EŞİMİ KENDİME BÖYLE AŞIK ETTİM

çitos ne :D
sarı saçlarım için sevecekse bi adam beni, başlarım böye aşkın ızdırabına :D

Çıtayı yükseltmeyin ama ya.

Saka saka o ozellikler zaten bende vardi :p esimle tanismadan 30 kg vermistim, eski fotolarimla cok dalga gecerdi. Simdi o aldi 15 kilo, ben de onunla dalga geciyorum. Askla sevgiyle alakasi yok o durumun.

Ammaaaa, bir adam beni corabimin icine soktugum dizi cikmis pijama alti ile de sevmeyecekse, çekilsin gitsin.

Bu arada sisman olmayi ovmeyin hanimlar ya, kilo ne kadin icin ne erkek icin hos ya da saglikli bir durum degil. Kiloluyum oleyy'lik bir durum yok. Manken gibi olmaktan bahsetmiyorum, ama obezim superim de olacak is degil.

İnsan tabiki eşi için birşeyler yapacak.. Kendini salmak yerine senelere direnerek :) çabalayacak.
Elbette kendi için yapıyor eşi için yapsa da.
Sonuçta kendini iyi hissetmek için yapılıyor bu bakımlar.

Ben bazı yorumların aksine taktir ettim sizi.
Zamanla evliliklerde böyle değişiklikler iyi geliyor.
Kendinizi eğitim olarak geliştirmeniz de mutluluk verici. İnşaallah daha çok devam edersiniz.
Eşiniz sizin gibi birini hak ediyordur umarım.
Mutluluklar diliyorum.

zayıflaman ve kendine bakman güzel bişey kendin için sağlığın için ama diğerlerine katılmıyorum .
sizi siz olduğunuz için sevmeli ..siz başkası olmaya çalışmışsınız ..
bende evlenince kilo aldım baya bir ara 85i görmüştüm tartıda şu an 75im ama eşim hiçbirzaman şikayetçi olmadı hep ben rahatsız olduğumu söylerim ..
çünkü beni sevdi görüntümü değil buda aşk oluyo işte
:KK68:
Kesinlikle katılıyorum.Şekilciliğe karşıyım bende Zaman Zaman kilo aldım bazen zayıflafım Fit oldum ama eşimin ağzından hiçbirzaman kilo aldın zayıfla lafını duymadım.Duysam çok üzülürdüm herhalde onun gözünde ben hep aynıyım benim!!! benim gözümde de o öyle he bazen spor yapıp sıkılaşalım diyoruz dalga geçiyoruz heryerimiz löpür löpür diye birlikte gidelim diyoruz..Ama biz böyle mutluyuz! Dediğiniz gibi gönül bağımız var aramızda aşk var!

vallaha kadinlarin fitratinda var begenilmek, oyle yok kimse icin yapmam falan bos laflar...kusura bakmayin ama kanitlanmis bir durum bu.
Tabi canim ona zaten kimsenin lafi yok...
Ama sonrasi onemli iste .....ici kotu olur insanin yahu oturup isin derinine bakinca....

Tamam da hadi burnu memeyi yaptirdin...bu guzel bisey...
Zaten en cok seni olumlu yonde etkilemistir
kendini gelistirmen de yine seni olumlu etkilemistir...
spor makyaj giyim vs vs vs ...ama bu adam sen level atlamisken goz hapsine aldi....gozu senden kimseyi gormedi anladin ????

Diyorum ki sen bu denli donanimli iken butun erkekler zaten pervane olurdu istesen...onemli olan sen , sen iken o sendemiydi ?

gel öpücem seni:KK60:

Taktir ettim konu sahibini ama keşke eşi için değilde başta kendi için yola çıksaydı.

Ben eşimle tanıştığımda 74 kg idim 1,61 boyum evlenirken 87 kg ilk bebeğime 95 kg hamile kalıp 117 ile doğuma girdim ikinciye 105 ile hamile kalım 123 ile doğuma girmiş ve sonrasında 107 kg ye sabitlenmiş bir insandım. Yani demem o ki eşim benim zayıf halimi bilmez son derece aşkla evlendik ve çok güzel bir evliliğimiz var. Ama bundan bir sene önce küçük bebeğim 14 aylıkken silkelenip kendime geldim. İki küçük çocuk sahibi bir anne olarak daha bu yaşımda bu kilodaysam ben bu çocukları nasıl büyütücem sağlığım elden gitmek üzere dedim. Gittim midemi küçülttüm. (üstelik eşimi ikna etmem oldukça zor oldu) Şimdi ameliyatın üzerinden tam bir sene iki gün geçti 107 kg 50 beden olarak girmiştim ameliyata şuanda 62 kg 38 bedenim uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım tanıyamıyor. Herkes eşimin yeniden aşık olduğunu falan düşünüyor. Eşimse yeniden aşık oldu mu bilemem ama onun söylediği tek birşey var ben seni zaten hiç öyle şişman bulmuyordum. Benim tek korkum olur da sağlığın bozulursa sana bir şey olursaydı. Yeniden aşık oldum diyemem ama hayran olduğum bir gerçek sen çok güçlü bir kadınsın ayakların çok sağlam basıyor ve gözlerinin içi artık çok daha fazla gülüyor işte bu yüzden tekrar tekrar hayran oluyorum dedi.

dağınık saçlarım,çamaşır suyu lekeli pijamalarım ve akan burnuma bakıp çook güzelsin diyen bir kocam var.:KK45:
hem çitosda yemem. ne o öyle çok sağlıksız.
biz kendimizin mayaladığı probiyotik yoğurt yiyoz akşamları birlikte :KK45::KK45:

Bu kadın da estetik olup kocasını kendine aşık etmiş. Çocuklar kadının eski haline benzeyince koca boşanma davası açmış :KK70:

Eklentiler

• 22110138.webp
    22110138.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 226
Back
X