- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Nesenese17
- #81
Kocan sana asık olmamış ki kardeş yeni konu mankenini sevmiş :) o kadar estetiği babam da yaptırsa annem yeniden asık olur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar estetik, spor, makyaj... Sonra gel çitos ye... Olacak iş mi?birlikte çitos yiyolarmış sohpet ediyolarmış![]()
Kesinlikle katılıyorum.Şekilciliğe karşıyım bende Zaman Zaman kilo aldım bazen zayıflafım Fit oldum ama eşimin ağzından hiçbirzaman kilo aldın zayıfla lafını duymadım.Duysam çok üzülürdüm herhalde onun gözünde ben hep aynıyım benim!!! benim gözümde de o öyle he bazen spor yapıp sıkılaşalım diyoruz dalga geçiyoruz heryerimiz löpür löpür diye birlikte gidelim diyoruz..Ama biz böyle mutluyuz! Dediğiniz gibi gönül bağımız var aramızda aşk var!zayıflaman ve kendine bakman güzel bişey kendin için sağlığın için ama diğerlerine katılmıyorum .
sizi siz olduğunuz için sevmeli ..siz başkası olmaya çalışmışsınız ..
bende evlenince kilo aldım baya bir ara 85i görmüştüm tartıda şu an 75im ama eşim hiçbirzaman şikayetçi olmadı hep ben rahatsız olduğumu söylerim ..
çünkü beni sevdi görüntümü değil buda aşk oluyo işte![]()
Tabi canim ona zaten kimsenin lafi yok...vallaha kadinlarin fitratinda var begenilmek, oyle yok kimse icin yapmam falan bos laflar...kusura bakmayin ama kanitlanmis bir durum bu.
Tamam da hadi burnu memeyi yaptirdin...bu guzel bisey...
Zaten en cok seni olumlu yonde etkilemistir
kendini gelistirmen de yine seni olumlu etkilemistir...
spor makyaj giyim vs vs vs ...ama bu adam sen level atlamisken goz hapsine aldi....gozu senden kimseyi gormedi anladin ????
Diyorum ki sen bu denli donanimli iken butun erkekler zaten pervane olurdu istesen...onemli olan sen , sen iken o sendemiydi ?
gel öpücem seni![]()
Diger yanaga da isterim :)