Eşimi işinden kıskanıyorum :(

TheHousewife

O Bir Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
250
17
48
Arkadaşlar benim eşim kimyager ve tek düşündüğü kimya kimya kimya. bu aralar çok soğuk başkası olsa beni sevmeyip başka kadını düşünüyor der ama benim kocamın işi yok evde nasır bandı, saç losyonu, özel ders falan o tür işlerle uğraşıyor. Tamam bebeğim çok yoruluyor farkındayım ama hiç bana bakmıyor, konuştuğunda kimyadan bahsediyor, sürekli düşünüp duruyor. o derece yani sürekli kafası başka bir yerde. Hem bu kıskançlığımdan dolayı kendime kızıyorum(adam iş arıyor diye) hemde ben kocamı çok özledim

konuşmayı denediniz mi? benimle ilgilensen biraz da dediniz mi mesela?

konuşmayı denediniz mi? benimle ilgilensen biraz da dediniz mi mesela?

dediğim zamanda anlayışsız oluyorum. Valla abartısız tek düşündüğü şey kimya yemek bile yemiyor artık yaaa ben artık birşey demiyorum. konuşurken yine konuyu oraya getirdiğinde bakış atıyorum yalandan saçımı okşayıp, yanağımdan öpüyor yalandan olduğunu hissediyorum çünkü soğuk soğuk davranıyor

​İş bulamadığı için acaba bunalıma mı girdi?

Bilmiyorumki başlarda kızıyordum sonra kendime kızdım üstüne gitme iş arıyor diye ama sürekli sürekli yazıyor, araştırıyor ve uyuyor

En büyük hatayı eşinize kızarak yapmışsınız ona destek olmanız gerek sonuçta evde yan gelip yatmıyor çabalıyor iş bulmak için benim de bir tanıdıgım kimyager kendi alanında yıllarca iş aradı fakat bir türlü bulamadı şimdi farklı bir işte çalışıyor.

Evet doğru kızmakta haksızım yorumlarınız için tşkler. Birdahada güncel yazmam,yazılmaması gerektiğini bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…