelecek birileri olmazmı? sadece doğum içinse endişeniz!

Çok ta uzağa tasinmiyoruz dolmuşla 10 dakika.evet kv yanindayim hamileliğim dogumum burda oldu.Ben bu dönemde yaşadığım sıkıntıları hala unutamadım o yüzden

İkna olmazsa sen korunmaya devam et sıkıntıyı çeken sensin kendini hazır hissetttiğinde korunmayı bırakırsın bunda yanlış bişey yok mecbur bırakamaz ki seni. Ortak fikriniz önemli uyuşmuyosanız birinizin lehine olanı yapmalısınız o da korunman.

Kv doğumda yardım etti hakkını yiyemem ama hep kendi dediği olsun istiyordu ben anneyim emzik alalim diyosun yok alismasin şunu yapalım diyorum yok.hep zıt gitti çocuğum doğdu sütü m gelmedi mama vermediler alalim dedim yok alismasin dedi aldırmadı 3.gün acillik olduk sşekerli suyla yaşadı 3 gün ateşi 39a çıktı doktor kızmış niye mama vermediniz diye bikemedik demişler.halbuki herşeyi onlar bilir

Eşim annemin gelmesine kalmasına karışmaz bizimkiler gelememişti kardeşim okuyo rapor alip geldiler 10 gün kalıp döndüler

Bunun tek başına verilebilecek bir karar olmadığını söylerim
O nasıl kendi kafasına göre korumuyorsa bende korundugumu söylerim!

Baba ne kadar yardimci olursa olsun en buyuk yuk mutlaka annenin oluyor. Bu yuzden anne eger istemiyorsa babaya saygi duymak duser.

Hapa devam...

Ben gizli gizli hap içiyordum ortaya çıktı tabi. Eşimle sorun yaşamanın yanı sıra burda topa tutulmuştum :D

Back
X