• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kendime nasıl bağlarım ?

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Eşim sanırım benden soğudu bazı yaşanmışlıklar yüzünden?Onu eskisi gibi olmasını istiyorum.Beni sevmesini,sarılmasını vs.Yani ne yapmam lazım.Bu arada eşim aşırı anneci.Annesine bağımlı.Hep beni ihmal etti son zamanlarda.Varsa yoksa annem dedi.Ben hep ikinci planda kaldım.Nasil kendime bağlarım eskisi gibi mutlu oluruz?

Aranızdaki soğuma yani problemler sizden kaynaklandıysa eğer hatanızı kabul edin ve tekrarlamayın.
Sihirli değnek etkisi beklemeyin,zamanla düzelecektir aranız.

Annesi hakkında konuşma. Cinsel hayatınızı renklendirmeye çalış kendine özen göster ve sevdiği yemekleri yap. Hepsi klasik şeyler ama herkeste işe yarayabilecek şeyler:super:

Rastladigim bilmem kacinci vakaaa esim anneci... sonuc : esin sogumasi. Neden ? Cunku adamin beynini yiyorsunuz mutsiz edince bu kez sogudu nasil kazanirim diyorsunuz.ayni olayi arkdsm yasamis tek dedigi anasiiii anasiii ama kendisi de annnesiyle gunde 3 kez konusuyor.bencillliklerden siyrilmak lazim.bu analar neeeetti size :)

Belki kayinvalidenle arani iyi tutarak esini kazanabilirsin. Farkli seyler yap , masa hazirlamak gibi..makyaj , bakim , kiyafet gibi. Kücuk jestler insani herzman mutlu eder. Cocugunuzla birlikte aktiviteler yapin, biz mesela jenga oynariz veya yapboz yapariz. Aile baglarini güclendirin. Umarim hersey yolluna girer. En önemliside hatalarinizdan ders cikarip , gecmise sünger çekmek olmali.

Kimse kimseye bağlanmaz. Deger görmüyosanız görmüyosunuzdur yok cinsel hayat yok bilmemne bunlar boş seyler

Hep aynı şeyden bahsetmişsiniz

Ev yaptırdık parasını ben verdim , ailem destek çıktı, yaranamadım, eşim anneci vs vs

sorunlar hep aynı

üzgünüm ki birşey yapamazsınız kocanız böyle bir koca

kv böyle bir kv

kimseye zorla birsey öğretemezsiniz

ya ayrılacaksınız , ya da susp oturacaksınız.

evdeki herseyı annesine yetiştiren adamdan koca olmaz.

Rastladigim bilmem kacinci vakaaa esim anneci... sonuc : esin sogumasi. Neden ? Cunku adamin beynini yiyorsunuz mutsiz edince bu kez sogudu nasil kazanirim diyorsunuz.ayni olayi arkdsm yasamis tek dedigi anasiiii anasiii ama kendisi de annnesiyle gunde 3 kez konusuyor.bencillliklerden siyrilmak lazim.bu analar neeeetti size :)
analara gelinler ne ediyor önce bunu düşünmek lazım

erkek annesi her türlü kötülüğü yapacak

gelini oğlunun karısı değil de rakibi gibi görecek

gelin ne yapacak peki?

Napsın bu adamlar analarını sevmesın mı anlamıyorum ki .
Bende 6 yıllık evlıyım ve 6 yıldır kayınvalıdemle hıç doğru duzgun geçinemedik.
1 kere olsun eşime annene gitme , senın annen böyle kötü bana bunu yaptı demedım.
Hepsine bizzat şahit zaten neden böyle deyip durayım.
Bu annecı olan adamların çocgunlugu karılarının vırvırından bıkanlar.
Sen kocan için annenden vazgeçermisin ? Geçme sakın arada çizgiyi koru o senın annen oteki kocan !
Kocan dan da senı yükseklerde tutmasını bekle Anneler DOMUZ olsa sırtlarını sıvazlamak gerek !!
Bak sana bunu 6 yıldır kv çekmediğini kalmayan bir üye söylüyor.
6yıldır daha yenı yola geldı kendı babasının zoruyla !

Lütfen artık yuvalarına sahip çıkın , mutluugunuza bakın annesı şunu yaptı , bunu yaptı demeyı kesın .

Bu dediklerimi yaptıktan sonra ;
Kendıne güvenın olsun , kocamsız yaşayamam ölürüm deme . Kocana bunu hissettir.
Her daim bakımlı ol ve kocandan bakımlı olmaısnı ıste.
Kendını sakın ezdırme !
Cinsllik hayatınız her daim tavan olsun .( Ama sneı mutlu edıyorsa ) Küsken sakın birlikte olma..

Back
X