Eşimi kaybettim :((((

kelebekkk2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
26
0
36
Edirne
slm arkadaşlar geçen yıl eylül ayında eşime lenfoma tanısı kondu aynı zamanda hamile kaldığımı öğrendim kemoretapi radyoterapi derken geçen ayın 14 ünde eşimi kaybettim 9 yaşında 1 kız 2 aylık bir erkek bebekle kalakaldım öylesine yorgun öylesine üzüntülüyümk i sanki bütün dünyanın yükü bende sizinle paylaşmak istedim.:((((((((((

başın sağolsun canım.çok üzüldüm inan:26:
allahı seni ve masum bebeklerini görüyodur.elbet yardımcı olur sana:26:
ne işle meşgulsünüz?

Baskn sagolsun canim.. Inan sanki bitti butun kelimelerim.. Yahu o masum larin sucu gunahi neydi Rabbim:(( ailesi ve ailen yanindami ?

Başınız sağolsun.
Şimdi güçlü olmak zamanı.
Çocuklarınız için.
Herkesten ağır sorumluluğunuz.
Annelik başlıbaşına sorumluluk.
Siz şimdi bir de baba eksikliğini de asgari düzeyde tutacaksınız.
Allah güç kuvvet versin. Yardımcınız olsun. Allah sabırlar versin.

slm arkadaşlar geçen yıl eylül ayında eşime lenfoma tanısı kondu aynı zamanda hamile kaldığımı öğrendim kemoretapi radyoterapi derken geçen ayın 14 ünde eşimi kaybettim 9 yaşında 1 kız 2 aylık bir erkek bebekle kalakaldım öylesine yorgun öylesine üzüntülüyümk i sanki bütün dünyanın yükü bende sizinle paylaşmak istedim.:((((((((((

canımmmmmmmmm Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...başın sağolsun... Allahım sana ve evlatlarına huzur,mutlu,bereket dolu güzel günler nasip etsin..ve inşallah evlatların bundan sonra hiçbir zaman mutsuzluğu yaşamasın... Hep yüzleri gülsün aynı zamanda senin de...

Basin sagolsun canim Allah sabir versin...
Allah cocuklarina uzun ömürler versin...
Baska ne denir ne söylenir bilemiyorum cok ama cok üzüldüm...

Ah canim yaa Allah sabir versin.esine de Allah gani gani rahmet eylesin.
Ne denir ki baska.
Hayat asil simdi basliyor.cocuklarini okutup buyuteceksin.muruvetlerini goreceksin insallah.Rabbim kolaylik verir insallah.

Canım Allah sabır versin hepinize. Sanki bebeciğin, senin hayata tutunman için ekstra gönderilmiş.
Başın sağolsun. Allah başka keder vermesin ailenize ve sevdiklerinize.

Fatiha okudum hemen eşine.
:(

boğazım düğümlendi ne yazsam bilemedim hanımefendi size Allahtan sabır diliyorum.
Siz bellliki çok güçlü bir kadınsınız ki hamilelik sürecinizde dahi bu hastalıkla
eşinizle birlikte mücadele vermiş ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almışsınız.
Eşinizin bu dünyadaki nasibi ömrü bu kadarmış. ebediyette umarım her daim birlikte olursunuz

Allah rahmet eylesin, başın sağ olsun cnm... ondan geldik yine ona gideceğiz... ama sen güçlü durmak zorundasın.. çocukların için.. ahirette rabbim sizi birbirinize kavuştursun inş...

Back
X