Eşimi kaybettim :((((

baslik sahibine ve buraya yazan esi vefat etmis diger bayanlarada bas sagligi diliyorum, Allah rahmet eylesin.
tahmin edebiliyorum cok zor dur. Ne diyebilirim ki Allah sabir versin, "Allah kimsenin tasiyamiyacagi yuku yuklemez" ayeti kerimesinin kulaginizda cinlamasi ve her umutsuzluga dustugunuzde hatiriniza gelmesi umidi ile
hoscakalin, Rabbim sabir versin kolayliklar versin insAllah

yeni yazilan mesajlari tararken göruyorum bu basliklari ve yeni yazilmis gibi saniyorum,
bazende aradan seneler gecmis oldugunu fark ediyorum ama durumu gercekten merak ettigimde oluyor,
iste insanlik hali, :KK33:

Canim bende esimi 10 ay once ani bir sekilde doktor hatasi yuzunden kollarimda kaybettim o ani hic bir zaman unutamam o son nefesini yuzunun o hali hic cikmiuor aklimdan seni okadar iyi anliyorum ki ben12 yillik evliydim birlikte yaslanicagimiz cocuklarin mezuniyetlerini askerlilerini planlarini yaparken beni yanliz birakti 11 yasinda ve 3 yasinda oglum varr bu acinin tarifi asla yok bazen hafifliyo diyosun guluyosun ama bazen tamamen dibe vuruyosun onunla oturdugun koltukda yemek yedigin masada simdi yanliz oturmak insanin cigerini yakiuo hep neden diuorumm sonra allaha isyan etmekdende korkuyorum kucuk oglumun babasini sadece fotograflardan taniycak olmasi yuregimi cigerimi yakiuo biyuk oglumun babasinin cenaze namazinda mezarinin basinda doktugu gozyaslarini hatirlamak beni paramparca ediuo soruyorum kendime simdi biz ailemiyiz hala degiliz o yok biz eksildik kanadimiz kirildii buna nasil alisicaz nasil dayanicaz kii off ole zorkii gel gorki takdir ilahi rabbim ole nasip etti bizede simdii gunduzleri mutlu gorunmeye calisan ama gece olunca sessizce gozyasi doken bir kadinim rabbim mekanlarini cennet eylesin

Amin. Allah rahmet eylesin. Gece gece cok duygulandirdiniz beni. :((

Back
X