Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hatanizi anladığınızı söyleyin ve özür dileyin. Sonra eşinizin mutlu olacağı şeyler yapın .Merhaba hanimlar esimle tartistim ama kesinlikle suclu olan benim cok kirildi bana. Hakli olarak benimle konusmak istemiyor cok pismanim gonlunu nasil alacagimi da bilmiyorum lutfen bana fikir verir misiniz?
Soyledim ozur diledim ama cok kirgin bana ikna olmadiÖncelikle hatanizi anladığınızı söyleyin ve özür dileyin. Sonra eşinizin mutlu olacağı şeyler yapın .
Ustune gitmiyeyim mi? Galiba biraz rahat biraksam daha iyi olucakErkekler genelde böyle durumlarda biraz kafa dinlemek ister. Sen hatanı anladığını söyle özrünü dinle ama çok konuşma karşılık bekleme olağan akışına bırak herşey yoluna girecektir
Cok sagolun insallah kendimden nefret ediyorum resmen tavsiyeniz icin cok sagolun☺Eşiniz nasıl bir adam onu bilemeyiz tabi. Ama her zaman en iyisi masum masum açıkça konuşmaktır. Derdinizi anlatın suçunuzu kabul ettiğinizi söyleyin kırdığınız için özür dileyin sarılın öpün filan.. Başka bir şey yapamazsınız zaten umarım hemen affeder![]()
Gitme kuzum onlar bizim gibi değil yani sen daha iyi bilirsin eşinin huyunu ama ben genelde kim haklı olursa olsun akışına bırakıyorum çünkü konuştukça bunalıyorlar bizim gibi incede düşünce beklemedikleri için kendi kendilerine normale dönüyorlarUstune gitmiyeyim mi? Galiba biraz rahat biraksam daha iyi olucak
Benim esimde genelde akisina birak der ama iste ben hic dayanmiyorum cok irdeliyorum sanki kiyamet kopmuscasina uzuluyorum bu konuda kendime engel olabilsem biGitme kuzum onlar bizim gibi değil yani sen daha iyi bilirsin eşinin huyunu ama ben genelde kim haklı olursa olsun akışına bırakıyorum çünkü konuştukça bunalıyorlar bizim gibi incede düşünce beklemedikleri için kendi kendilerine normale dönüyorlar
Kendinizden nefret etmeyin olur evlilikte böyle şeyler ne olursa olsun ilk önce kendi psikolojinizi koruyun rahat olun her şer yoluna girer inşallahCok sagolun insallah kendimden nefret ediyorum resmen tavsiyeniz icin cok sagolun☺
Bunlar doğuştan böyle kurulu kuzum bebişi düşün enişte bey az biraz sonra kendine gelir zatenBenim esimde genelde akisina birak der ama iste ben hic dayanmiyorum cok irdeliyorum sanki kiyamet kopmuscasina uzuluyorum bu konuda kendime engel olabilsem biSimdi ayri yatiyoruz icim icimi yiyiyor
Aslinda ailemden cok uzakta yasiyorum esimin ailesi disinda kimse ile gorusmuyorum kafami dagitacak birsey de bulamiyinca birde hamile olunca iyice sacmaliyorum. Insallah duzene girer ama cok kirgin banaKendinizden nefret etmeyin olur evlilikte böyle şeyler ne olursa olsun ilk önce kendi psikolojinizi koruyun rahat olun her şer yoluna girer inşallah![]()
Onun için hoslandıgı seylerı yap ve onunla konusmaya calıs ben genelde oyle yapıyorumMerhaba hanimlar esimle tartistim ama kesinlikle suclu olan benim cok kirildi bana. Hakli olarak benimle konusmak istemiyor cok pismanim gonlunu nasil alacagimi da bilmiyorum lutfen bana fikir verir misiniz?
Valla canim zor toparlanir adamBunlar doğuştan böyle kurulu kuzum bebişi düşün enişte bey az biraz sonra kendine gelir zaten![]()
Elinden geldiği kadar iyi geçirmeye bak bu zamanları geçecek şeyler için eşinle arana kırgınlık koyma bence sakin kalmaya çalış inşallah düzelir bir daha böyle şeyler yaşamazsınızAslinda ailemden cok uzakta yasiyorum esimin ailesi disinda kimse ile gorusmuyorum kafami dagitacak birsey de bulamiyinca birde hamile olunca iyice sacmaliyorum. Insallah duzene girer ama cok kirgin bana![]()
Konusmaya calistim ozur diledim pismanim dedim ama pek ise yaramadi maalesef yaaOnun için hoslandıgı seylerı yap ve onunla konusmaya calıs ben genelde oyle yapıyorum
InsallahElinden geldiği kadar iyi geçirmeye bak bu zamanları geçecek şeyler için eşinle arana kırgınlık koyma bence sakin kalmaya çalış inşallah düzelir bir daha böyle şeyler yaşamazsınız![]()
Bence onunla konusmaya calıs onun hoslandıgı seylerı yap sarıl ben ole yapıyorumMerhaba hanimlar esimle tartistim ama kesinlikle suclu olan benim cok kirildi bana. Hakli olarak benimle konusmak istemiyor cok pismanim gonlunu nasil alacagimi da bilmiyorum lutfen bana fikir verir misiniz?
Ins affeder cnm yaaKonusmaya calistim ozur diledim pismanim dedim ama pek ise yaramadi maalesef yaa![]()
Konustum ama yanliz kalmak istedigini soyledi uzerime gelme deyince uzaklastim biraz rahat kalsin dedim ama icimde firtinalar kopuyor resmenBence onunla konusmaya calıs onun hoslandıgı seylerı yap sarıl ben ole yapıyorum